Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 430
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 120
И аз се надявах, но - не. Имам 11 кода в Буено и не печеля явно нищо.
 Не съм печелила от игри с покупка. Чудя се изобщо да купувам ли...

# 121
Много ви се радвам, че има толкова много печалби от буено в групата. От шоколадите се похвалиха 1-2 и защо ли тайничко се надявах, че ще ми се обадят?!.. Но щом са започнали да звънят от буено явно са прозвънели. Ами мръннн.

# 122
На мен ми се обадиха за шоколадите Киндер от същия номер в 19.13ч. Ако за Буено са звъняли към 17ч, това дали означава, че са го прозвънили и са започнали с шоколадчетата?!
Аз печеля най-нежеланото - абонамент за Сторител! Не че не обичам книгите, напротив, но с малко бебе нямам време за това.

# 123
  • При децата ми
След като разбрах, че съм писала в старата тема: Smile, да се похваля и тук: С ваучер за 350 лв. от "Киндер Буено" съм! Heart Eyes

Много, много се зарадвах!
Децата веднага се наредиха! Smiley Имам абитуриент така, че добре ще ми дойдат!
С 12 кода бях.

Късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:13 от Hrispa76

# 124
Качени са новите награди в КК както сте писали по-назад. Само че следобяд май бяха само с фанта coins, сега и +50 диаманта.

Промоцията е валидна от 03.05.2022г. до 04.09.2022г.

# 125
  • София
Честито на всички спечеили!
На мен не ми се обадиха, но се надявам да съм сред резервите Simple Smile

# 126
  • Сливен
Честито на всички спечеили!
На мен не ми се обадиха, но се надявам да съм сред резервите Simple Smile

Маалко прозвуча като "дано някой е изгубил опаковка или не я е запазил". 😁😁😁 Разбира се, че се шегувам... Wink

# 127
  • Б
Утре дали ще продължат да звънят от киндер буено? Поне малко надежда да има.

# 128
  • Дупница
Лакрима качиха печелившите във фб

# 129
# 130
Много сте бързи, благодаря ви. Няколко дами ми писаха  на лично за код на Комсед. Сила сте, приятно ми стана. Оказа се, че и аз съм код от йетел, но се сетих вече като ви помолих. Ще редактирам предишния пост. Скоро не съм печелила нищо, но днес поръчах лятна количка на малкия с хубаво намаление, което си е награда Simple Smile
Да кажа за кода от Комсед- на касата казах, че имам код от  yetel и дамата ми направи отстъпката.Не се наложи да й го показвам дори.
Този месец ще се включа отново в Милка.
Напоследък е много скромно откъм игри, а и наградите не ми харесват и не играя никъде.

# 131

Най-накрая да се похваля и аз с награда! 😉

# 132
Здравейте, мамита и вие, уважаеми джентълмени,
Някой работил ли е за немската фирма Checkstone и правил ли е проверки, защото на мен ми дължат хонорари за проверки в магазини Билла и Лидл за 2021 г., а фирмата обяви умишлена неплатежоспособност?

# 133
И Frezco качиха, интересно как една и съща дама я има в двете игри. То бива късмет, ама.... Пък и не знам тия печеливши дали не са избирани с жури. Нали двете марки са на една и съща фирма, толкова ли не можаха различни хора да наградят.

# 134
А господина,който също го има в двете игри и е син.Добре,че не са участвали и други от семейството,че да останат и малко награди за други хора.

Общи условия

Активация на акаунт