Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 129
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 035
Сирос, ще се реваншираш подобаващо.😜
Трябва да пренаредя гардеробите, да сменя зимни с летни парцалки, много мразя тази дейност.
Пуснах пералня, от прекрасно слънчево време изведнъж стана мрачно и облачно, изсипа се потоп. Едва сварих да прибера вчерашното пране. Сега спря и се мъчи Райчо да грее, но трудна работа, а аз имам поне още две перални да врътна.

# 1 036
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Сирос, ще се реваншираш подобаващо.😜
Трябва да пренаредя гардеробите, да сменя зимни с летни парцалки, много мразя тази дейност.
Скрит текст:
Пуснах пералня, от прекрасно слънчево време изведнъж стана мрачно и облачно, изсипа се потоп. Едва сварих да прибера вчерашното пране. Сега спря и се мъчи Райчо да грее, но трудна работа, а аз имам поне още две перални да врътна.

ауууу, що трябваше да го пишеш!
сега вече и аз имам работа.
мрънннннн

# 1 037
На мен пък ми свършиха щипките, само с една пералня. Дойде времето на тънките дрешки, добре, че купих от Лидъл един от огромен плик със 100 щипки. Подкарах ги. В това слънчево време само кърпи пускам на сушилня, че стават меки и пуВкаФки. Дано изсъхне до обяд, ме и чаршафите чакат място за простиране.

Къде го този дъжд, дъщерята се оплаква, че ще трябва да открие сезона на поливането на вилата. След като окоси тревата разбира се. Не ги чакам преди четири да се върнат.

# 1 038
Искам да ви кажа, че съм изморена. Чудя се за една баница за обяд дали да спретна.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 15:29 от vaychka

# 1 039
Ваичка, Hug Много ти се радвам и искрено ти се възхищавам - и на теб, и на Сис, и на Скан, че учите и се развивате. Трудно е, каша е, но съм сигурна, че усилията ще си струват и след време ще си доволна от резултата.

Инстант потът пристигна. Гледаме го като голям камък Joy Направихме водния тест, измихме и след малко се захващаме с готвене.

# 1 040
Сирос,здрав да е ТУ,по-рядко да те "радва" с непоръчвани покупки!
И аз днес като Ули,но по-скромно.Чак ме е срам,като знам какво се крие зад/под диваните 😬.

# 1 041
Резултат от целенасочени усилия да се подобриш и да научиш нещо винаги има. Най-малкото знаеш повече от преди и си по-интересен човек. Имаш повече опит в нещо ново, опитала си. Давай смело напред!

Аз също постоянно подхващам нови неща, от хората съм, които лесно се отегчават, но и не ми е било цел да ставам супер добра - примерно няколко години прекарах с музикални инструменти (в зряла възраст, не като дете), курсове по рисуване с различни техники, различни спортове, професионалните обучения дори не ги броя, защото макар че ми е интересно, то просто си трябва (тях ги завърших, де). Обикновено карам по няколко неща едновременно. Има хора, които не го разбират и какъв бил смисълът - ами смисълът е, че ми се занимава, да видя поне как е, че няма да стана велик музикант ми е ясно. Ако някой си позволява да прави негативни коментари, просто игнорирай.

# 1 042
Скан лети вече на крилата на най-голямата си мечта! Изостави ме сама да си блъскам главата в дебрите на програмирането,но за сметка на това обикаля света и често споделя снимки от местата, които посещава!
Вай,справяш се чудесно,ще успееш 🤗!

Жив и здрав да е на Сирос половинката!

Мъчих се с една лекция сутринта и се почувствах като след лоботомия!

# 1 043
Ей, Сирос, подсети ме, че и МУ (моят Убавец) е рожденик съвсем скоро. Нещо си говорихме и се присетих, че би било добре Еди какво си да му взема за РД. Обаче...сега си блъскам главата, какво беше туй нещо, аджеба. Дано скоро си спомня. Голям съм шемет. Да те слуша твоичкия, да не те ядосва иииии, да не те засипва с препарати за пране, защото няма да отваряш обществена пералня. Heart
За тази вечер намери една червена панделка, слагай токчетата и подаръкът е  готов.

# 1 044
  • София
Чироз, да ти е жив и здрав. Ти си го глезиш, така че и той теб да не спира да глези.

# 1 045
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Готвя, боря се с прането, имам ангажимент в центъра, не ми се вре с колата, а то пък пръска дъжд.

Честит рожден ден на г-н Сирос Simple Smile

И ние се сдобихме с кола, но е с проблем в двигателя, и първо ще се прави.
 Детето си мислеше, че отиваме да я гледаме, мъжа ми му каза, че вече е купена и платена, малкия "Ама какви странни хора сте вие, как може просто така да  купите кола?!?"
 Викам му - "Ти ако знаеш какво беше преди да се родиш..." 😆

# 1 046
  • Пловдив
Сиросче, да е жив и здрав ТУ!

Тук се заоблачи и май ще ни развали замисъла за вечерта Confused

# 1 047
Охоо Съншайн,честита и на вас кола. Да оправите бързо и лесно проблема и после безаварийно! 🤗😊
Тук сутринта се беше намръщило,ся пече.
На мен ми е едно никакво. Избухнах одеве по повод среднощните ми будувания заради МУ. Синеочка го спаси,че иначе не знае кво щяха да му чуят ушите. Много ми се е насъбрало,ама много! Не може вечно аз да мълча и да правя компромиси,а той да си прави квото иска. Приема всичко за даденост,хили ми се насреща и всичко му е 6. Ми не! Няма да я бъде тая. Оф сори,че ви занимавам,ама.. 🥺😤
Айде да не ви развалям деня и на вас.

# 1 048
Компактдискове да хвърлям ли или могат да се продадат?Един куп са ?
Сиросе,да ти е жив и здрав ТУ!

# 1 049
Съншайн, честито и безаварийно. Малкият сладур е голяма работа Simple Smile
Ени, гуш!

Такаа, сефтосахме уредчето, доволна съм. Наядох се като попско чадо на Задушница Animal Pig Но режимно де.
Сега е ред на кафето.

Общи условия

Активация на акаунт