Звездни компромати - Май'22

• 252 011
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 590
Кирчо достатъчно време е без жена си, нормално е поне при официални визити да е с нея.

# 1 591
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
не прочетохте ли, че при Папата си има протокол за политически лица, според който могат да го посетят само придружени от съпругата или съпруга си

# 1 592
Да, нека се спази тоя протокол. Ама защо заема централно място на снимка с делегацията пред паметник, това не го разбирам. Всъщност въобще не трябва да е на снимката.

# 1 593
Само мен ли не ме издразниха Кирил и компания? Grin

Обувките на Линдето обаче са като за народни танци Smile

# 1 594
Давид Ганди

Скрит текст:

Клоуи Кардашян

Скрит текст:

Скарлет Йохансон

Скрит текст:

# 1 595
Само мен ли не ме издразниха Кирил и компания? Grin

Мен не ме дразни. Но се възмущавам, че Линда не е осъзнала новото си обществено положение. Което ме навежда, на мисълта, че няма и много умствен капацитет.

# 1 596
Освен Рания и Мелания, харесвах много и Карла Бруни.  Те са ми топ 3. Но и Карла беше модел, с вкус и усет, с вродена елегантност. А Рания е възхитителна. Притежава всички качества. В излишък дори. Страхотна.
Малко в нейната сянка е испанката, но не ми блести така и не ме грабва.

# 1 597
Е, тя и баба Макрон от към тоалети го докарава, ако се абстрахираме от възрастта ѝ и ужасния вид. Повечето са страхотни и с удоволствие бих ги носила.

# 1 598
Не ми харесва как е облечена Линда, аз лично не бих се облякла дори за парка така, просто защото нямам такива дрехи, но някак ми е симпатична и се надявам с времето да се научи или просто някой да я посъветва. Радева в началото повече ми дразнеше окото с претенциозни и неподходящи дрехи, тази поне е с непретенциозни и неподходящи. И фигурата ѝ не ме бърка, не е като да сме я избрали на конкурс за красота, а и няма как да я сравняваме с бивша словенска плеймейтка със съмнителна репутация. Просто някой PR трябва да си свърши работата и да ги насочи кога как се очаква да са облечени. Кирчо нека работи адекватно за това, за което е избран, пък за жена му все ще се намери някое по- подходящо рокле.

# 1 599
Аз пък разбирам това с обувките, защото също не мога да нося дори 5 см токчета, заради проблем с глезените. Но има модели с по-остра част, които изглеждат що годе елегантни. Ще влезе в час жената. Добре,че не съм жена на премиер или политик,че не знам как щях да нося официални дрехи.

# 1 600
Напълно споделям мнението на Honey1980. Днес си беше съвсем на място тоалета и. Беше подходящ и за повода и за фигурата и. Малко са наистина жените на които им се получава сякаш без усилие като Мелания, Летисия и Карла. А честно казано от тези, които наистина са в ролята на високопоставени политици (не съпруги) не мога да се сетя за нито една на прима виста която да ме е грабнала със стила си.
Иначе да това с обувките си е мъка и го разбирам напълно, и аз не мога да нося високи обувки заради ортопедичен проблем, колкото и да ми се иска.

# 1 601
Линда не дразни с поведението си, а и е чужденка т.е. и западняците правят гафове, не сме само ние Како Сийке
Радева, ох Радева! Тя беше потресаващо зле, ама и бясно ръсеше тъпотии У фейсО.

И за да не ме трият пак ще ви покажа Малкович

# 1 602
Линда не дразни с поведението си, а и е чужденка т.е. и западняците правят гафове, не сме само ние Како Сийке
Радева, ох Радева! Тя беше потресаващо зле, ама и бясно ръсеше тъпотии У фейсО.

И за да не ме трият пак ще ви покажа Малкович

Ох, и моите мнения нон стоп заминават в небитието.
Споделям ти вижадането за гореспоменатите.
Макронката е супер мацка, макар и да гони 100-те.

# 1 603
  • До морето
Летисия е в моя топ 3. Мелания, Летисия и Рания.
Кейт е първа подгласничка 👑

# 1 604
Спор няма Летисия, Мелания, Кейт изглеждат уникално, но нека не забравяме, че зад всяка една от тях седи екип световни PR-и и дерматолози. Като гледам Линда, не вярвам изобщо някой някога да ѝ е казал какъв е етикета. Като ходя по улиците и на работа и наблюдавам стила на средностатистическата българка, направо си представям, един голям процент жени ако бяха на нейно място как биха се издокарали- то ще има мрежести чорапогащници, гърди на показ, изкуствени мигли и нокти. Та нека не се лъжем, българките никога не са блестяли със стил. Ако се разходите из Виена или Мюнхен видите ли неподходщо накичена жена като папагал или е българка или рускиня.
Нека си припомним Мелания и Кейт преди топ pr-ите.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт