Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 173
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 60
Сиросче, няма от какво да те е срам. Hug

# 61
Сирос, на разходка навън или на обяд /ядене/ навън? Ако е свикнал по принцип, значи не му е било ден. Друг път ще е по-добре.  Иначе те разбирам, но... Това е положението.

# 62
Сиросче,каквото и да е станало,не се лишавай от това удоволствие.С всяко нещо е така-има добри и лоши дни.

# 63
Сиросче, голямо гуш Hug Каквото и да кажем, ти си знаеш какво ти е на душичката. Може би просто младежът днес не е бил в настроение.

Ходихме до пазара, взех си сгъваема маса за терасата. Идеята е да я местя от тераса на тераса в зависимост от слънцето и да работя навън.

Бобчи, този избелител само за кожа ли става? Имам един чифт бели платнени скечърси, подобно освежаване ще има се отрази добре.

И като казах скечърси, гледам едни прасковено розАви и едвам се удържам да не ги поръчам. Много ми е слаб ангела, ей.

# 64
Сирос 🤗
Бърд,и аз миналата седмица загледах едни сгъваеми маси там.Значи,ако ги бях видяла преди 3-4 години, веднага взимах,че точно такава издирвахме.Ама ся, абсурд.И тая година ще остана без китки на терасата.За сметка на това,ей този дЗвер ми гостува на обяд 🦎
Скрит текст:
беше повече от педя дълъг

# 65
Мерси момичета 🤗, но направо си беше за пердах работата. Нарочно го направи.
Мързи, обяд. Не е по разходките много. Да му се не види и положението. 😡
Бобче, мерси.
Моята маса на терасата е от ИКЕА. Малка е, но тя и терасата е малка. По - скоро е тераскичка. Трябва да я омасля тия дни.

# 66
O, Ренко, голям красавец. Миналата година срещах един такъв на пътеката за крепостта. То цветове, то чудо. Що така абсурд за масичката?

Сиросче, с какво омасляваш? Искам и аз дървена, може би на по-късен етап. Сега ще караме с тази. И нашите тераси са малки, по-скоро тесни.

# 67
Бърди, с масло за дърво, което също купих от икеа.

# 68
Сирос, на всеки му се случва да не му е ден, не се самонавивай от единичен случай.

Дребната спи, подсмърча и кашля. Насън каза "Да, съгласна съм да издухаме носа" и продължи да спи...Ако я събудя да духа носа, ще приключи със съня. Ама иначе възнегодува бурно, че по предложение на лекарката трябва да спи на висока възглавница. Издебна ме да изляза от стаята и веднага си взе ниската и легна отгоре ѝ.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 16:40 от wild poppy

# 69
Бърд,щото мести всичко,и въпреки че с четири очи го наблюдавам,изпитвам ужас,само при мисълта да се качи върху маса или стол на тераса.А преди на спокойствие си пиех там кафето,в компанията на цветя.След някоя година пак.

# 70
Ахаа, разбрах, Ренко.
Ох, Попи, горкото мъниче. Да й минава бързо.

# 71
Бърди,нищо не пише за кожа или плат.Платнени бели с разтвор от хлябна сода,вода и кислородна вода ,светват.Намазваш ги хубавичко,после изчакваш малко ,изчеткваш и изплакваш.В Пинтерест го видях и пробвах 😁.Пак от там видях как да си чистя биркенщоците .
Поръчах си прасковено(надявам се) розови.Утре ще ги взема ,ей ги е

# 72
Попи, хич не е единичен случай вече. Все по - често показва магарии.
Ща да казвам и забравих. Ще дават довечера по бТВ "Засукан свят" на Мариус Куркински. Чакам го отдавна.

# 73
Бобчи, благодаря за идеята, ще пробвам Simple Smile Много са готини твоите кецове, дано ги харесаш и на живо.
Аз гледам това
Скрит текст:
Вчера се прибрах пак с рани по краката от уж меки и удобни кецове. Аман вече. Ще си ходя с маратонки и това е.

Сиросче, благодаря за напомнянето. Бях забравила, а искам да го гледам. Довечера пак да напомниш Simple Smile

Някой да ме ритне да ставам.

# 74
  • София
Аз спах, легнах с мм и айдеее.
. Сиросче, 💋💋💋

Общи условия

Активация на акаунт