Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 83 931
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Euskal Herria
Благодаря ви!
Добри, и двата града са хубави и си заслужават посещението. И в двата през юли е доста горещо. Имам впечатления от Барселона, лятото населението става тройно. Валенсия още не съм я посещавала, но според снимките и споделени впечатления била приказна.  За Валенсия най-добре да питаш Тарталета. Но мисля, че има полети и до двата града. Откъде ще летите?

# 2 341
Ей такива,Бобчи:
Скрит текст:
1000 дръпки,различни вкусове. Моята е на дъвка. 😁

# 2 342
Ени, и това пробвах, и успях и два пъти по две седмици да не пуша. Сега пак си пуша.
Като съм готова пак, пак ще пробвам, големи проблеми със стомаха и депресията си докарах при спирането, не очаквах такова нещо.

# 2 343
Ааа,тез ги пафкам в хола ,измислена работа.

# 2 344
Ще стане,когато си готова! Просто се чудя как не посягам към миризливите цигари,при все,че МУ си ги пуши постоянно под носа ми. 😁 Дано да успея и да ги разкарам.

# 2 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ули, яна, не съм по навалиците и затова малага и марабея отпаднаха веднага.
моят избор беше Валенсия, но от тук има полети само до Мадрид и Барселона Sad а бащицата отказва да се включи.
Sad според него може да закараме Горинич, да го оставим там и да си ходим. няма как да стане - той в Испания, аз в България, а баща му в Египет...

# 2 346
Виж в този сайт намерих за Барселона - Валенсия с влак. Директно, за 2:45 часа.
https://rail.cc/bg/train/barcelona-to-valencia
Иначе със самолет е около час.

# 2 347
Във Валенсия не съм била, но в Барселона бих се върнала да живея. Може би лятото ще отивам само на по-хладно. Joy Та аз съм за варианта да не правите прекачвания в Б., а директно са си останете. И на двете места ще е лудница и жега, така или иначе.

# 2 348
  • Euskal Herria
Трябва да видиш какви полети ще ти предложат, като зададеш начална и крайна точка. Има си вътрешни полети до Валенсия. Иначе само Уиз еър предлагат полети (гледах София - Валенсия), ама са доста ненадеждна компания.
Пиши на Тарти, със сигурност ще има информация. А и нейните деца са ученици, та и за езиковите лагери може да помогне.

# 2 349
Добри, няма ли курсове в северна Испания? Аз там бих гледала през юли.

# 2 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за неговата възрастова група се предлагат лагери в Барселона, Мадрид, Малага, три Марабеи Wink , Саламанка и Валенсия

за по-зрели студенти, като мен, има други опции Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 351
Ох, хем ти завиждам, веднагически заминавам на лагер в Испания аз Simple Smile хем не ти, щото изборът в труден. От така изброените аз бих се колебала между Мадрид и Барселона сякаш.

# 2 352
Няма място за двуомене, Барселона е центърът на света Trophy но пък Валенсия е Дубаят на Испания, Саламанка е Оксфордът, но предполагам пътуването няма да е само с цел учене 😁

Честито на рожденика Balloon Сега, в коя посока е тортата?

# 2 353
Добри, на теб къде ще ти бъде най-интересно? При вариант 1 - хем Горинич ще е самостоятелен, хем ти ще си наблизо? Wink
Поздрави на всички празнуващи!
Стискам палци на всички в нужда!
Започвам да спортувам на терасата, защото и аз имам нужда!
Инсталирах си приложение за заспиване, което ми пуска звука на морски вълни. За сега звукът от миялната успешно го замества. Наоколо пеят птици, чува се в далечината дрифтещи по булеварда. Като нищо ще се капична както си седя на стола. Уморена съм.

# 2 354
01:00 и няма заспиване. Утре ще е найс.

Общи условия

Активация на акаунт