Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 929
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 265
Аа много рожденици. Здрави да са и да ви слушат. 😁🥰🥳 Особено Бобчиния.
Аз чакам МУ да ми донесе бургер. 🫢😆 Спря тока за хиляден път! Писна ми вече. 😤
Карамелчик,стискам ти палците,да знаеш. ❤🤗
Аа забравих да ви кажа,че това,за което стискахте за мен,станА. 🥰

# 2 266
  • София
Ено, радвам се много.
Кара Миа да се отчете.

# 2 267
  • София
Пофали се де Ено, ко стана?

# 2 268
  • Пловдив
Пофали се де Ено, ко стана?
+1...казвай, стига ни дръж в напрежение Wink

# 2 269
  • Somewhere in the World
TadaБобче, да ти е жива и здрава Звери - много щастливо детство и весели игри Heart Balloon
И половинът да ти е честит - да е здрав и да те носи на ръце дъъълги години. Champagne

В офиса е ужасно, ужасно просто,ама няма как - тря  се боря
Ении, стига си мълчала кат партизанин Hug
Карамелче, успех и да знаеш,че сме с теб Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 16:28 от Pretty_Mama

# 2 270
  • София
Аз пак се дъвча с МН. Да взема да го довърша? Писна ми от драмите му. Знам, че не му е лесно, но и на мен вече не ми е. Боря се с менопауза, тъкмо минаха пуберските драми, а сега с неговите. Ще почна да пия.

# 2 271
Ре,не си ли почнала?Има си първи път за всичко

# 2 272
Ехее, много рожденици и много близнаци! Да са живи и здрави всички!
Ааа, Ени, не знам за какво стисках палци, само предполагам, ама се радвам, че е станало, де Simple Smile
Ре, ма как не си започнала досега?!
Прити, голямо гуш! Много тежки са подобни решения, но в един момент се оказва, че няма друг вариант.

Аз съм на кафе.
Няма новини при мен, едните май ще се отложат за утре. Това чакане е направо ужасно.

# 2 273
Вайче,здрава да е племенничката!
Ули,подложих бре,малко кисело мляко с бисквити 🤭😂.Сутрин задължително хапвам,заради хапчетата главно.А и да не почвам с кафе и цигари на гладно,че достатъчно ми е разбичкан стомаха.Бананите бяха за междинна закуска 😁.
Чай пия само под смъртна заплаха.Ако стане нетърпимо,освен да гаврътна някоя и друга чаша 🤔

# 2 274
  • София
Пробвай чая да го направиш и с лед чета вътре, освежава. Ние целогодишно пием.

# 2 275
  • София
Еми на, не съм. Пуша и ми се струва, че една адикция ми стига 🤣.
Ама ще почна, то не се издържа. МН има психични проблеми. Никога не ми е било лесно, но сега ми накипява. Дебела съм, имам горещи вълни и само неговите кризи ми липсват.
Уф, май ще трия, защото е много лично.

# 2 276
Чай и аз пиех на умирачка само,но сега правя студен от ябълки и много го пием.Прецеждам го задължително, аз и зелен си пия  .

# 2 277
Дразнят ме от един медицински център. Чакам изследвания. Уж трябваше в събота да излязат и да ми ги изпратят по мейл, тц. Звъня днес, след 14ч. можели да проверят. Обаждам се преди малко, обяснява ми някакъв какво е излязло + диагноза ми поставя  - инфекция (абе, алоу аз 100 кинта за преглед при доцент във вашия МЦ дадох, ти ще ми поставяш от регистратурата диагноза). На мен ми трябват резлтатите, за да ги пратя на лекарката по Вайбър, той ме прехвърля на колежката да ми запише час. Записах час, а кога ще получа изследванията - по-късно, че била сама и не можела всичко да върши сама.

# 2 278
Това с чая все едно аз съм го писала. Зимата пия джинджифил, но сравнително рядко - като усетя, че нещата тръгват на зле.
Миналата седмица правих чай от маточина - изстудих, бухнах му лед, та успях да изпия няколко чаши наместо вода, защото и вода не пия достатъчно.

# 2 279
Ре,гушки! Ще мине и това. 🤗
Аз още няма с какво да се похваля,но действам. За работа става дума. Досетили сте се. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт