Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 266
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 860
  • France
Много обичам 24ти. Всяка година му се радвам като дете.
Страхотни снимки Heart Eyes
Сиросче, наистина ти съчувствам за липсата на сън. Направо ти скапва живота.

Аз съм с двете деца днес и се чудя какво да им измисля като занимание. Thinking

# 1 861
Поне хубаво време има ли при теб, та да ги изведеш навън? Тук е мрачно и подтискащо, но за разходка в парка става.

# 1 862
  • France
Хладно е, но е слънчево.

# 1 863
ММ отчасти реши проблема с първата класа, че иначе, гОркия той го отнася Joy Аз съм скръндза, но в случая мълча.

Мъж на място!!!

# 1 864
  • София
Сирос, поне не си съсипала капсулата. Аз съм си сипвала айрян в кафето в такъв пристъп на умопомрачение след липса на сън. Laughing

А аз съм сипвала кафе в манджата на котлона.  От тогава не оставям чашата с кафето до чашата, в която съм приготвила нещо за добавяне към манджата.

# 1 865
Аз съм сипвала сол в кафето,когато го пиех със захар.
Хора,много горда майка съм 😁😁
Отучих чавето от бибата,но явно тя е била готова.Два часа обяснявах,как бибата е счупена,свърши,в боклука е ,понеже знае какво означава това.Казах й,че наистина съжалявам,но бибата е счупена.И заспа без нея,предимно за сън я търсеше.Не исках да се разделя със стрес с бибата,тя я е успокоявала две години все пак,но бибата наистина се скъса и я хвърлих .Имам резервна,но не се наложи.

# 1 866
Форума е бъгнат за мен като потребител днес. Отварям си нещо от камбаната, хвърля ме в началото на страницата, а само последното мнение не съм чела. След последния пост на Фил се опитах да публикувам, не ме пусна. Искаше само да си редактирам предния пост. Ще си дам малко почивка май. И не е устройството. И от компютъра ми е същата боза.

# 1 867
Аз ли не разбирам от мода или ??

# 1 868
Аз съм правила шопска салата със захар. И до днес недоумявам как успях да объркам по-едрата захар с фината сол. Салата се изяде де, даже можеше и да не разберат, ако не си бях признала.

Хех, Бобчи, трепач. Цената и тя.

# 1 869
  • France
Току що се изложих и аз. Белих краставица над коша, после взех ножа и я нарязах... в коша. Половин краставица замина.
Уморена съм. Физически и емоционално. Постоянно имам едно притеснение в сърцето и не успявам да се успокоя. Уж нищо не правя, а всъщност съм заета със 100 неща наведнъж. Вярно малки, но главата ми е нон-стоп с мисли по тях.

# 1 870
Фил сестро, точно същата работа и при мен. Hug

# 1 871
И аз давам на късо тия дни.

# 1 872
  • Euskal Herria
Миналата седмица 33 градуса, вчера и днес 13. Искам да се стопля вече.

# 1 873
Тук е 32 днес. 🥵
Дайте идея как да сготвя свинско?

# 1 874
  • София
Ено, дай по-конкретно. Какво свинско?

Общи условия

Активация на акаунт