Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 228
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 915
много неприятно това. И аз задържам вода. Ако откриеш пенкилер, сподели
Физическата активност е малко пенкилер, като работи помпата се изхвърля и повече вода, енергично ходене пеша е достатъчно, седенето на стол има обратен ефект ¯\_(ツ)_/¯

# 916
  • София
Мисте, ма купи ли я? Ако си я гепнала, безаварийно да е!
Изненадата мина без засечки. Аууу, като ревна това дете, после майка му, после баба му Simple Smile

... после леля му Панда, нищо, че не с познават. Май одъртявам, все по-лесно рИва за таквиз неща. Дай-боже все така да са щастливи младите влюбени!

Имам да ви дочитам още.

Мисте, безаварийно шофиране да имаш!

Тили, все забравям да се оплача от теб. Stuck Out Tongue Много ти е вкусен аватара. Като го видя, винаги огладнявам. Animal Pig Laughing

# 917
Да ме пита някой, що се рових из разни сайтове. Ся...съм нервен 🤣🤣
Скрит текст:

Ааае, Мист, КатджиЙте да те забравят..пу,пу. Честито!

# 918
Отвара от магданоз с лимон много ми е помагала за отводняване. Гадничка си е обаче. В гуглето я има.
Вкъщи е кочина, та днес го броя ден за чистене. Пусто му обаче, много бързо се измарям, то пръхтене, то чудо. Бавничко и полекичка все нещо ще свърша.

# 919
  • Пловдив
Kissing Heart

13сче, ам мноу кипри! Браво! Как искам и аз таквиз роклета...ма мааалко по-лъжки и ако не очертават ще е топ Grin

# 920
  • София
Честито, Мисте, леко и безаварийно!

# 921
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Kissing Heart

13сче, ам мноу кипри! Браво! Как искам и аз таквиз роклета...ма мааалко по-лъжки и ако не очертават ще е топ Grin

и ти кат' мен.
видях роклите и през ума ми миана "уууу, хиена!  в С се набира, а рИве!"
после видях платненките и се успокоих. Trollface

# 922
Чудя се дали да не се договоря с шефа да ме уволни 🤔! Да приема да отида в новия магазин,а на края на сезона да ме уволни,за да имам право на борса?
Ако просто си седиш вкъщи една седмица и не му вдигаш телефона няма ли да е същото?

# 923
Мисте, ама факт ли е вече автомата?

# 924
  • София
Мисте, ама ние сме си атракция - забавляваме се, подкрепяме се, коментираме си разни неща. За всекиго по нещо. УмрЕ ни циганката дет ни Фалеше и аз да не останем непохвалени... Grin

# 925
От въглехидратите задържам вода ,като ги намалих,няма задържане.И много,много вода,по 3 литра минимум пия.
Мисте,взе ли колата ся,че не разбрах?

# 926
  • Euskal Herria
Това с пиенето на много вода е индивидуално, не за всеки организъм е подходящо.
Приятен петък, общество!

# 927
Колкото и да е индивидуално ,30 мл на кг е препоръчителното.За отслабване 50 .

# 928
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Колкото и да е индивидуално ,30 мл на кг е препоръчителното.За отслабване 50 .

Вероятно, но ако успея да изпия 50 мл. на килограм живо тегло, трябва да стоя в тоалетната. Или да си сложа памперс Grinning А и кога ще ям?

# 929
Първите дни да,докато изхвърлиш натрупаното.После не е така.Ожадняването е признак на дехидратация ,аз пия по съвсем малко постоянно и не ожаднявам почти.
От виното също много задържам доста.

Общи условия

Активация на акаунт