Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 626
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 050
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И да ви кажа, Меркурий е ретрограден. 😆
Ако търсите кой е виновен за нещо....

# 1 051
  • Пловдив
Ясна е работата начи...

# 1 052
Ето ме! Дочетох ви! Сега като започвам да пиша обещавам, че докато не публикувам няма да мръдна от телефона! Ама много готино ми се получи! Голямо "кАжи баба 'тенкю'" за поканата за хамака и палмите! Heart  С кеф бих се възползвала, най-вече за да ми чуят ушите корасон, корасон!... Simple Smile
Иначе у дома имаме един хамак, ама от платно, за да не ми ръбят възелчетата крехката гърбина. Wink Издържа 2х100, изпитано. За да си го домъкнем от Аржентина по прищявка на щерката, ММ си изхвърли половината дрехи от куфара, за да го смести.
Ето ми ги палмите, ето къде двете ми маймунки са подредили част от щипките (ще купувам още Simple Smile

# 1 053
Мараба, банда!Вий не питате за менЯ,ама язе се пльосва тука,у...хм... затвореното общество....по голяма глупост не бях срещала наскоро...ма съфорумката редовно се жалва и бълва змии и гущери и у други теми,тъй че....  дреме ми на шушлека!🤪
Сиросче, честит да е ТУ,жив,здрав,прав и корав 😃 и да слуша!
Съншайн,тоз път Меркурий си върви у пътя,ней виновен той!😃 Друг е виновен!
Отювам на пазар,от мен толкова!
Да слушате,ша въ черпя Бейлис,ако купя!

# 1 054
  • USA
Добрутро, банда🤗
Оплаквам се, че са ми изтрили коментар вчера.
Само бях писала, че хич не сте зли и към мен комитетът по изпращането беше снизходителен.
Всички други мнения с референции за неназованото си стоят.

# 1 055
И аз забелязах, че модератор е шетал из темата. Толкова яко е метено, че чак се губи нишката на разговора по някое време.

# 1 056
Аман от гимнастики в това време. Сложих дрехите на сушилката вътре, че беше облачно, а нейде от западния край на Софийското равно поле се чуваха гръмотевици. После я изкарах на терасата, че се появи слънчице. Над Горна баня нейде видях светкавица, викам си - далече е. Хайде после вятъра събори сушилката - тичках да я вържа, за да не отлети. Малко след това - развръзвай и вкарвай вътре, че заваля. Тъкмо се обръщам - гледам започва градушка колкото грахово зърно! Сакън! Всички саксии от парапета прибрах по-навътре под стрехата. Хлопнах балконската врата и се чучнах тук да се жалвам. Вдигам поглед към прозореца и к`во да видя - лек полъх поклаща листата на дърветата!
На спорт отива работата!

# 1 057
  • София
Кой пък ще чисти тази тема? Освен нали, ако е имало забравена снимка, лична информация и тн.

# 1 058
Някой е докладвал явно.

Аз все пак не стигнах до баницата, едни бързи гофрети. Утре сутринта може да намеря време за баницата, евентуално.

Бърд, какво си сготвихте? Simple Smile
Сирос, да ти е жив и здрав ТМ.
Съншайн, честита покупка.

# 1 059
Всеки сам може да си редактира информацията, в рамките на месеца. До заключването ѝ, след пускането на следващата. Това е единствената причина да мога да мятам рецепти в първия пост, без проблем, по всяко време. Според мен, причината е цитиран пост, като съфорумката изрично беше помолила да не я цитират. И от там.

# 1 060
Оф и тук ли метли... Аз уж все гледам да пропускам ако са ми изтрили мнения, обаче понякога забелязвам и особено ако е безпричинно. Тъй и не мога да го разбера това докладване, все си мислех, че се чете какво е докладвано и се мисли при триенето, ама вече започвам да се съмнявам...

Ваичка, хич не ти е лесно, обаче като се нареди пъзела, ще можеш да отдъхнеш и да видиш невидимите нишки как са се свързали. Аз съм на принципа, че излишно знание няма, когато на човек му е интересно. Виж за това в училище не мога да го твърдя Simple Smile

Кло, редактирането е до 24 часа мисля. Това с първия пост е изключение.

# 1 061
Их бе, значи.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 19:37 от 🧡 Clo 🧡

# 1 062
Ули,сега проверих.Мога да редактирам първият си за месеца пост тук.
Аман от избирателно триене.На кой какво не му хареса?Изключвам онова, което Кло написа.И да,щом някой помоли да не го цитират,защо пак се прави?
Скай, вчера бързо се редактирах за твоят въпрос,видя ли 🤪🤫

# 1 063
Съншайн, честито ви ново возило! Двигателя да ви го оправят бързо, без да ви изпразват портмонето и след това безаварийно пътуване, докато ви писне и си купите ново!
Аааа ще ме изкушите и накрая ще се обзаведа с един такъв всичкоготвещ уред.
Тетка, купувай щипки да има с какво да се забавляват внуците.🙂

# 1 064
Да бе,той луд някой да скочи в кълбо зли змии.Smiley

Общи условия

Активация на акаунт