Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 887
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 15
Благодарско за новата тема и късмет на всички!

Тъкмо мернах в новата брошура на ЛИДЛ, че ще имат "рулетка" от 02.05 до 15.05 в приложението с награда купони (сори, ако вече някой го е пуснал).

# 16
Игра на Шел, за притежатели на дигитална Клубсмарт карта /започнала е още през м. март, възможно е да е била предходно споделяна/:
https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/shell-caf … =LzIyMDMuU2hlbGwv

# 17
И аз подарявам моя купон за Лидъл. Ако някой го иска да пише на ЛС.
Ако някой го иска  изтича днес

# 18
Благодаря за новата пролетна тема!
Записвам се за новия месец с такова нетърпение за игри. Миналия месец мъжът ми и детето бяха болни от модерната болест, та отнесох дълга карантина и като не сме излизали не можах и да се включа в доста от игрите. В последния момент взехме няколко бири Пиринско и имаме кенчета на няколко капачки, но дали ще ни ги дадат утре в магазина, не се знае 😅 На късмет
За новият месец имам няколко игри записани в които бих желала да участвам.

# 19
Месец май е чудесен, дано и такива да са наградите. От Лили дрогерия имаше игра за 10 спирали Катрис - победители не можах да видя?

# 20
Успешен нов месец на всички!
Днес регистрирах един прингълс-нямах късмет. Пазарувахме в ДМ доста и по закона на Мърфи в момента нямат томбола за общи покупки, а само парфюмни. Здраве да е, вс е нещо ще дойде.

# 21
  • Сливен
Да ви питам - когато влизате в сайта на Софиямел през телефона, така ли ви показва в момента? Доста време не бях влизала от телефона и днес се опитах, ама нещо или при мен има проблем или пак сайта им.

# 22
Да ви питам - когато влизате в сайта на Софиямел през телефона, така ли ви показва в момента? Доста време не бях влизала от телефона и днес се опитах, ама нещо или при мен има проблем или пак сайта им.

Скрит текст:
Не, зарежда нормално. Така става, когато не може да зареди сайта и показва каквото е запазено от последното посещение. Изтрий кеша и би трябвало да се оправи.

# 23
  • Сливен
Може и при мен нещо да е. Кеша е първото нещо, за което винаги се сещам и правя, при такива ситуации.
П. С. Пак чистих кеша и нищо. Явно при мен е проблема...

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 14:11 от сикрет

# 24
  • оттам, откъдето започва България
Месец май е чудесен, дано и такива да са наградите. От Лили дрогерия имаше игра за 10 спирали Катрис - победители не можах да видя?

Четейки условията на играта се надявам да има победители следващата седмица. Simple Smile

Моля, ако някой е спечелил от edna.bg и са му се обадили, да сподели.

Желая на всички късмет в игрите!

# 25
Може и при мен нещо да е. Кеша е първото нещо, за което винаги се сещам и правя, при такива ситуации.
П. С. Пак чистих кеша и нищо. Явно при мен е проблема...
Така се получава и при слаба интернет връзка.

# 26
  • Сливен
Едва ли. Домашният Интернет ми е силен,мобилният също.

# 27
И от мен нещо интересно: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=310796774537656& … d=102862885331047
Днес инициативата е в Бургас. Ако има бургазлии, да се оглеждат 🙂
За останалите градове, следете страничката. Доколкото разбирам, не се обявяват предварително градовете, а пишат в деня на раздаването на книжките-изненади.

# 28
И от мен нещо интересно: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=310796774537656& … d=102862885331047
Днес инициативата е в Бургас. Ако има бургазлии, да се оглеждат 🙂
За останалите градове, следете страничката. Доколкото разбирам, не се обявяват предварително градовете, а пишат в деня на раздаването на книжките-изненади.
Книжките са сложени на различни места и който си я намери, си я взема, така ли? Много хубава инициатива, браво. Имаме нужда от четене!!!

# 29
Сикрет, и на мен така ми излиза сайта на София Мел през Opera. С други браузъри няма този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт