Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 591
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Милото Зверче да е жива и здрава. Да радва мама и тати.

# 2 131
  • Варна
Имахме едно съседче,баща й много я биеше и се хвалеше .Само като й повишеше тон и тя започваше да премигва и да потреперва.Не мисля и аз,че боят е решение.

Боже, това е нечовешко, горкото дете.
И двамата с ММ се каним как ще дресираме детето, но аз само си приказвам, защото съм мека Мария и със сигурност ще имаме доста спорове, заради това, най-вероятно аз ще играя доброто ченге и малката ще ми се качва на главата.
Според мен най-трудната професия е да си родител, сигурно и най-щастливата. Имам толкова много страхове и притеснения от новото в живота ни, дано успеем.

# 2 132
Стеле,зависи и от нейния темперамент.Примерно Звери се води и разбира от дума,след 200-300 повтаряния .Поне засега ,за напред не знам.Най-важното е да има семейството една стратегия и да си карат по нея.Мама не ми дава телефона,а тати ми го дава не е ок.Ние от ден първи си изясняваме какво може и какво не към настоящия момент.Шоколад сме забранили категорично,но веднъж майка ми и баща ми,преди две седмици беше, й дали в 19 часа едно яйце Киндер и половин шоколад .Вместо да заспи както обичайно към 20.30 ,заспа в 23.30.От тогава и те твърдо следват нашите правила.

# 2 133
  • Варна
Знам, обаче аз го виждам как действа с кучетата, примерно аз се скарам за нещо и виновното отива да се гушка в него и той го позволява или се държи егоистично ако не е на кеф. Говорим много за тези неща, предстои да видим. Може би с Бориса ще е по-внимателен и отдаден, защото той много отдавна мечтае за дете.

# 2 134
Стеле,МУ като дойде да ни вземе от родилното и тогава я видя на живо.Разля се като желе.Вкъщи аз й сменям памперса,тя реве,той й държи ръката за кураж.Мъжете стават меки Марии за дъщерите си,тъй че тя ще го върти както си иска.Вие ще бъдете едни прекрасни родители и Бориса е направила правилен избор с вас .
Да ви кажа ,снощи стана нещо много странно.Както спим и Звери почна да ме вика,станах и тя вече ревеше много силно,но не даваше да я пипна и сочеше нещо в пространството.Нощен терор не е,може би някой кошмар ,но такъв рев не е било.Събудиха се всички,едва я успокоих с "Мила моя мамо".
Стеле ,МУ ви е приготвил играчки,но са за около 6 м.Бебешките сме ги раздали.

# 2 135
  • Варна
Трябва да си отделя една стая за вашите подаръци 😂😂

# 2 136
По-скоро килерче .
Ади,мятам са в тениска Ролинг Стоунс и mom jeans,удрям малко грим и отивам да спортя .Ще ви туря една снимка по-късно на гордите родители и малката акла,че по-културно от дрисла 😂

# 2 137
  • Пловдив
Бобчи, весело да ви е!

Оказа се, че довечера ще има селско парти Grin ще релаксираме друг път. Моите фанаха за риба. Почна да гърми, 70% го дават да вали...абееее...щурава работа.

# 2 138
  • София
Да е честита Звери! Да расте здрава, жизнерадостна, любознателна!

Ери, ако знаеш колко добре те разбирам! Hug Не съм била в точно твоята ситуация, но съм преживяла и това да обявяват детето ми за различно от другите, и това мъжът до мен да ме заплашва с раздяла при всеки спор.

Деца-еднорози има и сега, имало е и преди, ще има винаги. Но повечето деца не са еднорози. Повече от естествено е да не са послушни винаги когато на нас ни се иска. Естествено е да се опитат да се наложат. Да изпробват граници. Всяко дете е със своята индивидуалност. При всяко дете действа отделен подход. И ми е много "любимо" да започне някой да ми обяснява, как детето на Х. не правело така и така, защото Х. прилага друг подход.

Днес съм много бойна. Имам ядове в работата и мятам огън и жупел.

# 2 139
Мараба, Куклани!
Наработих се,изкъпах се,апнах,полегнах маленко,ся телефон със съпровод Дийп Пърпъл,кафенце и цигарка!
Първо -честита да е малката Звери,да е жива и здрава, щастлива малка Сладурана за радост на мама,тати ,баби, дядовци и една камара лелки и какички в бг мама!
Ерин, кофти е това, което пишеш,дано се оправите, защото и сам не е работа/ма ти си знаеш/
Да се изкажа за раницата! Изключително удобно нещо, вече имам 3 броя! Чанти не ща да виждам!
Нещо друго не се сещам! После очаквайте включване от Филибето!
Отивам да пека неназованото и тИрИтор!
До после!

# 2 140
Ние се прибрахме, минахме набързо през Джъмбо, макар че "бързо" е силно преувеличено, когато става въпрос за МУ. Неговото обикаляне из подобни магазини направо ме влудява - не излиза, докато не разгледа всичко, ама наистина всичко. Побърква ме направо.

Сега с приятел се канят да ходят на рок фест у Филибето. Най-много да ги опука някой порой. Понеже категорично отказах да ходя с тях, великодушно ме изпратиха на концерта на Веселин Маринов в нашия град по същото време.

Купих ягоди и се захващам да правя компот.

# 2 141
Жива и здрава да е малката Звери,радостта на мама и гордостта на татко 🎉🎂👯

Запецнах яко на една тема от курса и дори се разплаках от яд ,че не мога да зацепя. Беболина изобщо не ми помага! Иде ми да си удрям главата в стената от безсилие!

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 18:44 от Sissy

# 2 142
Бърд,поне ще си на сухо,че нали преместиха мястото на събитието 🤣

# 2 143
  • София
Живи и здрави рождениците💋
Ние врътнсйме малко км, че нещо да не се залежи мм, добре че кара с една ръка 😂😂😂

# 2 144
  • София
Сега лежа в спалнята.. А баща му и баба му уж го гледат. Ревове, заплахи, тряскане на врати, крещене, заключи го за 30 сек в коридора на етажа (имаме още една врата за целия етаж и тя се заключва).

Ама 10 мин преди това дребния взе истерично да се хили, познавам си го… И вместо да измислят още тогава как да го успокоят, те щастливи, че той се хили и нещата ескалираха…

Ако кажа нещо, се сърдят… Глезила съм го била…. Вадиш някоя книжка (има много със “задачи”) за възрастта, там отиват 15-20 мин, после нещо второ, после нещо трето… Ама не го правят, телевизорът върви и после нашия глезен, а той иска компания за игрите…

Ако взема сега с твх да се разправям, пак ще докарам 150 пулс и 140/90 кръвно, дето цял ден свалям/качвам.

Надявам се баба му, като е там, поне да го пази от баща му… защото на мен не ми е посягал, ама на Киселяка да… и като го спра, почва да тряска врати…

Ем, мен са ме шамарили като малка, от трите деца вкъщи, само мен… Ем не искам това за детето… Сестра ми за всичко използва баща ми, ем аз съм “сама” от дете.

Имам колега, разведен с две деца, преборил се е за 50/50 попечителство. Ем, шапка му свалям…

Не знам какво иска от това дете и от мен наистина. Прав му път, аз ще се оправя… Просто за мен крещенето и боят са невъзможност на родителя… слабост… А малкия, колко прилича на мен… не отстъпва… Сами си го правят отношението…

Общи условия

Активация на акаунт