Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 196
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 1 950
Сиско, много бързо направи Дзак. Перлите са чудесни.

# 1 951
Кло,рошава и без грим съм днес и хич не ми е комфортно да се изтипосвам така и да си развалям реномето 😁. Представи си ме много красива 😂🤣🤣😁🤣

# 1 952
  • Somewhere in the World
Офф, и аз изпуснах Сис, само перлите видях - много нежно се е получило,браво Сис! Heart Eyes
И стис палци за детската градина на Беболина
Добри, ич не им се връзвай на разни пепелянки - по-добра майка от теб за твоето дете няма! И самият факт,че Горинич е успешен и приеман на всякъде ти е показател,че детето е обгрижвано правилно! Hug
Мен хич ме няма в тези женски неща...ни фантазия да се гримирам,лакирам и т.н. - добре че има миглопластика и гел-лак.
Добре че не съм ви чела снощи, че с това ядене...само храна ми е в главата, а морето наближава, и как ми излизат любовните дръжки от дънките, майкоуу.Снощи с ММ спортувахме - аз със просекото от лидл,той с по-сериозни неща.Ма много ми хареса това в кенчетата, днес ми е обещал да вземе поне стекче.
Оплаквам се,че той само ме проваля в опитите ми за диета. Вчера заявих,че от днес откривам сезона на плодовата диета и да забрави за готвене, и сутринта ме събужда с пържени филии. Емии как  да му откажа? Сега дрема на бюрото.Та за един месец ще се мъча да се побрибера с диета и спорт.А дано!

# 1 953
  • София
Сисун, аз спя през деня, иначе и аз не мога да издържа. Много хубав е герданът.  Теб не те видях, но знам, че си хубавица.

# 1 954
Пф, минах си двете интервюта, сега остава да решат.
Нямам много шанс, с моя мижав опит, ама да видим.

Сис, много е готин, ти също Simple Smile

# 1 955
Вайче,разбирам те и искам да ти дам кураж.Понякога хората виждат в неопитните потенциал и ги избират.
Аз съм много спечена.Правя сертификационната работа,истински случай ,вече разрешен на бебе на 6 м.Десет страници дневник и анкета и разбрах проблемите,горе долу намерих решението,но не знам как да го напиша ,от къде да започна и дали няма да прецакам нещо в целия план.
Вчера се уговорих с родителите с които аз ще работя,на 6.06 имаме онлайн предварителен разговор .Дали ще повярват в мен,дали ще решат ,че аз съм техния човек?После по някое време към края на работата трябва да им кажа да дадат отзив за мен и от това зависи дали ми е успешен стажа и минавам към второ семейство.Ако не са доволни търся други и така докато имам две доволни семейства.Искам и да бъдат обективни,затова отказах на позната.Няма нищо градивно в това да ми дадат червена точка по милост.Искам и да им задам някои въпроси,но се чудя как точно,за да не решат че нарушавам границите и си вра носа в техния живот.После имам с тях втора онлайн среща 1.30 часа и после започваме същинската работа,а аз започвам да губя вяря и мисля,че тотално ще се окъкам.

# 1 956
15 минути почивка за кафе!

# 1 957
  • Варна
Бобче, няма да губиш вяра и кураж.
Ще се справиш, сигурна съм.

# 1 958
Бобчи, Ваичка, стискам палци!
ДобрЕ, дано има ефект от магнезия и ти поотмине.
Сис я пропуснах, видях само перлите.

Не знам Меркурий ли е, какво е, но вече започва да ми идва прекалено много.
Скрит текст:
Обадиха ми се одеве с поредна кофти новина за болести. Роднина е с лоша диагноза след обикаляне по лекари и изследвания. Общо взето, няма лечение, само поддържаща терапия някаква.
Преди малко приятел ми съобщи, че е станало пожар, единият им етаж е изгорял напълно. Слава богу, няма пострадали, другите етажи не са засегнати.
Другата седмица се чакат окончалните резултатите на нашия близък и план за действие. Най-вероятно операция, химия и лъче. С постоянни болки е, почти не се храни и не спи. Не знам какво да мисля.
С МУ ходим като призраци, на него му е много тежко. Мен не спира да ме боли глава, стомахът ми е на възел.
Вися сега на една пейка, чакам документи и се опитвам да не се разплача насред парка.

# 1 959
Ох Бърди Hug Дано всичко се подреди по най - добрия начин!

# 1 960
  • Варна
Бърд, много тежка ситуация, съжалявам. И един непоискан съвет, не задържай емоциите, отразява се зле, ако имаш достъп до море там най-добре да си излееш сълзите, после ще ти олекне.

# 1 961
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобче, ще ти говоря като на моите тримцата - ако се уплашиш няма да можеш да покажеш това, което знаеш.
малко или много е то няма значение, защото заради страха си ще покажеш пълна нула.
тръгвай смело, покажи всичко, което знаеш и можеш,  другото така или иначе не зависи от теб.

# 1 962
Сиросче, дано!
Естелка, благодаря! Нямам море, но пък имам "зелено хапче" под ръка - едно от предимствата на нашия град. Старая се да се възползвам при всяка възможност. Определено помага.

# 1 963
  • София
Сис, перлите са супер! Теб не те видях. Стискам палци за Беболина!

Вайче, Бобче, палци и на вас!

Бърди, гуш!

Още хора исках да спомена, но докато ви изчета ...

ДобрЕ, ама тая вЕрно ли дръзна да ти дава акъл за Горинич и й се размина?! Уникален младеж си отглеждаш! Само толкова ще кажа.

От известно време в моето обкръжение също се появи друга майка, която по някаква причина смята, че ми прави добро със съвети как да възпитавам ПанТичка. Стеснително дете била, значи съм я потискала аз. 🙄 И е толкова убедена, че нейното мнение е единствената инстанция и е най-доброто за моето дете, че понякога едва се сдържам да не излезна от добрия тон. В същото време жената наистина е добронамерена, но много заблудена, повярвала си е твърде много. Не искам да си разваляме отношенията, защото са ми важни в друга насока. Все пак търпението ми не е безгранично и вероятно в един момент ще й се наложи да го разбере.

# 1 964
Бобчи, ще се справиш. Две доволни семейства за нула време ще ги имаш. Ти поне учиш, за това, което ще правиш.
На мен едното ми "интервю" днес беше за нещо, което не съм пипвала, и едно обучение не съм изгледала, та сега цял ден ровя и гледам.

Бърди, много е тежко, ама ще ти кажа да не се товариш толкова. Не знам, аз преживявах всичко, на близки и познати, и откакто почина мама, просто не мога, не мога бе. Става ми кофти, но отказвам вече да съпреживявам чуждите болки като мои. Помагам, съчувствам, ако мога да окажа каквато и да е помощ съм насреща, но не мога повече да страдам за други хора, имам си достатъчно собствена болка.

Общи условия

Активация на акаунт