Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 617
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 145
Бях заспала и така ме стресна една гръмотевица, имах чувството, че до мен някъде тресна. Иначе си вали кротко, който е на фестивал, да му мисли. Голямата е излязла по някое време, канеха се на събор да ходят с приятелки в едно съседно село, почти квартал на града. Бих била по-доволна, ако бяха забили към рок феста. Ама...
Оставям ви, в кухнята ми бонМба е паднала, отивам да разчистя.

Ох, Ерин, сърцето ми плаче. Права е Пандичка за много неща. Прегръщам те. Hug

# 2 146
  • София
Ерин, не ти е лесно, при нас колкото синът разбира от дума, толкова малкият дявол не. Гледа те без изразно и продължава да прави това, което казваш да не прави.

# 2 147
  • София
То и тук вали кротко, но преди малко влезе един колега в офиса. Вървял пеш. Изглеждаше като участник в конкурс Мистър мокра фланелка.

# 2 148
Ерин, аз щях да се изнеса за малко, или да изнеса него, според зависи. Ама съвети на други не давам, че аз често си патя от недомисляне и бързите емоции. Паля с 200 и изобщо не се замислям в такива ситуации, ММ дотук на 3 пъти за тези години, за малко се разминава с "развод". Ти се старай да си спокойна заради бебето.

Сис,  уроци, ръководства, ютуб клипове?
Тук няма ли това, за което ти е урока сега? Ц++ беше нали?
https://www.w3schools.com/CPP/default.asp
https://www.cplusplus.com/doc/tutorial/
https://www.tutorialspoint.com/cplusplus/index.htm

# 2 149
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ерин, не ти е лесно, при нас колкото синът разбира от дума, толкова малкият дявол не. Гледа те без изразно и продължава да прави това, което казваш да не прави.
Моя убавец даже и не поглежда към мен или баща му, когато му правим забележки. Чува прекрасно, но не реагира.
 Иначе за Erinne, много е напрягащо родителите да имат различни възгледи за възпитанието на детето Sad
 Въпроса е, че мъжа и бабата може малко да се стегнат, и да се погрижат за комфорта ѝ.
Все пак бремеността не е много лек период.

# 2 150
  • София
Според мен Моят трябва да иде нейде да си почине психически, ама да поработи физически и ще се оправят нещата - на нивата, в казармата (пак)…

Те уж да ме пазят го гледат, ама Grinning като смята, че го глезя толкова… да вземе той по-активно участие в заниманията….

Одеве баба му хвърлила някакво шише през терасата (докато бяха най-големите драми). Сега я изкара и двамата отиват да го вземат… Ама излезе със сандалите, не ще ботуши… Много тъжен ми изглежда и той… Закротили са го … с телевизия…. После защо е такова зомби, просто се искат усилия, ама греда… И мъжът ми се сърди…

# 2 151
Аз имах предвид изнасяне за да си починеш малко, не развод Simple Smile чакай, че сега се усетих как съм го написала.

# 2 152
  • София
Ем сутринта бях на крачка към болницата с тоя пулс и кръвно и ММ “Стягай багажа, ще се видим август…”. Скъпо ми идва в болницата, инак да ида… Като ме нямало, Киси слушал, ама бил и тъжен…

# 2 153
Ерин,🤗!
Беболина пък плаче като и се скарам! Много ми е чувствителна,не знам как ще я възпитавам като не дава дума да й се каже 😕. Сутринта като се разплаках от яд и идва да ме гушка,мама плаче,казва и ме целува 🥰
ММ е по-строг с нея. Не я е удрял,но не му пука особено като и се кара и тя плаче.  Оставя я да се нареве, глезела се,казва 😡.

Вай, С# не С++! Темата е за файлове,стриймове и директории. Задачите работят на лаптопа ми,но платформата, която ги проверява се сърди и не разбирам защо! Ще пиша на ментор,то се е видяло!

# 2 154
  • София
Сис, аз съм .нет програмист… все още. Ако искаш мога на лично да ти дам телефон за по вайбър. Може и да мога да помогна.

# 2 155
Ерин,разбира се,че искам 🥰! В този случай мисля,че проблема не е в самия проект, конзолата работи правилно,но явно пропускам нещо, което искат от училището, затова ще пиша на тях!

# 2 156
Честит рожден ден на Звери! Бобчи, да е здрава, щастлива и да ви носи само поводи за радост и гордост!

Напрегнах се аз на цените на доматите. Начи две съседни сергии, на едната розовите бг домати 6.90,а на другата - 5 лв.

# 2 157
Аз пък се напрягам от цените на череши и ягоди. Вместо да падат, не мърдат и това е. Едно време половината ни двор на село беше с полиетиленови лехи с ягоди, сега вече няма кой да се занимава с тях.

# 2 158
Зависи от сорта домати.
Скрит текст:
Ето тези,не знам кой сорт се водят,са любимите ми.Днес най-големите,и доооста зелени,струваха 6 лв,средни и по-дребни(дребните определено от предишни бранета,изостанали) 5,50;4 и нещо.Сори,не бера парите от дърветата,и ги подминах.Взех,пак розови и големи,друг сорт,за 4 лв/кг.
Кло,тук варират,и ягодите и черешите,между 3,50-5 лв/кг.Гледах за по-дребнички(ягоди) за сладко,но все са едни,като за изложба или фотосесия.

# 2 159
Аз сладко от ягоди няма да правя, защото след това трябва сама да си го ям. Моите освен червено френско грозде и малини, друго не признават. На желе при това. Но малините ни изсъхнаха, та тази година и това ще трябва да купувам. Там очаквам цифра. Поне 8 лв./кг през юни, когато ми трябват. Дано греша.
Още влача из долапите едно сладко от бели череши с ванилия от миналия май месец. Толкова си играх, за да чуя само "не става".

Общи условия

Активация на акаунт