Звездни компромати - Май'22

• 250 793
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 2 205
Сега може и да е красива, но няма никакъв чар.
Преди беше различна и запомняща се.

Тоалетът за бал, особено пък с роднини е крайно неподходящ.

# 2 206
# 2 207
Карла Кабейо на финала на Шампионска лига

Скрит текст:

Пейдж Спиранак

Скрит текст:

Драя Микеле

Скрит текст:

Валери Божинов

Скрит текст:

# 2 208
  • Glasgow
Много хейтят Камила Кабейо за представянето на финала, не знам точно каква е била драмата, те нали закъсняха с мача, заради феновете, тя излязла да пее и фенове освирквали, а тя нещо е казала ли, написала ли, грубо...
 Повечето мнения са против нея, че явно си е мислела, че е на Супер боул, където шоуто с певци е важна част, но на шампионска лига е различно и зрителите идват за футбола...

# 2 209
Не може да пее Камила, затова са я освиркали. Иначе трупата й бяха супер цветни и добре изнесоха шоуто.

# 2 210
  • Glasgow
Аз го гледах притичвайки на всеки 10 минути, че бях на работа, не съм ѝ видяла шоуто, но то такъв фарс беше организацията, закъснение, дублирани билети, и може да са си освирквали генерално, знам ли ги. Написала е нещо грубо в туитър и после го е изтрила.

# 2 211
Това е проблемът с Камила. После е написала "Много невъзпитано, но както и да е. Радвам се, че Ви е харесало много!"
Скрит текст:

И аз не намирам облеклото на Александра за неподходящо. Виждала съм много по-зле облечени девойки, а пък и тя не е отишла там да засенчва другите, което по мое мнение, с една елегантна и хубава рокля и с нейната фигура, точно това щеше да стане.

# 2 212
Не знам в тази тема или в абитуриентската някой беше писал, че Петканова е била дама на брат си за бала. Може затова да е облечена така.

# 2 213
Не знам в тази тема или в абитуриентската някой беше писал, че Петканова е била дама на брат си за бала. Може затова да е облечена така.

Като танцьорка на пилон?
Една жена може да е красива и без да е полугола.

# 2 214
Петканова направи голяма грешка с този нос. сега не ми харсва, тоалетът ѝ също въобще не ми харесва.

# 2 215
Седем коментара по-нагоре е написано, че е била дама на бала му...

# 2 216
  • гр.Пловдив
По повод изказването, че много жени постват снимки в личните си профили от пътешествия и почивки - да, така е. Но тук идва тънкият момент, че не всички сме с публични акаунти и някои от нас имат доста добра хигиена откъм подбор на приятили във фейса и инстаграм. Да не говорим, че Тоци Батинкова има невероятния талант да пльосне 20 еднотипни снимки с един и същ текст към тях. Но ме кефи жената- тя е един ходещ компромат. Нямам търпение да обяви великото предстоящо събитие.
Едно обаче ме гризе - защо отдавна не е гостувала при Гала? Не гледам На кафе, щот съм един прост служител на пълно работно време, но все щеше да се чуе. Преди беше абонирана за Кафето, да не би да са си развалили отношенията с Гала?

Няма време за Гала вече..Друго си е да се покаже нокътче от тераса в Париж,да развее мазен косъм от шезлонг на Малдивите или да покаже чантичка на маса в Миконос Smiling Imp

# 2 217
  • София
Ева Лонгория беше без гащи на последното събитие, но Богданска ви е трън в очите. Я пак погледнете снимки на звезди от Кан и от разни други мероприятия и Алекс ще ви се стори цвете пред тях. Поразсъблякла се е жената, но със сигурност е много по добре от голяма част от абитуриентките.

# 2 218
Петканова направи голяма грешка с този нос. сега не ми харсва, тоалетът ѝ също въобще не ми харесва.
Сега, с новия нос е много красива, но не е същата, просто е една от многото пластмасови кукли..

# 2 219
Само прозрачната част около долната част на бодито на Богданска не ме кефи.

Общи условия

Активация на акаунт