Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 949
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Скай Hug за съжаление мъжете са такива… Стискам палци за момчето. Браво, че си докопала специалиста.
Ясно е, че каквото такова Simple Smile ама не съвсем нали…
Една фраза от книгите, които чета напоследък, ми се втълпи: Надявай се на най-доброто, приготви се за най-лошото…

# 2 311
  • София
Скай, с теб започвам. На твоето момче не съм спирала да му стискам палци. Ще продължавам. И лекарят ще се произнесе с положителна прогноза! Вярвам!

На всички останали, имащи нужда от стискане - стискам!

Рождениците да са здрави, щастливи и късметлии!
Да си призная , само за недовършения на Бобчи прочетох , че се е родил днес. Другите съм ги пропуснала кои са, но гледам, че честитите в множествено число, така че честити да са!

Моето Панде се оказа, че има имен ден днес. Както и на още няколко дати през годината. Та и тя в кюпа на честитите днес!

Днес беше на първата си училищна екскурзия. Еднодневна. Много е доволна, аз също, щом тя е. Сега вечеря деструктурирани 😁 пълнени чушки с ориз. Много била гладна. Ако след всяка екскурзия си изяжда толкова послушно манджичката, всеки ден ще я пращам. Че даже и вкусен бил оризът рече.

# 2 312
Скайче Heart Стискам и вярвам, че страховете ти ще останат в миналото, като лош спомен!  С майка като теб, момчето ти не само ще проходи, но и ще подкара звяра от гаража! Съчувствам искрено и те разбирам. В личния ми психодиспансер, ситуацията е подобна...
Аз мисля, че утре нищо няма да стане, провалих се... не мога да изпия тая гадост. Успях да изпия литър и половина и не мога да поема нито капка повече. Наистина не мога, не се глезя. Преди малко драйфах и продължава да ми се гади, а трябва да "връщам" от друго място, ако ме разбирате. Оффф, до гуша ми е от всичко и рева.

# 2 313
  • Пловдив
Скай, Kissing Heart и аз не спирам да стискам!
За мъж ти...не вярвам, че не го мисли. Просто някои не могат да си изразяват чувствата открито. За колата си мисля, че все пак е искал да зарадва и разсея синчето...е, не е най-подходящия начин, ама...мъжка му работа.
Всичко ще се нареди!

Панде, браво на малката! Какво си и измислила за лятото?

Карамелко, гуш!

# 2 314
  • София
Карамелче, не се отчайвай. Почини си един час, два, ако трябва. После пак пийни малко. Няма да спиш нощес, то се е видяло, но има шанс все още.

Мисте, нямам финансова възможност за кой знае какво през лятото. 1-2 седмици ще я заведа при баща й на море. За една седмица може би ще я пусна на лагер. Парите стигат до тук. През останалото време ще се разхождаме из софийските паркове и на Витоша ( когато не съм на работа).

Нали ви писах онази вечер за силната гръмотевица, която стресна всички вкъщи? Оказа се, че е треснала в покрива на съседния вход. За щастие блока има гръмоотвод, но на някои съседи са им изгърмели електроуреди.

# 2 315
  • Euskal Herria
Честити да са всички рожденици!
И Пантичка да е честита!
Скай, Hug.
Стискам палци на всички, които пожелаха!
Чай пия при необходимост, от вчера съм на джинджифил, лимон и мед. Добавям и капки кармолис.
Скрит текст:
Ще понося малко и аз короната. Simple Smile

# 2 316
  • София
Яни, бързо да я сваляш короната пожелавам! Как се чувстваш?

# 2 317
Скай, стискам и аз палци да стане най-доброто за момчето ти.
Не бъди така крайна към мъжа ти, със сигурност го изживява не по-малко от теб и съм почти сигурна, че една от причините да вземе колата е като мотивация за сина ви.

Карамелче, не знам какво е това, което трябва да изпиеш, ама дано и 1.5 литра стигат. Стискам палци утре да кажат добри новини.

# 2 318
Скай, голяма прегръдка! Вярвам, че накрая всичко ще се подреди! Едва ли на твоите хора не им пука, може би това е техният начин да преминат през трудния момент.
Карамелчик, почини си малко, наплачи се и опитай пак. Има още време Hug
Янче, бързо и неусетно да свалиш короната.
Панде, честита да е малката ПанТичка!

