Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 288
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 800
На балкона съм и се радвам на победите ви ( Сис, Ваи, Прити) Heart
Не се включвам, щото съм настроена (уж се съпротивлявам...) много пораженчески... във всякакъв аспект...
Само снимките на Скай ме изкушиха да се метна на самолета и да избягам надалеч от грозната ми реалност. Но фантазиите не помагат Frowning1

Скрит текст:
Най-любимият ми празник - на думите! С тях изразяваме чувствата си, не въртим опашка и не  ръмжим, ако сме щастливи или нещастни. За мен те са боичките с които така и не се научих да рисувам, нотите, които така и не разбрах как да познавам...
Човеците имат власт над думите и могат да ги управляват. Думите са магия, красиви са, могат да те накарат да мечтаеш и да изпитваш щастие. В тях е стаена огромна сила, която е в състояние да те изправи ако си паднал, даряват надежда, окриляват, носят любов и съпричастност, дават сигурност, карат ни да се смеем…
Но, има думи сатъри- режат парчета от душата, раняват до кръв и сълзи… Има  думи кал – цапат и омърсяват. Носят огорчение и мъка…
Думите са огледало на нас самите, от нас зависи ще ни хареса ли отражението ни в това огледало.
Честит празник, повелителки на добрите думи! Heart

# 1 801
Моята дружка сега учи за учител,тя е с други две висши. Учи си стабилно,няма хън мън. Много й се радвам. Друга позната записа за ресурсен учител. Ми не пипа нищо да прочете. Онзи ден разправя,че пуснала материали за някакъв изпит,но щяла поне да отвори да ги прочете,че не знаела какво е пратила. 🥴🙄 Иначе ни убеждава как искала да учи! Е като искаш,що пращаш тия неща без да ги погледнеш?! Ма както и да е. Мисълта ми е,че има всякакви хора.

# 1 802
Оплаквам се от голямата (Уиш, окуражи ме сестро, че не съм сама!). Като я прищрака от време на време, да я дразнят всички вкъщи, най-вече сестра ѝ, такова нагло поведение започва да демонстрира, че едва издържам, да изчакам да утихнат страстите и да поговорим в нормални граници.
Не си сама, сестро, не си. Като се закокори насреща ми като лемур, настъпен по опашката, не до 10, ами до 981234634186489364632423 броя, че иначе ще ѝ извия вратленцето като на куцо пиле.

# 1 803
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Simple SmileSimple Smile Simple Smile

# 1 804
Бърди,някоя може да има същата диплома като теб,но когато станете колежки,тя ще се чувства тъпа.И ще се бие по главата що не е чела.А да не разправям случай за учителка по немски,без немска филология.Мхм,стават таквизи работи.После да не се чудим що расте неграмотно поколение.

# 1 805
  • France
Ох, майка ми ми праща смс да ù се обадя. Направо ми се подкъсиха краката. Викам си какво пак стана. Слава Богу, нищо страшно този път, но още не мога да се успокоя. Дали да не пийна нещо? Направо ми забуча главата от стрес.

# 1 806
Права си, Бобчи, човек доказва уменията и възможностите си в процеса на работа. Но най-лошото е, че децата отнасят негативите. Не само училителите са виновни за това положение, проблемите са много.

Пия следобедно кафе и продължавам с чистенето - сменям килими, пера пердета и мия прозорци. Две от стаите са с главата надолу, трябва поне спалнята да оправя преди МУ да се прибере.

# 1 807
Бърди,някоя може да има същата диплома като теб,но когато станете колежки,тя ще се чувства тъпа.И ще се бие по главата що не е чела.
Мдадам, Бобч. Точно така ще стане. Явно са отменили ефекта на Дънинг-Крюгер. То, ако тъпаците се усещаха, че са тъпаци, нямаше да са тъпаци. Брей, каква мисъл произведох!

# 1 808
  • sf
Спах и съм кисела. Нещо ми е запушен носа и имам гъдел в носоглътката. 🥴

# 1 809
  • Варна
Спах и съм кисела. Нещо ми е запушен носа и имам гъдел в носоглътката. 🥴

Нали си знаеш, топла ракия, сауна, масаж и секс 😉😂

# 1 810
След изброеното от Естела, аз най-добре да не казвам нищо за пръскане на клеева тинктура в носа.

# 1 811
Може ракия в носа,допълвам само.

# 1 812
  • София
Разхищение, как в носа😂😂😂

# 1 813
Тя и оттам се усвоява...

# 1 814
Оф, колата ми трябва по спешност да влезе в бокса. Разправям му на Моя Убавец, че не ми звучи по реда си, вдигнах капака, да му покажа. Той ми вика нищо ѝ няма, все пак форсирах два пъти и угасих двигателя. Отзад под ауспусха се излязла течност, колкото си иска. Преди четири месеца я правиха в сервиза, сега пак е на път да роди. Писна ми. Но поне се съгласи, пък и почна да глъхне и прекъсва. Провали ни се разходката днес.

Общи условия

Активация на акаунт