Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 750
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 120
Бас държа, че Скай се занимава с изкуство! Само артистична душа може да създаде такава красота!
Бабри ,и моят курс скоро започва ,и в края на юни ще държа изпит. Доста трудничко ми се вижда от сега 😣,ама вече си е професионално ниво,та е нормално! Май в зодията трябва да го напишат 😁.
Мързел, много е красиво! Някой ден ще си купя такова лозе и ще си правя вино🍷
Най-накрая съм с маникюр и къдрици,само дето никъде няма да ходя 😂

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 17:41 от Sissy

# 121
Бас държа, че Скай се занимава с изкуство! Само артистична душа може да създаде такава красота!

Скайчето наистина създава големи красоти, аз само се чудя къде ги побира след това:)
Имам един сервиз, който съпругът ми ми купи от търг - японски порцелан от 1939 година. За мен е много специален, антикварен и често съм се чудила каква ли е била съдбата на семейството, което го е притежавало. Буквално ми заема чайна шкафа. Другият ми бюфет е пълен с български керамични битови етно стил посуда, в няколкото останали чекмеджета и рафтове събирам останалото. В кухнята са ми чиниите за ежедневно ползване. Та се възхищавам и съответно завиждам на Скайчето - аз място за чифт нови обувки не намирам, а тя за всяко настроение си има посуда:) Скай, кажи каква е тайната ти:)

# 122
Сисче, ти по моя план-график се движиш с изпитите. И моите станаха доста трудни, на финалната права съм и е нормално да е така, но просто вече съм много изморена и много ми писна.

За името - ако името на дъщеря ти е специално измислено от вас за нея или много рядко срещано и тази т.нар. приятелка просто го е взела наготово знаейки, че за теб има специално значение, и аз също бих се ядосала. До степен да не й продумам повече. Ама аз съм чешит за някои работи и не казвам, че съм права.

# 123
Тили,нямам програма.Един ден крака и дупе,един гръб и гърди,един ръце и корем
Купих си едни карти с показани упражнения и там има примерно упр.45,23,15 и т.н.са една тренировка .И от нета гледам клипчета също.
Бабри,ти отдавна учиш май?Колко стана вече?

# 124
Ох, Бобче, от година и половина нонстоп. Това ми е седми курс, след него имам още един и финалния, който е три дни. И след това живот и здраве учебник няма да погледна.

Шегувам се де, то за да си в час с новостите постоянно трябва да се чете, но поне изпити няма да имам.

# 125
  • Пловдив
Добро!
Кафе...?

Как ви се учи ич незнам...
Аз между двете красоти избирам 100 пъти тая у Скай Simple Smile Лозе не ща Laughing

# 126
Не ми се учи хич, Мисте, ама като съм се хванала на хорото... Нямам търпение да го свърша.

# 127
  • София
Добрютрю.
Аз и лозе ща, ама друг да го копае, пръска, бае и там още каквото му се прави. Аз съм за една къщурка във френските лозя, да си гледам лозето, да си душкам лавандулата и розмарина, докато си пия винцето или пастиса.

# 128
  • Пловдив
Явно професията ти го изисква...не, че и моята на предполага четене, ама на...натискам се на лесното. Понякога ми се иска повече мотивация...за всичко.

# 129
И калвадоса, Бъръльо, и калвадосааа. Такава случка имам с калвадос дето не е за разправяне нито за забравяне Joy

Мисти, аз съм емигрант и просто ми се налага да съм колкото може по-квалифицирана и по-напред от масата. Местните могат да лежат на кълката, че тука са родени, връзки имат, възможности за тях бол, ама аз не мога. А колко съм мързелива по природа, ако знаеш..

# 130
  • София
Ен тук ви каня да пием по едно винце, калвадосче, жинче, биричка и кой каквото му душа сака. Копане няма да има, обещавам. Къщето е малко, за да няма слугинаж по него.

# 131
Добро утро!
Еххх, Мързелотке, много голямо туй лозе. Върна ме години назад - мен ми се играе две не видя, а нашите ни влачеха със сестра ми на лозето. Като по-малка плевях, а после и копах с мотиката. Лозе не съм връзвала - баща ми таз важна задача на друг не я даваше, но пък съм брала. В един момент баща ми купи култиватор та поне мотиките не размахвахме.
Левурда досега само на салата съм слагала, на сърмички от вас чувам, че може. То трябва и да се внимава с нея, че много смъква кръвното.
Скай реди страхотни трапези! Много обичам чашки, чинийки, вази и прочие домакински нещица, но място нямам. Затова 2-3 сервиза имам, един ми е любим - дуралексов. Леки са съдовете, че има разни порцеланови, които много тежат.
Трябва да ви зарязвам, имам среща с прахосмукачката и стирката, офмързиме,немисемърдаааааа.....

# 132
Бъръльо, идвам! Едвам ме нави ша знайш Joy

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утре си тръгваме. Sad
не знам ка минаха тези дни, сякаш не съм ходила нукъде, не съм правила нищо и изведнъж...
но пък видяхме децата, майка ми, братята ми, децата на братята ми, родата на половинката... видяхме слънце и дъжд и спряха водата днес...
Wink отиваме на кафе някъде навън. тъй де, у дома вода няма.

# 134
  • Варна
Добро утро, мили хора 😊

Аз нямам какво да кажа, освен, че идеята на Бър много ми харесва, влюбих се в нея откак гледах един филм на тая тема ❤️
И сега още по-малко ми се работи.

Общи условия

Активация на акаунт