Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 973
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 155
Успех желая с начинанието ви, Скай. Щом ви харесва и го чувствате вашето място, това е много важно. Пък после може да се почерпим по един шарен коктейл на плажа. Ей го къде е.

# 1 156
Сладка тема, сладка и лепкава Smile
Оплаквам се, че пица с коктейл не върви.

# 1 157
Сипи си бирИшка, тя върви. Trollface

# 1 158
  • София
Имам централна повреда или ми е време да лягам. Или и двете.
Първо като прочетох, че ДобрЕ пуска снимка на сиропираните топки, ме напънаха едни мисли банан ли си проси, че ще пуска нецензурни снимки. Много живо се интересувах и с какво е сиропирала въпросните топки, защо го е сторила и кой е клетият им притежател, съгрешиш толкова жестоко, че да го накаже със сироп + излагация в БГ мама. Снимката ме изненада.

Тъкмо преживях този шок и стигнах до Аерин и брошката. Сигурна бях, че е овековечила гениалното птиче произведение и в скрития текст споделя това щастие с нас, че да ни споходи късмета.

Отказвам се да чета повече тази вечер, защото не ми се получава тази част с осмислянето на прочетеното.

# 1 159
Фил,Уинд,айде момичета.Щом искате ,ще успеете Сега преглътнах един камембер с яйца,че вчера прегреших с едно жинчи.Второ жинчи за 25 дни,всичко друго ми е стриктно .

# 1 160
Бобчи,изобщо не знам как удържаш да не пиеш.И не само ти,за всички НЕпиещи с отнася.
Аз без да си пийна не мога.И да не помислите сега,че по цял ден лоча (но ми се иска,де).Ама "моментчето" вечер не мога да го прецакам с вода или сок..

Сиросче,поздрави и от мен за ТУ! Много да те слуша!

За снимките на Скай няма да се повтарям и потретвам,но мен,която плаж,море и слънце никога не са ме привличали,признавам си,искам да съм там! Heart Eyes

Ние и този уикенд сме при нашите и е супер.Дори снощи излизах на заведение,видях се със стари познати и беше много приятно.

Сега си гушкам бебешонко и заспивам!
Лека! Kissing Heart

# 1 161
  • France
Пуснах днес една въдичка, но нямах резултат. Опитах се да тествам някого от реала, за когото подозирам, че чете тук, като споменах за нещо, което съм споделяла с вас, но леко го префасонирах, за да видя реакция. Реакция нямаше, но все още смятам, че съм на прав път. Аз по принцип внимавам какво пиша тук, така че не ми е драма, но ми е интересно да тествам. 😁
Честно казано, ще ми бъде приятно ако някой ме познае. Сигурно ще е интересно да се видим в реала.

Лайла и аз това се питам. И моето "моментче" не си го давам.

# 1 162
Ох,много обичам джин.И лимони обожавам.Но тялото обработва алкохола първо,после храната .И така си спрях пиЙнито,но още малко да сваля и ще си зачестя поркането.

# 1 163
Бобчи, по малко червено вино можеш да си пийваш. Ако можеш с малко, аз не.

# 1 164
Хич не мога да пия аз. Единствено бейлиса ми е вкусен и го пия с кеф,но повече от 50-60 мл не мога. И мартини пия понякога,може би има и други напитки,които биха ми харесали,не съм пробвала много неща. 😃 Но бира например пия половин чаша и до там. Водки,уискита,ракии... 🤢🤮 Вино рядко ми харесва,трябва да е меко и сладичко. 😆 Абе с две думи никъв пияч не съм. 😂
От коктейлите на Скай обаче бих пробвала с голям кеф! 🥰
И кафето на Тарти,много мое! 😊
Полегнах и аз. Добре,че се сетих да спра алармата,че дребната пак е хремава и ще я оставя утре вкъщи. 😖

# 1 165
Твърд алкохол не пия, никога не съм опитвала джин, например. Но покрай тая тема, едно от нещата, които ще пробвам в Бг е розов джин:)

Небето се изчисти от облаци и blood moon ни се разки с цялата си прелест.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 06:45 от Aerin

# 1 166
Аз не мога да пия узо, изобщо нещо с анасон-твърдо не. Все едно пия сироп за кашлица. Има доста видове алкохол, които не съм опитвала, мога да пия и твърд алкохол и по мек, стига да ми хареса. Когато пия твърд алкохол то количеството е до 50 мл, вино до 200/по често 100-150 мл/ и вече бира мога да изпия една голяма. Бирата вече я отбягвам - не знам с каква химия я тъпчат, но и от 100-200 мл на другия ден ме боли глава.
Стига толкоз с алкохола - понеделник е и трябва да тръгвам за работа. Немисеходи, немисеработи.....

# 1 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за мой срам, това е всичко, което знам за Порто Рико.
Simple Smile искам в Куба.

# 1 168
Добро утро !

# 1 169

Добри, ако успееш да намериш документалния сериал “Cuba and the Cameraman” по Нетфликс, по препоръка от приятелка кубинка - максимално ще се накефиш, гарантирам. И аз искам там, преди да я съсипят.

Общи условия

Активация на акаунт