Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 237
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 890
Мисте,страхотни снимки,казах ли?! Изтървала съм къде сте били ..
Фил,сестро,и аз съм така! Hug

Нали знаете израза "Не си спал,като си се женил".
Е,аз май съм ..

СипАла съм си една рИкия,детето обикаля около мен,ръфа бисквита и рони навсякъде. Идилия.
Дано недовършения се прибере преди втората ми ракия.

# 1 891
Тя и Ени не знае кво й се яде,ама айде... 😂
Ох,вие пъшкате от ядене,аз от лейката. Полях,ся ако завали послееее ще се ядосам. 😆 Шегувам се,дано да вали,но не вярвам.
Яка жега днес. Утре трябва да носим къси гащи в ДГ,да ги преобличат. Само остава да си спомня къде са точно и да подредя всичко,отново! 😖

# 1 892
  • Euskal Herria
Нищо не ща, бе, ни-що! Ни ми се яде, ни ми се пие. Обаче килата хвърчат нагоре.... И то за кратко време, в последните седмици. Плашещо е, нищо, че дрехите все още ми стават.

# 1 893
Не си сама, сестро. Имам да свалям и то много. Жизнено важно ми е от здравословна гледна точка, но пукам ли пукам и то не каквото трябва. Пусти му кантар, като ме види и се крие под леглото.

# 1 894
А моят изписва "Единия да слезе!" 😆 Подсещате ме,че исках да почвам упражнения. 🫢

# 1 895
  • USA
Лоши, лоши жени, особено Уиша и Мързелотка. Не знам какво е сюзме пейнир, но и него искам Yum
И пресните картофки на Кло и  неспоменуемите на Сиросче.
А тук е още 10 сутринта и си бях казала, че нищо няма да ям днес. Да-бе-да!

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 08:33 от SkyBlue

# 1 896
Моето дебелеем не е нормално.Ще пускам хормони някои,че не ми харесва положението.

# 1 897
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам крампи почти постоянно.
днес пак ми се схвана крака, чак вих от болка.
купила съм си магнезий, реших - ще пия. оказа се, забравила съм кога и как се пие. Sad SadSad
потърсих информация в нета - може сутрин, а може и вечер...
м@@@а му! накрая ще пийна сега бейлис, а утре сутрин магнезий и ще видя как ще е.

# 1 898
Добри, зависи кой магнезий е, знам че има енергизиращ и приспиващ Simple Smile

Мен ме е страх, че като ме оперират ще надебелея и няма да ми напаснат хормоните. Била съм два пъти в живота си закръглена, не че ми е пречело, ама не се чувствах аз си. А, и беше за много кратко, месеци и после пак ударно сваляне.

# 1 899
  • Euskal Herria
Мислех си да изследвам хормони, ама като не знам при кого да ида и какво да искам. Тук следя щитовидната, засега хормоните са в норма, но не си пропускам хапчето. Тъкмо сме улучили дозата. Попадат ми разни реклами за диети и режими, обаче ако ще спазвам, предпочитам да отида на свестен диетолог, който да изготви режим, като се съобрази със заболяванията ми.

# 1 900
  • USA
Добри, магнезий се пие вечер, така знам аз.

# 1 901
благодаря, скайче.
значи да отложа бейлиса за сутринта Wink

# 1 902
Сиросче, с добро те споменавам наляла съм си РозенЦето " Старосел". Ма така добре ми влиза и такъв хубав вкус и послевкус 🥰 Жестоко!

Ааааа, тва ващо не е човешко, ве. Наказани - Уиш, Кло, Сирос , Скай 😌 Ма не мой тъй...всичко ми се прияде, вееееее...Не мога да направя като неназовимото в Хепи...Много са вкусни и хрупкави...а не мога го постигна 🤔
ДобрЕ, най- добрия магнезий за мен е на абофарма..за крампи, за физическа умора / за това най-  го взимам/. Пия го обикновено сутрин, но не е фатално ако е по друго време..
Правя портрет. Ся, не знам що, обаче девойката ми се получи като прилика...обаааааче, мъж и..голям зор 😁Което ме вбесява, защото не е логично, ве, не е. Няма издавам кой..Ще се досетят 😚 Ма нали съм ината коза...упорито мацам, до смрЪт 🤣
Наспорт, другарки, Розето ме вика 🙃

# 1 903
благодаря, момичета. моят е магнезиев цитрат на нейчъръл факторс. пише 1до 3 на ден, може би ще опитам с по едно сутрин и вечер. Sad гадно е да те боли.

наспорт Simple Smile не се сещам кого рисуваш, но ще стискам палци да не ти "бяга" и мъжа.

# 1 904
  • USA
13- чке, аз ку бях кат тебе, 40 кила с мокри гащи, щях да си навивам алармата и да ставам и през нощта за да се тъпча Joy
Ма не съм Flushed

Общи условия

Активация на акаунт