Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през май

• 84 247
  • 2 439
  •   1
Отговори
# 945
Мен ме дразнят с не ученето другата седмица. Хайде сряда и петък матури на зрелостниците, обаче в четвъртък са го обявили за спортен празник и ще бъдат до обяд. Който иска може да пусне бележка по семейни причини. Преработиха се направо.

Тетка, ти изби рибата направо. В първия момент реших, че сега отваряш очи. Heart

# 946
  • Пловдив
Уф, тия па матури ги бях пропуснала Head Band То после 24-ти май...а подозирам, че за 23-ти ще измислят нещо подобаващо и месеца оттече...През пръсти е работата от всякъде.

Тетка, внуците ли гледаш? Simple Smile

# 947
  • USA
Тетка,, аз пък си помислих, че си нейде в моя район и ми правиш компания за кафето.

Мисти, честито возило😍 Аз бих се напрегнала, ако трябва да карам на скорости, даже хич не бих се качила на такава вече.
Вода гледам да изпия до обяд 2 литра,, да си мине от реда и после не се сещам.
Другото забравих, после пак ще пиша.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 15:47 от SkyBlue

# 948
  • Пловдив
Оооох, Скайче да ти имам дерта Grin И аз искам под тая палма, па нека се оливам Wink

И тая вечер ако няма вода незнам...снощи чучуркаше по едно време и спря. За душ забрави...май ше фащам още ся самолета ...при Скай има водА бол! Ххахахах!
При Тарти и Яна също, та имам избор Simple Smile

# 949
Скай,мръдни се малко да направиш място! Лоша жена,лоооошшаааа!

# 950
Ние ток нямаме...пак. Всеки ден спира. Кво правят,не знам. Ще изгори пак нещо и ще има бой.
Скайче,блазе ти. 😍

# 951
  • Mediterraneo
Скайче, ще те намразим тука, не си честна ич, да знайш!
Мисте, вода има бол, идвай.

# 952
  • USA
Ау, ето какво забравих- малката 17 годишнаТарталетка, зло да я забрави😍
Сигурна съм, че е имала много вълнуващ празник🎁🎊🎂
ИдвайтИ, бре, хамаци тука много, вода топла океанска бол, ток няма да ни трябва🌴☀🌴

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 15:49 от SkyBlue

# 953
Скай, това синьо Heart Eyes

# 954
  • Пловдив
Страхотно синьо Heart

Има вОда у дома, ма май пак не е както трябва.
Купих от онуй забраненото, ма няя пържа Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 20:01 от mystic woman

# 955
Май само аз не съм разбрала, къде е палмата, под която ще се събираме на хамака, ама съм готова да потеглям.
Мисти, пали колата и давай поред са ни забираш.

# 956
Има даже за всеки палма 😁

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:08 от Ренко

# 957
Оооох, Скайче да ти имам дерта Grin И аз искам под тая палма, па нека се оливам Wink

И тая вечер ако няма вода незнам...снощи чучуркаше по едно време и спря. За душ забрави...май ше фащам още ся самолета ...при Скай има водА бол! Ххахахах!
При Тарти и Яна също, та имам избор Simple Smile
И у нас се поизмихме снощи и до там.Сутринта се къпах,че нали съм от онези мързеливите,дет' все ги плюйти и са ви трън в очите,та ходя по- късничко на работа...
Иначе на 24.05 аз работя редовно.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:15 от umi zoomi

# 958
Аааа,не,аз вече си се представих точно под палмата на Скай,седя със затворени очи и си представям,че като ги отворя ще видя точно това! Та,така,Скай ще направи място за всички,иначе не е честно!

# 959
Сисуне, и при теб вода има, че и ми е любима 😋

Общи условия

Активация на акаунт