Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 315
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 740
Кло, полезен съвет. Скоро ще купувам котлони 😋

Тили, метни им малко масло, пиперче.... Винце.

# 1 741
Тили, метни им малко масло, пиперче.... Винце.

Не, не! Така са ми перфектни.

Аз иначе все ги запичам, сосове правя, в бекони увивам...

А то, както винаги- красотата (в случая вкусът) е в простотата.

# 1 742
Аз само така ги правя аспержите, леко сварени в подсолена вода и после за минутка на тигана. Няма кой да се занимава със сосове и завиване.

Ваичка, само така, полека лека, с малки стъпки.

# 1 743
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ходих в Юск за вакуум пликове, никакви не купих. Къде другаде да търся, освен в Джъмбо?

На ИКЕА са най-добри от тези, които съм ползвала, не знам дали може да се поръчат онлайн - https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/clothes-an … br-v-k-t/80489973

И в немските магазини (TCM) продават.

виж и в юск, имат различни размери.

# 1 744
Аспержите обикновено ги мятам във фурната с маааалко масълце, сол и черен пипер. Хем мързеливата, хем страшно вкусни. Любимата ми част са връхчетата им - леко хрупкави.

# 1 745
Аспержите обикновено ги мятам във фурната с маааалко масълце, сол и черен пипер. Хем мързеливата, хем страшно вкусни. Любимата ми част са връхчетата им - леко хрупкави.

И поръсени с пармезан.
Така ги ядях в повечето случаи.
До днес.

# 1 746
Аз за август съм ок. Но другите два месеца защо да не си ходи,като ще има сборни групи? Не може и двата месеца,или юли или юни. 🙄
Ени, на твое място, бих отправила писмено запитване до инспектората и бих дала копие от запитването в детската градина, като ще поискам и входящ номер. В началното училище на Нахалницата съм прилагала този метод и внезапно ставаха много сговорчиви.

# 1 747
  • France
Аспержите ги обичам тънки и зелени. Увивам ги с бекон и У фурната. Мляс, мляс.
Днес съм скапана. Сутринта получихме съобщение, че даскалицата отсъства и Монстьо няма ДГ. Двете дечурлига ми се качиха на главата и джумбалдаци даже правиха. Tired Face И за да компенсирам - ядох. А тази вечер и пих. Лошо ми се пише на дупарата.

Ваи, много се радвам за теб. Приемам лично твоите успехи, защото и аз имам блокажи. Значи можело Kissing Heart

# 1 748
Даже не е и нужно да подава наистина. Само да каже Ени, че ще ги пита дали за нея могат да направят изключение, защото ѝ е важно и двата месеца да са присъствени и веднага ще сменят тона.

# 1 749
Ваи,споделяй колкото ти душа иска!
Много се радвам за теб!
Разбирам те,защото аз също ежедневно се боря със страховете си.

Дядката ми е изписан и Уж по-добре.
А бе,щом си е поръчал на баба да му направи таратор за да си пийне една ракийка Close Grinning
Трудно ще им бъде,щото е изтощен,малко трудно говори,пък баба е зле със слуха,но дано се оправят някак.
Ех,какво нещо е живота...Живееш,работиш,ходиш,гледаш деца и внуци и идва момент,в който трябва да стоиш затворен вкъщи ..

# 1 750
Реално не знам дали ще ми се наложи,но ако стане онова,дето стискахте палците,може и да не съм си у дома и да я гледам. Те знаят,че сега съм вкъщи и ще се заядат,а има още една година там.. Но ще говоря с тях в сряда и може да ги сплаша със запитване.

# 1 751
Ени, дали си си вкъщи или не няма нищо общо с работата на детската градина и правото на децата да я посещават. Обясни го на тези женици.

# 1 752
Уишчее,нали знаеш,че сме на село... Тук са други правилата. 😁

# 1 753
На село, у градО, ако градината няма да работи, длъжни са да осигурят резервен вариант. Ако ще и у съседното село да е. Не е твое задължение, тяхно е.

# 1 754
  • USA
Обратно към реалността 😢
Ще ми трябва много спортуване- засега преносно, пък после съвсем буквално😂

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 04:56 от SkyBlue

Общи условия

Активация на акаунт