Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 318
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 725
Ми работещите да му мислят. Никой не го интересува. 😤

Още по- безумното е като трънат на училище. Ваканцията след първи клас е почти 4!!! месеца!

От къде,аджаба украинците имат толкова пари!? Кой им налива пари по картите!?

За съжаление, както обикновено се случва, успяха да избягат основно тези, които "имат".
Бедните са си там...

# 1 726
Моята украинка работи, за доста добра заплата. И тя казва, че не са бедни повечето, просто бягат от войната. Но май само още няколко месеца ще са тук, поне тя ме предупреди, че може би след 3 месеца ще си замине.

Страйк 3! и ще се постарая повече да не ви досаждам по въпроса, освен ако не се проваля някой път Simple Smile

# 1 727
Страйк 3! и ще се постарая повече да не ви досаждам по въпроса, освен ако не се проваля някой път Simple Smile

Никакво проваляне, ей!

# 1 728
Напротив, Вай. Радваме ти се. Моля те, споделяй тези малки победи с нас, с теб сме. Heart До голямата победа.
Доживях да паднат цените на пресния картоф. Официално откриване правя тази вечер на задушени, цели картофчета, с чесънче и копър.

# 1 729
Кло, за статистиката, при мен са 1.70, доматито 2.50, череши 4.00.

# 1 730
Като ще даваме сводка на цените:
1.50 картоф, ягоди по 3.50… доматите ги подминах и чакам черешите да паднат, още са 5 лева.

# 1 731
И аз вчера купих череши за 4 лв. Е, малко дребнични бяха, но сладки. Обаче за доматите нямам спомен колко платих Flushed

Помотах се по двора, набрах розмарин, мащерка и маточина.

Ваичка, браво! Споделяй - приятно ми е и много ти се радвам Heart

# 1 732
От къде,аджаба украинците имат толкова пари!? Кой им налива пари по картите!?
Намерих си онлайн "Арабела" и пак се размечтах за тоя пръстен!

Добър вечер!

И това време е ненормално! В пет е светло,в осем срънце грее.
Кроте, хората бягат от война, не от бедност. Имат си Simple Smile
Хубо де,аз не бягам,работя.Кумя го мисля го и пак не го връзвам.Те харчат,моя,твоя и на още три от тук надника за гевезелъци.Дневния надник по три на ден,ай бегай.Имат имат,колко да имат?! Луканка за по 8.90 лв.,не кило,бройка.Не са IT,работещи онлайн за...някви фирми.Някой им налива пари по сметките,пфу ми кажете,ама няма кво да е!

# 1 733
Леле пресен розмарин, прясна мащерка.... Веднага ми замирисва на тиган ...

# 1 734
Никакви тигани! Режим, диета...все такива неприятни неща Simple Smile

# 1 735
Аз не искам да досаждам, темата за паниката е ужасно досадна, а аз така и не се вписах през годините в групите и темите за ПР, защото нищо не ми помогна.
Но съм така от 25 години, и да успея да пазарувам сама в такъв голям магазин, за мен е нещо много голямо.
Живея много различно от повечето хора, но за мен не е проблем, свикнала съм, но тази стъпка напред ми дава такова усещане за свобода и напредък ... не можете да си представите, да мога да си купя любимият салам и сиренца по всяко време, без да се моля на трети човек за това, без да завися от някого /е освен ММ, ама той ме чака отвън, а и сме си все заедно, като част от мен е Simple Smile/.

# 1 736
Бърди, диетично ще наглася тиганЯ 🐷

# 1 737
Сирос има специална степен на котлона. Обозначена е с ДИЕТА, включи ли тигана на нея, всичко става режимно. Trollface

# 1 738
Тогава късам розмарин и мигом довтасвам.

# 1 739
За пръв път опитвам просто бланширана аспержа, поръсена със сол. Ма то така много вкусно се оказа! Мням!!!

Общи условия

Активация на акаунт