Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 182
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 990
Сиросче, утре. И уж маман ще се обзавежда, но заедно ще го разучаваме.
Гледам да не спортувам покрай диетата. Не стига, че гладна, ми и ненаспортувана.

Ваичка, според мен поеми поръчката. Все ще е от полза - рейтинг, опит, някакви парички. Чуждестранна платформа ли използваш за поръчките?

Леле, Мид! Бързо да му минава.

# 991
Приех я, как Simple Smile аз поръчки не отказвам. Още повече, че може и още да има. Но ще ми излезе през носа.
Бърд, да, американска платформа. Но дотук повечето ми клиентки са европейки.

# 992
  • Пловдив
Ау, Мид...да му минава бързо!

# 993
Как се набухах с пържолки на тиган,
цели 3 със салатка,мням.
Вай,прие ли я?
Мариновани ли бяха пържолките? Още помня вкуса на пържолите от преди няколко дни-с друг колега правихме почивка събота и неделя, и купихме мариновани пържоли, пилешко филе и яйца. Получи се страхотно.
Друг колега ми се кълнеше, че чистите пържоли били по-вкусни от маринованите. Да, ама не.
Не мариновани,със сол и пипер само.Вкусно е с марината,но се губи вкуса на месото малко.

# 994
Мид, и ММ е свалял приятел от Витоша  с извадено рамо. Ма с колелетата са били. ТМ как е успял да се претърколи, че чак рамо да извади? Не че аз не се пречуках боса до̀ма на паркета и не бях месец в гипс, ма тва е друг въпрос.

Кое е неназованото? Като по-нова в темата, от 1900 и Балканската само, да ме светнете.

# 995
Тиквички, Попи. Пържени тиквички.

# 996
Оф, на Мързелота тиквичките, много ясно Joy Ма много емоции в темата за 50-те непрочетени мнения и докато стигна до края вече се обърках.

# 997
За незнаещите - миналото лято трите корена на село раждаха като за световно и аз по три пъти седмично пържех тонове тиквички, тиквичка след тиквичка, колелце след колелце, тиган след тиган. И съответно, ревях тука, а девойките ме тупаха по рамото и съчувстваха виртуално. Та след тая тримесечна одисея така намразих въпросния зеленчук, че подскачах като при звук от миризливка всеки път, когато прочета думата. И за да са съпричастни с мен, го нарекохме Неназованото.

# 998
Мързи бе 😂

# 999
  • София
Подхлъзна се, и щеката с ръката горе, той долу, и е тежък.

# 1 000
Ох, Мързелотка Joy
Чак ме е страх да назова Неназованото, да не се окажа жертва на някое проклятие и да си отвися пред котлона цяло лято.

# 1 001
Мързи, толкова обичам тиквички, че аз не бях от съчувстващите, а от завиждащите. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мид, да му минава бързо, малшанс е било. След такава травма май си трябва специалист след това по раздвижване, за да се възстанови пълният обем на движение от рамото. Понеже освен този приятел на ММ, горе-долу по същото време и една приятелка извади рамо, ако кажеш ще ги разпитам къде са ходили да им раздвижват чакрите.

# 1 002
Въйх, много сте писали, бре. Ще се връщам да дочитам, ма нека преди това ви споделя срама си от днес.
Ситуацията се основава на две ключови точки:
1. Входната врата ни е остъклена (не, стъклото не е матово).
2. Вкъщи най - обичам да се мандахерцам по долни гащи.

Аз си прахосмуча с гол гъз към вратата естествено, когато чувам почукване. Обръщам се - куриер ми стои насреща ухилен. Не знам как запазих самообладание, но го погледнах спокойно и му направих знак, че ей сега ида и с грациозна стъпка се скрих в банята. Покрих се с кърпа и се връщам, а той ми се хили насреща и вика  "понякога си обичам работата".
Утре отивам да се заредя с шорти!

# 1 003
Балони за рожденниците, ау и оправяне на тези с болежки.

Аааа, палмата на Скай ще си я врътна на тапетче на телефона.
Тете, щом до ранния следобед не си се събудила, вече няма закога да си разваляш съня, аз съм на тоя принцип.

Откакто имам еърфраер не мисля какво да ядем, само какво да сложа вътре. И паяк да влезе не се и съмнявам, че ще придобие достатъчно вкусови качества, щом цвекло проядох то друго не остана.

По-добре е да се хидратира човек и с други течности, не само с вода
Тъй, тъй. Демонстрирам:

# 1 004
Lavatera, оправи ми минорното настроение тази вечер. По това време на годината, бременна в последните месеци и аз се мандахерцах по същия начин облечена. Но пък нямаме такива екстра, като твоята. Входната врата ни е яко блиндирана. Heart
Мид, малкият дявол е бил наистина. Дано бързо се възстанови ТМ. Flowers Four Leaf Clover
Лека от мен, не прекалявайте с наспорта тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт