Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 255
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 875
Тук е 30, отвратително топло за май месец.

Свинското го запечатвам от всички страни, и след това го задушавам с картофи. риган, и безалкохолна бира под фолио за час. Или в кукъра, за 20 мин Simple Smile

# 1 876
Защо безалкохолна,Вай?

# 1 877
Не пием по принцип Simple Smile
А, безалкохолната Хайникен е страхотна, и придава супер аромат на свинското, без горчивата нотка на истинска бира.

# 1 878
О да,МУ само такава пие .

# 1 879
Ре,някви пържоли са,но не ми се ядат така,печени. 😁 Нещо по-различно ми се яде,ама не знам какво. Май ще го запържа на късчета,ще го посваря преди това и накрая ще полея със сладко кисел сос.

# 1 880
Ако не е късно...може да мариноваш: соев сос, олио, чесън (може и на прах), чер пипер, мащерка. Да построят в хладилника за да стегнат за половин час и след това в тигана.

# 1 881
Аз щях да предложа подлучени, но друго й се яде на Енито.

Пържих неназовавания зарзават. За първи път, хлапето реши да опита и му хареса. Сега за майка му, хартиса само сосът.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 19:19 от Сирос

# 1 882
Аз съм пак на същата тема, задушени пресни... картофи. Първата тенджера е готова, идва ред на втората. Каката реши, че не ѝ се яде манджата на баба ѝ, та ще има втори тур.

# 1 883
Както казва Мързелота, ПЪШШШШШ! Смених си доставчика на мляко. В съседното село до моето шато една жена продава божествено мляко и сирене. Аз имам огромен опит с домашното мляко, но за пръв път попадам на мляко, което е сладко, ама истински сладко, без да му е добавяна захар. Гъсто като сметана и с аромат на карамел. И жената ми извади душата и парите направо с копринени ръкавици. Отивам аз на адреса, след като сме уговорили количество и цена, а тя ми подава чинийка с нарязано сирене и казва: "Първо пробвайте дали ще Ви хареса и тогава решете дали ще купите." Към всичко това добавям една касетка ягоди от градината на Главната Баба. Ясно ли е защо пъшкам? Срам ме е да кажа каква копаня ягоди с кисело мляко погълнах. И сега много ми се ядат от пресните картофи на Кло, но нямам вместимост. Искам секцио!

# 1 884
Завид, Уишо! Върло завид! За млякото де.

# 1 885
Уиш, гаднярка такава! Heart

# 1 886
Имах да се изказвам по някоя тема,ама я забравих 🤣
За ягоди умра! Дадоха ми домашни,ммм 🤤.Обаче с мляко не мога да ги ям.Ей така,натурални,ни захар,ни нищо по тях,оххх...

# 1 887
Аз пък за нищо не завиждааам... домашно мляко мразим, ягоди имаме в градинката на село...
Пъшшшш... преяждам със салата от домати, краставици и чушки + турски маслини и уникалното сюзме пейнир...
о, и смокиновата ракийка на свекър ми... малей...

днес нямах време за вас, шма прощавате. Четох, четох, исках да кажа много неща на много хора, исках да коментирам много постове, ама ...

# 1 888
Мързелота, и ти гаднярка такава! Heart
Толкова сладкодумно описвате, че от всичко искам! Даже и от нещата, които не обичам.

# 1 889
  • Пловдив
И аз пъшшш Simple Smile Сготвих най-накрая, че нали споменах за нищото в тенджерата и хладилника? Второто не съм напълнила. Мислех сега, ама косата тряя суша, та не е ясно...
Има розав джин тая седм.на промо, та той ме привлича повече Simple Smile
И череши купих, ама място в тумбака няма Head Band
Уморено мий...

Общи условия

Активация на акаунт