Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 222
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 930
  • Euskal Herria
Това, което написах за приема на вода, е съвета на нефролога на мъжа ми. Много подробна лекция ни изнесе.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:15 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 931
Жив и здрав да е!
Може ли накратко препоръката?Ако искаш да изтрия,няма проблем.

# 932
Прекалено многото вода отмива минералите от тялото. По-добре е да се хидратира човек и с други течности, не само с вода

# 933
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вярвам, че трябва да се пие повече вода, но ако изпия два литра ще се разхождам като латексова ръкавица пълна с вода - кламбучкайки се.

Simple Smile кУтУ Хамила съм!

# 934
Прекалено многото вода отмива минералите от тялото. По-добре е да се хидратира човек и с други течности, не само с вода
Вино или бира Sunglasses ?

# 935
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
айрян.
мастичката е само пожелателна.

# 936
  • София
Аз пия по много вода, по около 3 литра на ден, но не пия безалкохолни. И да, не за всеки големи дози течности са ок.
Сън, изтрий си цитата на Яна.

# 937
  • Mediterraneo
2 литра са ми минимумът на мен. Отделно поне 2 кафета с мляко и някоя чаша кока- кола. Като сложиш и 2 бирички, 3 литра минавам. Хич не се чувствам набълбукана, не ги пия на екс, та да ми става тежко. Но ако сваля водата под литър и половина, усещам как организмът си я иска.

# 938
След като Ени вдигна левъла,и започна да пържи картофи в зехтин,пак се почувствах бедна.Но пък открихме сезона на черешите, завиждайтиии 🤪🤣🤣🤣
Добре,мани тая мастика,и анасоновите изобщо.Заредила съм за джин физ 🍸🤩

# 939
На шега или не, пия поне два литра и половина дневно вода. Отделно айран и други екстри, кафето не го броя, че е и с мляко.... Доста пия, ефект 0.

Ени е аристократка направо. Обаче звучи много вкусно.

# 940
😆 Ам да ви кажа,нищо особено не са картошките,че и нещо ме прокарва тоз зехтинец... 😁🤪 Та ше го изоставям.
Ренко,завид за черешите. Бе баровеца си е баровец,нема кво да говорим. 🤣
Аз не пия много,а требе. И не говоря само за вОда. 😆
Ох много жега. Одеве се качваме с дружка в колата,39 градусИ. 🥵
После сме на госте с дребната.
Кво ше се яде не знам...

# 941
Болна тема ми е какво ще яде дребната довечера. Оставаме само двете. Имам задушени печурки, освен да прАжна малко копмир и с това да мина.

# 942
Яяяя,Мистикова има нова играчка 🥰! Къде съм бляла пак 🤦. Честито и безаварийно 🍾🥂!
Хич не се сещам за вода аз, затова си я държа до мен, на една ръка разстояние и като я видя пия. Ама тези кафета.... и зъбите ми боядисват 😢!
Еф, не става, трябва да останем в приятелски отношения!

# 943
  • Пловдив
И аз незнам кво ще се яде довечера, ама тийна е на РД, та него няя го мисля...днес часовете им бяха по 30мин, заради завършващите. Чудо голямо. Пак скатавка.

# 944
Добро утро и от мен! Вече пия второ кафе, а още не ми се е избистрила главата коя от многото задачи да свърша с приоритет. То моята работа ще е като на онова магаре, което се....
Горното започнах да го пиша към 9.30 ч.
Надявам се довечера да си довърша изречението...
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт