Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 287
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Да, и венозно може 😂😂

# 1 816
  • Пловдив
Дзак! Simple Smile
На летището сме, ще си почакаме ...
Доволни сме много, ама мм искал и до морето...е, другия път Simple Smile

П.п...
Ай кажете утре как се ходи на работа Head Band

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 07:37 от mystic woman

# 1 817
Честит празник! От реформа на реформа и образованието се търкаля по склона надолу.
Пристрастна съм, имам педагогическа правоспособност, не ми е основна специалност, за да я получа имам  освен всички педагогически дисциплини + 1 учебна година стаж в училище като наблюдател и още една година преподаване под надзора на базовия учител към който бях разпределена. Накрая държавен изпит.
Много неща куцат - претрупани учебни програми, много уроци за нови знания, но липса на такива за упражнение и практика/там където е възможно/. Безбожно написани учебници,  със сложни обяснения, на всичко отгоре с грешки в тях /върви обяснявай, че най-високият връх в Европа е Елбрус,като в учебника са изпляскали Монблан/, незаинтересованост на някои учители - имах позната, която без капка срам казваше, че е станала учител само заради отпуските и работното време до обяд. Много хора не отчитат, че за да си свършиш работата както трябва до обяд си караш часовете, но следобяд се готвиш за другия ден. Не на последно място ще поставя и липсата на възпитание, нагло и безнаказано държание на все по-голяма част от учениците.
Три години преподавах, после живота ме отклони в друга посока, надявам се нещата да се подобрят, но засега за съжаление не виждам напредък.
Стига съм плямпала, отивам да готвя онова неназовимото, като гарнитура ще го украся с кюфтета от кайма.

# 1 818
Уинд,защо се допускат такива грешки в учебниците?Никой учител ли не сигнализира,да се направи корекция примерно?
Моя позната завършила частна гимназия употито пише "доло" ,"брокули" и "мажа ми".Тъй би звучало изречение съставено от тези думи-Мажа ми яде доло брокули.

# 1 819
Мисте Heart Eyes
Уинд, много си права.

МУ пътува, изкъртил мивката и организирал изхвърлянето на боклука. Свеки вече е съвсем в полеви условия.
Аз почти приключвам и с втората стая. Чакам пода да изсъхне и застилам килими.
Госпожата горе отново скача на въже. Всичко се тресе, буквално.

# 1 820
Незнам ми е любимото 😬.Ени,я постни и тука поздрава за днешният празник 😁
Почна пика на алергията ми.Иде ми да си отрежа главата.Да,от вятъра тия дни,и синузита се активира.

# 1 821
Не знам, Бобчи, учебниците се пишат от авторски колектив, част от авторите са университетски преподаватели, на които кракът им не е стъпвал в средно училище или гимназия, друга част от авторите са учители по съответния предмет. Би трябвало да има и редакторски колектив, но факт грешки има, или пълни недомислици. То хубаво да има избор, но по един предмет да речем за пети клас да има минимум 5 учебника на различни издателства някак не е нормално. Отделно при уж един и същ учебен план и ДОИ в различните учебници има разлика в темите и разделите.

# 1 822

😁😆
Братовчед на ММ е абитуриент днес,ся мина да ни черпи,че не е правил гостита и сбирал родата. Снимахме се,ама да ви кажа потресох се как изглеждам на тая снимка. 🫢😖🥴 Ужас! От утре на диета и упражнения... а и грим! ЗадължЕ! 😆

# 1 823
Не стига, че ежедневно в последните дни, търпим стърчащи от колите абитуриенти, поседнали върху клаксоните, а сега и трийсетина моторджии. Минаха вече не знам колко пъти, форсират нарочно двигателите. Шумът е брутален. Детето се плаши и реве и така от обяд. Аман от простаци 😡

# 1 824
Незнам, батерий, калорий, оште - все са ми фаворити.

Оф, Сиросче, верно простаци. И при нас се форсираха преди малко.

Редактирам се да ви покажа превозните средства на филибарските абитуриенти
Класа и стил.

# 1 825
Сирос, вчера в клюкарника попаднах на пост, с който една майка призоваваше рокери от съответния град при желание от тяхна страна да се свържат с нея за да организират екскорт на синчето, по повод бала и изпращането му.🙄

# 1 826
Стигнала съм до там,че като видя дума,в чиито край има "й",да се чудя,дали и коя е вярната 🤦🏻‍♀️ .Или гинеколог, вариациите са безкрайни 🥴
Сирос, съчувствам ви 🤗.И тука е ад,обаче по принцип.Изминалите вечери се правят на състезатели.На главния път,от който вкъщи се чува,все едно са на съседната улица.А за откриването на мотосезона не ми се и говори.

# 1 827
  • София
Не сте свикнали, не се прави само в Бг.

# 1 828
Сори,тоя звук ме дразни,и няма начин да му свикна.

# 1 829
В комбинация с абитуриентите, в квартала имаше акция по косене. Че имаше нужда, имаше. Ма що баш днес. Дума да не отварям, че няма кой да събере окосената трева (а тя бая беше избуяла) и до седмица всичко ще е жълто. Преди няколко години пуснах сигнал по темата, върнаха ми отговор през зимата, че няма констатирано нарушение. Joy

Общи условия

Активация на акаунт