Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 834
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 845
Wild poppy, другите кучета бяха пуснати. Моето също, факт. Просто никога не е нападал и като цяло никога не е проявявал агресия. Та така. От едно известно време насам доста често чувам от хора, чиито кучета са пуснати без повод и намордник на кучешката поляна "Не си пускай кучето, щото моето е агресивно." На въпроса защо не е на повод или с намордник отговор няма. Другото, което чувам, е: "Ти си го пусни, ма на твоя отговорност, нещо ако моя го изяде...не отговарям".
Както и да е, де, вързах кучето и си тръгнахме. Просто цветущите вербални излияния ме напрегнаха.
И аз имам Голдън Ретривър, много добро куче е и не е никак агресивно. Душичка златна ми е той.

# 1 846
Все забравям да кажа на Бърди, че любимата ни сукулентна оранжерия ще има "дни на отворените врати" тази събота и неделя. Днес мярнах съобщение от собственичката в една ФБ селска моя група.

Как щях да изстрелям утре детето на училище само. Даже му пуснах вечерта допълнително време, за да си пусне алармата на телефона.

# 1 847
  • София
Цвети, при теб е било нелепо, но иначе подкрепям Попи.
МН за трети път има преживяване при разходка. Нашето куче е винаги на повод, освен по баирите, но едно малко шпаниолче (не е бебе) е вечно без повод и е неконтролируемо. Идва и лае, а нашият се изнервя, защото е вързан.
Днес МН беше казал на собственичката,  която крещяла от 500 метра Максиииии, ела, че следващият път ще го пусне.
По принцип не е агресивен, но ако го нападнат ще реагира и ще е страшно.

# 1 848
  • София
Добро утро!

Немисеходинаработа! Оммм! Но пия кафето и тръгвам.

На вас -приятна почивка. Ако има и други работещи - спорна и доходна!

# 1 849
  • Пловдив
Добро утро!

Обатно в реалността... Simple Smile няма да ви казвам кво е у дома - мръсно и празен хладилник. Тийна снощи яйца пържил и филии с лютеница, ама заварихме всичко у ред.

# 1 850
Ококорих се в 5 и нещо. Второ кафе пия вече. Носът ми- блокиран от сенната хрема. МЦ ми закъснява (случва се много, много рядко), но е на път- гърдите ми са брутално болезнени, дори като ходя бавно- болят, коремът и той се обажда постоянно- усещам си яйчниците набъбнали направо... Оффффффффффффф!

# 1 851
  • София
Мисте, ама той сам.ли е бил? Аз мислех, че ще е със свеки.

Тили, съчувствам!

# 1 852
  • Пловдив
И там и сам една нощ и ден Simple Smile

# 1 853
Благодаря ти, Панди!!!
Днес специално ме крепи това, че ММ се прибира след 10 дневно бизнес пътуване и утре съм му подготвила изненада- да ме води НА мол. Joy Иначе за петък също имаме планирано ходене до един голям аутлет център, но там вече е основно по настояване на дъщеря ни. Sunglasses

Иначе утре просто, докато сме си само двамата (и преди това отметнем другите неща из домакинството, които съм планирала Stuck Out Tongue Winking Eye) ще излезем да се помотаем, да хапнем някъде на спокойствие, да можем да си чуем приказката, без някой постоянно да ни прекъсва... или както е модерно да се казва напоследък- ще имаме среща (datenight, само дето нашето няма да е night). Blush

# 1 854
Добро утро.
Заведох дребната и майка на дете от друга група носи декларацията попълнена. Дава я на директорката и казва,че е писала и двата месеца. Заслушах се аз,след нея родители от нашата група. Питам ги те какво са разбрали,че явно различните госпожи казват различни неща. Казаха,че ще пишат и двата месеца. И аз така ще направя и ако пак ми се направят на интересни,ще се разправяме.

# 1 855
Добро утро!
Много къси нощите, не ми достига сън. Станах направо като пребита, болят ме кокалите. И толкова ми е блокирал мозъкът, че сложих капсула кафе в чашата и не можах да отлепя 5 минути, защо кафе не потича.

# 1 856
Сирос, поне не си съсипала капсулата. Аз съм си сипвала айрян в кафето в такъв пристъп на умопомрачение след липса на сън. Laughing

# 1 857
Добро и от мен!
Едвам станах, ММ закъсня за работа, чак пропуснахме общото кафепиене тази сутрин. Сега го допивам моето и тръгвам към сервиза. Дано каручката не ме изостави по пътя.

# 1 858
Добро утро.
Метнах се ударно на тръстиката рано-рано, трябва да предам една поръчка до обяд.
Изобщо не спя последните няколко нощи.

Кло, знам за деня на отворените врати, следя ги във фейсбук. Засега не смятам да ходя, защото със сигурност ще се прибера с няколко нови саксийки. Но има време до събота, де.

# 1 859
Събуди ме чудовищен главобол, едва изпълзях за хапченца, а дясното око ми е с грозен оток. След малко ще се помъкна на педикюр. (мисля, че кифлата в мен ще умре последна) След това отивам за направление, макар че личната онзи ден ми намекваше какви са цените за платена процедура... Мисля да не я оставям да се измъкне, ма да видим...
На вас хубав ден, общество!

Общи условия

Активация на акаунт