Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 220
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Добро утро! И аз кукнах в шест и половина, а дЯтето днес е от 7.30, но онлайн, че в училището ни им имат трета матура. Т.е. ще стане в 7.27. А аз съм хоум днес, че точа сопол и можех да спя до по-късно, ма на. ММ се надигна с тектонично движение и зарови нос в кюфтетата по чирпански от вчера. Вярно, че такива манджи готвя веднъж на високосна, но преди кафето да измисли две кИфтета с доматен сос...

# 1 921
Добро!
Стрейндж,мерсаж за кафето! Хубаво е,че сети да ни сервираш един път и ти! Бързо оздравяване!
Иска ми се като Ре да мога нощем да уча ,ама заспивам преди Беболина и ако нямам аларма ще стана след нея.
Пуснах вчера документи за детска градина. Дано я приемат,че като гледам местата в двете градини, които кандидатствахме и ми се плаче.

# 1 922
  • София
Сис, стискам палчета за градината на Беболина. Знам какъв дерт е. Вълнението е по-голямо от приема след седми клас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 923
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стискам всичко и за всички.

Sad много ми е омотано нещо.
Скрит текст:
една от терариума се изказала, че много тероризирам детето, правя му забележки, държа се строго с него. Sad SadSad
що си не гледа силиконизирано-вулканизираните джуки!

и хем не ми пука какво говорят другите, хем ми е криво.
ами ако наистина прекалявам с Горинич?!

мрън

# 1 924
  • София
Добри, я се стягай! Горинччо не го виждам като изтормозен и подтиснат, даже ич!
Спирам да вися във форума и почвам да бачкам. До довечера!

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 08:47 от бъръльо-бъръльо

# 1 925
  • Пловдив
Добро!

Добри, ам къде па толкоз нашироко писа кво и що...та таквиз заключения ти дават? Па и ти не си вчерашна, та да им се фащаш, нале? Kissing Heart

Сиско, а дано до стане! Стискам!

Кло, и на твойто малкото стис!

# 1 926
Добри, я изпрати тази да сложи малко хиалурон в мозъка,че май е празно там!
Не се знаем от вчера,тук сме най-истински ,а ти изобщо не си човек, който може да тероризира когото и да било! Децата имат нужда от граници и припомнянето им , когато е необходимо! Не позволявай да ти вменяват вина! Детето ти е умно и добро, естествено е други майки да сравняват и сравнението да не е в тяхна полза. В такива случаи най-лесно е да обвиним майката ,че е лоша и взискателна. Подтиснати те деца са свити,срамежливи и с ниско самочувствие. Детето ти няма подобни характеристики!

# 1 927
Добрютру!

Уиш, хайде сега, не се оправдавай, ами си признай за какво отмъщаваше на детето.

Добри, и ти така, стига си се правила, знаем те, че сутрин грабваш сопата и ги почваш наред, където свариш.
Шегата настрана, ама изказалата се виждала ли те е достатъчно често с детето ти, в различни ситуации и т.н., че изобщо да има каквото и да е основание да си мисли, че може да прави подобни умозаключения? Че няма причина да ги прави е ясно.
Ако ще ти стане по-добре питай Горинич как ги вижда нещата и действай според неговата информация, щото тя е най-достоверна и единствената, която може да ти е коректив.

Туй то, ще ме прощавате, ама тия дни и да ви изчета не успявам и карам на последните няколко мнения, та затова така неадекватно се включвам.

# 1 928
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разсмяхте ме. хиалурон в мозъка е добра идея, но там май вече е пълно с друго, дето върши същата работа като хиалурона - пълни, но не работи Wink
не съм писала, мистик, терариума е около мен. гледа и после се изказва.
но сте прави, всеки може да си приказва каквото иска - Горинич е добре, смятам, че е възпитан по моите мерки, а ако те не съвпадат с мерките на "каката" да си гледа работата.

ули, видях поста ти след като публикувах. Sad

ще питам и Горинич, разбира се.
а ти виждала ли си тийнейджър, дето да вика на родителката "Възпитавай ме! строго ме възпитавай!" и да се метне с ентусиазъм да върши каквото му се каже и както му се каже?
естествено, че се бунтува понякога. естествено, че му се струва, че го държим по-строго от другите (които вижда и чува само онлайн и не е ясно какви ги приказват) естествено е да се опитва да отхлаби "хватката" Simple Smile
чак до тормоз мисля, че не сме го докарали.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 08:37 от st. Dobri

# 1 929
А, не бе, Добри, то ясно, че той ще иска по-хлабаво Simple Smile колко потиснат и с колко голям ботуш смята, че си му стъпила на врата го питай Grinning детето ти е умно и разумно и съм сигурна, че ще ти помогне да се наместиш след разбъркването от тая кака.
Която съм сигурна, че не е мислела за добруването на Горинич, ами ей тая цел единствено е имала, да те разбалансира. Та хващай сопата и ако трябва от теб почни днес Hug

# 1 930
Ули, честна вещерска, чист Алцхаймер беше.

Добри, я зарежи тези простотии. Самият факт, че си задаваш въпроси дали се държиш адекватно с детето, говори много. Опасни са тези, които са убедени в своята правота.

# 1 931
Като мен! Аз винаги съм права,дори когато седя 🤣😂😁

# 1 932
А аз, даже и в легнало положение. Simple Smile

# 1 933
Криво ми тръгна сутринта, 40 минути не успявах да си пусна кафемашината.

Добри, ти си най-добрата майка, която може да има Горинич, и точка по въпроса. По-добре малко повече строгост, отколкото пълна незаинтересованост.

Стиснете ми едни палци 11,30, имам среща, ще преговарям.

# 1 934
Добри, я кажи тази напомпаната каква е по народност, че ми стана интересно? За да си вре патешките джуки в чужди работи, споделяме една езикова група с нея, нали?

Иначе, дан' ти пука.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 09:31 от wild poppy

Общи условия

Активация на акаунт