Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 230
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 900

Добро да е ...

# 901
Чудно начало на петък 13.
Включвам компа - черен екран. Клавиатурата свети, батерия има, но екранът не работи. Имам още неща за прехвърляне на новия, отворени са ми емнайсет таба, вайбър работи, логната съм в поща, фейсбук, форум и т.н. По едно време се сетих да закача лаптопа към телевизора, там тръгна. Явно екрана е заминал. Ръгнала съм външната памет и с помощта на телевизора копирам в нея. Много ме е яд.

# 902
Добро да е!
Сутринта такъв дъжд се изля, баш като тръгнах да развозвам наследието... брррррр!!! Доста неприятно. Учудващо, успях да изпреваря задръстванията. Или пък хората са гледали прогнозата за времето и който може, предвидливо си е останал вкъщи.

След дълги години не- закусване (просто не мога да погледна и помириша нищо различно от кафе поне 2- 3 час след събуждане), послединте една- две седмици се прибирам от сутрешното развозване гладна. И съответно ям. Моите първи хранения за деня често са странни- супи, яхнии, ризото... общо взето готвеното от предния ден. Снощи правих хумус и реших да си сложа не само на варените яйца, но и на "стековете" от целина, с които вчера експериментирах (няма да повторя, поне не скоро и не по тази рецепта). И вече към края усетих, ама УСЕТИХ!!! чесъна в него. Relaxed От сутринта ще си вонкам здраво. След два часа имам излизане. Rolling Eyes Мих зъби, дъвка дъвча, дано помогнат, че леко маЙ срам.

Бърд, подсЕти ме ти. Утре имаме ходене до магазин за техника- отдавна се каня да си купя поредната външна пачет, а все забравям. Сега направо си записвам!

# 903
  • sf
Сдъвчи зърно кафе или карамфил, ще убие миризмата на чесън.
Събудих се в 5 и нещо , после задрямах, но трябваше да ставам. Дълъг ден ще е.

# 904
Задържам вода.Не ям солено,а съм като балон.За 2дни съм 1,5 кг.нагоре.Ужас някакъв!
Чакам за автобуса и си гледам колата паркирана и прашасала. ..Добре,че ММ я ползва да ходи на риба с нея...

# 905
Добър предобед! Явно има епидемия от чупене на компютри, и ММ вчера тича за ново зарядно, а даваше съобщения за скапана батерия и всичко угасна точно насред правенето на бак-ъп. Цените на зарядните са станали двойни Scream Аз съвсем неотдавна скоропостижно сменях телефон, взех каквото имаше налично в представителството, после забелязах че те имали оферта с по-добро, но хитрецът зад щанда ми пробута екземплярът без тези екстри Rage Ама, както пише по кафенетата, който бърза бърка.

Днес сме на ресторант с познати, те го избраха, сега погледнах менюто на уебсайта, бля, едвам си харесах едно нещо. Поне има гледка, но дали ще се вредим на такава маса, ще видим. Седи ми се на слънце Nature Sunny

# 906
  • Пловдив
Уми, в един момент що не грабнеш ключовете и не опиташ...? Бавно и полека...

# 907
Мерси, donsita! Hug

Ще търся карамфил, имам, само да намеря!

Защото........ сутринта се оказах и без кафе в кафемашината. Усетих се на втората чаша с вода, която изхвърлих и чудейки се какво, по ягодите, се случва. Намерих смляно, де, та не останах капО.

Уми, много неприятно това. И аз задържам вода. Ако откриеш пенкилер, сподели, моля те! Hug

# 908
Излязох малко, похарчих сума ти пари и се прибрах. Купих си раница, от онези турските на разноцветните парчета. Май само аз нямах такава. Взех си и турска професионална боя за проба, приятелка много я хвали. Гледам една рокля в абаутю и много ме сърбят ръцете да я поръчам. Изобщо голямо харчене правя напоследък.

# 909
Обяд 🙃
Свърших една външни задачки, портфейла олекна, ама... наложителни. Дет най-много ги мразя 😏 Колибата чака милата да изрина мръсотията, ся ще я метна малко по малко. Мн ме мързи.
Мда, днес 13- ти... като за такъв ден, вървежно миЙ. Щом Топлофикация, за десет минути ми пратиха техник, бих казала, че и тото тряя пусна 😛 Не, че нещо свърши техника... ам иначе много ще миЙ вървежно 🤣
Килеша снощи се върна с цъфнала маратонка.. Та го чакм след училище, да му купвам плавници..
Оф, ай да порина малко.

# 910
Много искам да знам коя е боята!

И какви са тия разнопарчетни раници искам да знам... Smile

# 911
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много искам да знам коя е боята!

И какви са тия разнопарчетни раници искам да знам... Smile
А аз нямам раници на парчета Grinning

До края на май съм на бал и два рожденни дни. Имам дейб@ вю за разорение... Ма нищо, да сме здрави, пари се изкарват.

# 912
Мързелотка, ето я раницата
Скрит текст:
Blush
Виждала съм във всякакви цветове. Досега все ги избягвах, защото формата не ми е крайно симпатична, но са много меки и леки. Всяка втора жена на улицата е с подобна, много са популярни при нас. Приятелките ми си накупиха преди 2-3 години евтини от Одрин, аз сега се сетих Joy
Боята е Lilafix. Ще дам отзиви като я пробвам. В магазина имаше и други видове на марката, някои по две бои в опаковка, но момичето ми препоръча професионална, защото косата ми е много бяла.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:42 от Birdflower

# 913
Чудя се дали да не се договоря с шефа да ме уволни 🤔! Да приема да отида в новия магазин,а на края на сезона да ме уволни,за да имам право на борса?

# 914
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чудя се дали да не се договоря с шефа да ме уволни 🤔! Да приема да отида в новия магазин,а на края на сезона да ме уволни,за да имам право на борса?
А той дали ще иска да те уволни?

Еййй, тия моите колеги, единия се барал цял месец, другия сега се цупи, и ми мрънка на мен...

Общи условия

Активация на акаунт