Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 155
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 020
За незнаещите - миналото лято трите корена на село раждаха като за световно и аз по три пъти седмично пържех тонове тиквички, тиквичка след тиквичка, колелце след колелце, тиган след тиган. И съответно, ревях тука, а девойките ме тупаха по рамото и съчувстваха виртуално. Та след тая тримесечна одисея така намразих въпросния зеленчук, че подскачах като при звук от миризливка всеки път, когато прочета думата. И за да са съпричастни с мен, го нарекохме Неназованото.
Помня гадино, помня как се натресе в затвореното ни общество, барабар с тиквичките си (извинете, с това-което-не-се-назовава). Не знам как посмя да обезпокоиш височайшите ни особи с тиквеното (пардон, неназованото) чудо, вместо да тропнеш с краче и да поискаш фанфари за приемането ти в безценната ни група. Heart

Лаватера, не ме карай да цвиля рано сутрин! Ще събудя домочадието заради тебе. От зор допреди малко вих като койот под възглавницата, че да не ме чуе Уишмастъров как се хиля като зелка.

# 1 021
Да сипя още едно кафе, че първото за деня беше в ранни зори. И да се самоизгоня, че работата ми няма сама да се свърши.

# 1 022
Мид,готов е начи за подвизи .
Днес ще съм хамалка,ще изнасяме лични вещи без мебели и уреди,продадохме къщата на нашите,дето никой не живее там

# 1 023
Лаватера, хубаво се посмях с теб, оправила си му деня на куриера Simple Smile
Чакам и аз сега куриер, надлежно облечена Joy Ще поработя малко, докато го чакам.
Главата ми е камбана. Заспах много късно, преди 8 отгоре ме събудиха със скачане на въже баш над главата ми. От два етажа и двор, точно над спалнята си харесаха да скачат в събота сутринта.
Намислила съм после да се почекна на кростренажора, пък да видим ще се осъществи ли планът ми. МУ ми се хили, повече от 3 минути нямало да издържа. Ей, голяма мотивация ми е тоз човек. Толкова неща съм направила от инат, за да му покажа, че ще се справя.

# 1 024
МН имал рожден ден. Кой забрави? Кой? 🫢

# 1 025
Ай, ай, той ли ти напомни?

# 1 026
  • София
Ужас Мид. Дано бързо се оправи. Много боли та явно верно е як.
Аз трябва да чистя и готвя, а МН е забравил да извади каймата и рибата от камерата. Трябва и ОИ да подхваща, а така да не ми се чисти.

# 1 027
# 1 028
  • София
Той по принцип пуска прахосмукачка и парочистачка, но аз трябва да позабърша шкафовете и да измия баните.

# 1 029
Брютру.
Излюпих се в 5, ма упорито и настойчиво отказвах да приема факта, че повече сън няма да ме хване, та се въртях в леглото до сега.

Знам си аз, че споделен срам е половин срам. Така като ви споделих и на мен вече ми е смешно.
Бобчи, и аз съм от ослепяващите в момента, ма куриера беше чернокож, а те обикновено от големи дирници се не плашат. Joy

# 1 030
Така ми се спи, ама ако не се събудя няма кой да ми зареди телефона.

# 1 031
Нищо, Сиросче, ще компенсираш като му кажеш, че ей тук цялата тема му честити Simple Smile

Аз се захванах да чистя, реших да разместя диваните и да изчиств отзад и отдолу и сега е по-зле отколкото като почнах, щото отдолу какво ли нямаше Scream ей тъй кат стане и се присещам защо е по-добре да позамазвам отгоре отгоре

# 1 032
Сиросче, да е жив и здрав! Ще трябва да се реваншираш Simple Smile
МУ е толкоз самовлюбен лъв, че просто няма шанс да забравя рожденния му ден - поне месец преди това започва небрежно да напомня по 8 пъти на ден, на всички около себе си Joy

# 1 033
  • София
Ули, 🤣. Аз съм така с шкафовете. Като почна, ущ отгоре, отгоре и накрая вадя всичко.

# 1 034
Бабри,мерси за кафето,но успях да поспя от 4 до 8. 🤗
Сирос,жив и здрав да е ТУ! Да те слуша и да не те ядосва. 😁🥳
Лаватера и мен ме разсмя. 😁 Мен така с един куриер всеки път ме будеше. Ставам,обличам набързо нещо и излизам. Той ми се смее. 😆
Мид,да му минава бързо.
Кочина е и у нас,но ще видя кво ще свърша.

Общи условия

Активация на акаунт