Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 232
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 905
Ааа, Скайче, не рИва, щото не мога ги ям тез неща, а щото пусто хич не мога ги сготвя тъй вкусно. Тва мий болката 🤣😁

# 1 906
Алоууу, ще се наказвамееее!
Макар, че Уиш направо е диетична - ягоди с кисело мляко мммм, покапах се. Аз за обяд взех да си влача обяд - мюсли, поръсено с ленено семе, ябълка добавям на парченца, кисело мляко и лъжичка сладко от боровинки, редувам със салата от червено цвекло, морков, ябълка, поръсени с тиквено и слънчогледово семе/сурови/ към нея бонус имах сварено яйце, днес забравих да си взема храна и ометох два банана и ябълка. Като свърши цвеклото ще си взема зелка и ще направя салата с моркови. Дано да си намеря девисил, че в тази салата много обичам да си слагам от него. Засищат ме и не ме гони глад. Май съм дала леко назад с кг, но още се държа далеч от кантара. Да смъкна 1-2килца и ще включа и упражнения.
Мернах някъде в клюкарника диета с онуй неназовимото, но не се образовах с тая нова мода. Диетите не са моето нещо. Ще карам на принципа без лишения, но в разумни количества. Добре, че като стане жега и сладко не ми се яде, на салати налитам. Сладолед купувам заради тийна, ама не съм близвала даже. Просто не ми се яде. Дали нещо не съм получила бъг в системите?!🙄

# 1 907
Днес отметнах две много отлагани задачи, да се боядисам и да изчистия леда от фризера. И двете ги отметнах и разбрах най-сетне, защо аджеба за по-малко от месец се натрупа три пръста лед по стените му. Бях готова да довършвам вече МН, като го обвинявах, че не ме послуша да вземем Ноуфрост или както там се казват типа хладилници. А то .... малката калпазанка, си складирала най-отзад, пет идеално сферични ледени топки, по неизвестен начин направени, по-големи от юмрука ми и заровени зад замразените плодове и печени чушки. Пък те си изпарявали и трупали, трупали скреж по стените. Imp Размина им се и на двамата, но ги заплаших, че няма да вкусят сладолед до края на лятото, едната, ако пак създаде тоз лед там, а другия, ако редовно не претърсва съдържанието и не проверява какво има в тоз фризер бездънен.
Много съм лоша и яко съм яхнала метлата. Scream

Стиснете следващите два дни на калпазанката палци, че ще има НВО. Не, че е от голямо значение, но режиха в училището за догодина, да класират за "по-желаната" паралелка децата, въз основа на успеха и резултатите от това т@по външно оценяване.

Цял ферман стана малей, туй, щото ми казахте, че съм лошава. Да си го заслужа демек. Heart

# 1 908
  • Пловдив
Аааа, не...тъй няма се отслабне Grin
Скайко, ко туй лобстър? Май нещо кат омар кат гледам оня де го вади? Grinning
Аз не съм по морските дарове, ма кат дойда шъ ям! Wink

Залягам.
Ходих за розов, имаше...ама просеко йок.
13сче, оти го скриха от бакалийката тия? М? Stuck Out Tongue Winking Eye

Кло, кажи моля за тез картофки? Simple Smile

# 1 909
Мисте, утре ще ти кажа, че отнасям плувката вече.

# 1 910
  • Euskal Herria
Пак почнах да губя постове. Или пък има известие за нов, а като отворя, ме праща директно в началото на страницата.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 22:36 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 911
Пак почнах да губя постове. Или пък има известие за нов, а като отворя, ме праща директно в началото на страницата.
не губиш, Янче. Бъг ли е, що ли е, ама дразни много.

# 1 912
Дори най- малката доза магнезий ме приспива.
Ама докато се сетя навремето, че е от него... бая сутрини минаха да се чудя, защо по 3- 4 часа не мога да се разсъня.
Явно съм от по- чувствителните към него. Затова и не смея да пия, никакъв и под никаква форма.
За крампи в краката пробвайте да разтривате... челюстния мускул- намира се на два пръста от възглавничката на ухото. Когато се сетите, за по малко.

Пекох и аз св. пържоли днес, ставаха на подметка. А изглеждаха хубави, с кост. Имам още 8 броя... И въпреки, че не обичам да дояждам вчерашни храни, ще се чудя утре как да ги модифицирам- сърце не ми дава да ги хвърля.

# 1 913
  • Варна
Когато си купувате магнезий, гледайте процента съдържание, щото ако е 2,3,5,10% нищичко не правите. Аз го гълтам сутринта.

# 1 914
Зависи каква форма е магнезият. Глицинат, бисглицинат или по друг начин хелатиран се пие вечер.
Малат денем, защото освежава.
Цитратът не е най-добрият вариант, имай предвид, че може да ти се отрази на посещенията в тоалетната Simple Smile

# 1 915
СпецЯлно за вас, тазвечершното небе с цвят на розов джин 😁

Онзи ден излязох по тениска и се замръзнах, днес излязох с яке и се разтопих, иди го разбери това време Rolling Eyes

# 1 916
  • София
Ули, точно това идвах да напиша.
Добри, вземи си и магнезиево олио за мазане, но го разреди с вода, защото много сърби иначе.
Ено, изтървах те с мЯсото и окъснях много.
Кло, стискам.
Яна, в пред-менопауза ли си? На мен от това ми скочиха килата и от обездвижване. Сега само си сервират в едни много малки чинии, защото иначе омитам огромно количество.
Спах много днес и сега на спокойствие ще поработя.

# 1 917

Кафето днес от мен.
Нещо съм понастинал, боли ме гърлото, но пък нямам температура.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 07:02 от The Stranger

# 1 918
Така. Кой в 6:10 връхлетя в стаята на Нахалницата, врещейки: "6:10 е!!! Явно снощи си забравила да си нагласиш алармата за 6:00!!! Ставай!!!" ? И кой получи отговор: "Ама днес е четвъртък! В четвъртъците ставам в 7!"? Приятно ми е, Алцхаймерова.

# 1 919
За малко щях да направя същото вчера. А предния ден, тоест на 24 май инспектирах дали е приготвила тежката раница. Девет килограма, това е чудовищно всяко дете.

А добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт