Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 303
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 755
На къде полетя, Скай?

# 1 756
  • USA
Прибираме се.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 04:57 от SkyBlue

# 1 757
  • София
Вариантът с инспектората е много добър. Нямат никакво право да извиват ръцете на родителите. Законите за града и за село са еднакви. Само трябва някой да им го припомни .
 При нас винаги имаше вариант със сборни групи лятото. Детските градини в района се разпределяха. Всяко лято различна градина беше дежурна през август и в нея ходеха деца и от другите градини. Пантата имаше кой да я гледа и не ходеше, но си спомням едно лято как родителите негодуваха, че дежурната градина е много далеч и на забутано място,няма къде да паркират, градския транспорт е неудобен. И все пак беше измислен вариант.
Иначе подмятания имаше през целия летен сезон. Ако може изобщо да не ходят децата им беше най-добре. Но спрях да им обръщам внимание на подмятанията.

# 1 758
Уау, Скай, да не летите с частен самолет?

Ени, спомени инспектората ей така в разговор и гледай реакциите

# 1 759
Уау, Скай, да не летите с частен самолет?

Не се казва частен, собствен е.

# 1 760
  • София
Добро утро!

# 1 761
Добро утро!

Егаси нощта,от 1 и половина,почти до 4 дребното не спа. Dizzy Face Въртя се,ляга,става..Аз станах около 1826626 пъти,щото го учим да си спи в леглото и не трябва да го взимам при нас.
Бях си навила аларма за 7  да готвя пиле с ориз,но не можах да стана.

Вчера недовършения ме ядоса и обиди,макар и индиректно.Не съм очаквала да има такова примитивно мислене относно седенето на жената по майчинство.

Пък аз преди малко си поръчах маратонки и панталон.Като дойде куриера ще му кажа (на МУ),че не мога да изляза и да плаща той.
Друго отмъщение не мога да измисля...мога де,но е подсъдимо. Angry

# 1 762
  • София
Майчинството е за гледане на детето… всичко останало е за всички в семейството… Моя и той така… ама такава ме е взел… край печката да седя, не е за мен. Да се сърди на себе си…

# 1 763
Лайла, ако имате общ портфейл, както трябва да бъде в едно семейство, особено когато жената е в майчинство,хич няма да разбере от наказанието ти! Ако пък не,значи си закъсняла много и отдавна трябваше да го караш да плаща за всичко!

Честит празник!

Аз съм на работа,но вече с такова нежелание ходя,че ми иде сутрин да се обеся!

# 1 764
Има 14 човека в лабораторията пред мен. Като не броим децата, които влизат с предимство през минута-две.

Лайла, ако приемеш, че има неща, на които децата в тази възраст не подлежат на научаване, доста нерви ще си спестиш. Което не важи за мъжете.

# 1 765
Аз такива "специални" наказателни пратки ги пращам директно на негово име, в най-удобния му офис на куриерската фирма. Да е наясно, че е наказание.

# 1 766
Вчера недовършения ме ядоса и обиди,макар и индиректно.Не съм очаквала да има такова примитивно мислене относно седенето на жената по майчинство.
Вече съм го казвала. Като те обидят незаслужено, върни се и си го заслужи.

# 1 767
Лайла,забравих да питам защо "трябва" детето да спи само, в неговото си легло ?

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 09:36 от Sissy

# 1 768
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лайла,забравих да питам защо "трябва" детето да спи само в неговото си легло ?
Моето може да спи само, но обича да се гушка, случва се да ни дойде на гости. Спи само, спи с баща си, спи с мен, всякакви конфигурации се случват.

# 1 769
Сиси, много ми е мъчно като те чета за работата, дано скоро се наредят нещата там.

Лайла, ако не си, обясни му днес като сте спокойни, защо те е обидил.
И защо си причиняваш 2.5 часа неспане нощем, защото някой някъде казал, че децата трябва да си спят в леглото.
Казвала съм, ама пак ще го кажа, когато са готови децата, нещата се случват бързо и лесно
Иначе е едно безкрайно мъчение, за да се случат накрая нещата, защото детето най-сетне е готово.

Общи условия

Активация на акаунт