Пшшшш е положението при мен. Ще се пукна.

# 2 319
Скай, и аз все така стискам палци на момчето. Надявам се лекарят да измисли начин да се спаси и оправи кракът.

Карамел, дай си малко почивка и пий пак. Ще започне да излиза и откъдето трябва. Гадно не гадно, трябва.
По-добре сега да го направиш, отколкото след месец и вече да те е хванала и паниката, че не можеш да изпиеш гадостта, че и още да трепериш каква ще е диагнозата.

Яна, бързо и леко да мине, без последствия, че сестра ми още 10 месеца поне ще се въстановява сърцето ѝ след 3те корони, а хем е млада, хем ваксинирана.

Аз много искам да се оплаквам, ама няма смисъл. Бутам, уча, пуши ми главата всеки божи ден, и баш в момента не виждам никакъв смисъл от всичко, което правя.

# 2 320
Не стигнах до пшшшш аз. Въпреки попчетата и бирата, и кутията протеинов сладолед от лидл през деня. Ама ми дойде и ми стана лошо по обяд, та за добро го ометох сладоледа. Laughing А и той колко да е калоричен, колкото един шоколад. Къде не съм го изяла.

# 2 321
  • Euskal Herria
Благодаря ви! За момента е като обикновена вирусна инфекция. Отпаднало ми е, та от вчера съм си резервирала леглото. Единственият бонус е смъкването на килца Simple Smile.
И както преди налагаха драконовски мерки тук, сега е пълна противоположност. Няма карантина, няма ограничения. Щом нямам температура и се чувствам горе-долу добре, мога да си ходя навсякъде - с маска, естествено. Дори не пращат да правиш тест. Аз си направих вкъщи, обадих се в здравния център да кажа, че е позитивен и толкова. Никой не проверява дали е истина.

# 2 322
Мен такъв ПМС ме тресе, че чак аз не мога да се понасям. Закъснява ми шести ден и съм готова да довърша някой, който има наглостта да ми се мотае недовършен в краката. Пуста прекрасна възраст.

Яни, сваляй скоро короната и неусетно да мине, без последствия. Heart

# 2 323
  • Somewhere in the World
Браво на Пантето , все така да се храни Kissing Heart
Скай, вярвам че всичко ще се нареди при детето ти и скоро всичко това да е лош спомен! Успех при новия доктор и ни дръж в тичение- стискам палци. И вярвай! Силно вярвай и нито за миг не допускай лоша мисъл! 🍀
Карамелче, ще се справиш! Никаква мисъл за провал- ти можеш Hug
Мисте, дано и при твоето майче да минат леко нещата с крака.
Яна, бързо възстановяване от мен.
Аз сега се прибрах от лекаря - смени ликарствата, поне да задържиме нивото, но ме зарадва, че е рано още за дом
Ей сега се оправям и сядам да спортувам с едно просеко…
А ММ беше плътно до мен, на не пропусна да ме издразни!
Айде наспорт

# 2 324
На Вайчето племеничката и то детето рожден ден имало, зло да го забрави, поздрав най- сърдечен от другарката 13 😀 А на леля му- да не сваля гарда... или ай, може малко, някъде около 15 градуса ъгъла 😂
Пантата, кат батко си- амнайсепъти имен ден.. Тез по новому именни дни изобщо не ги отбелязвам, даже не знам кога са. За мен на кръС има пет такива дни .. от старо време. Другото лиготиЙ 🤪 Както и моят имен ден...мабоиижееЙ, кога сей празнувало Олгинден.. ай стига глЮпости 😂 Обаче имАло- на 11 юни, жднб 😆

Скай, поздравления, че не се оставяш на течението и като всяка майка търсиш най- доброто. Дано сте го намерили и момчето ви да подкара спортната кола на макс 👍 Относно мъжките реакции имам друго мнение, отрицателно. Повлияно разбира се, от бившия. Колкото и да са скрити емоциите им, подкрепа към майката трябва да има. Каквото и хрумне относно здравето на децата- подкрепа. Защото една майка повече усеща..
Аз я нямах и резултата е налице, де.
Карамелота, колкото можеш, казвай, че всичко си изпила и да изследват кво трябва. Да не го мислиш повече, успех!
Наспорт с ледено розЕ!

Общи условия

Активация на акаунт