Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 105 427
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 150
Само от новата Фанта се трупат кодовете. А тя е ужасна! Пих онзи ден,отврат. Газирана подсладена вода. 😆 Ся имам два койнса,ще се прежаля с още една,да ги издумкам за кърпа и това ще е.

# 151
Тая сутрин при мен пристигна моя приятел от Тип Топ Grinning (един дядо, дето все ми вика аз съм бе, моето момиче, направо си станахме близки). Донесе ми серума на Лореал от ДМ.

Включих се в Хел енерджи кофи, за първи път ги пия тез напитки, ама пусто много искам кошница за пикник, а от другите игри не ми се пада.
За Киндер Буено и Киндер шоколад и аз имам надежда, инструктирала съм и мъжо да си следи телефона, защото и двамата сме регистрирани. За часовник май е късно да се надявам, ама поне ваучер... Честито на тези, които се похвалихте, много ви се радвам!
Днес теглят София мел, дано утре има валеж и от тях в темата.
Днес ще звъня пак на Коста кофи, че вече ме изнервят, нито пращат наградата, нито отговарят на мейлите.

# 152
Stone flower, страхотна изненада си получила!

# 153
Все пак, имаше и ваучери от Дъглас, никой не се е похвалил за тях, може би още не са звъняли за тях.

# 154
Всеки момент чакаме и гифт картите от Своге!

# 155
Не мисля, че са се обадили на всички печеливши. За часовниците може би, но не и за ваучерите. Преди години съм печелила от тях и бяха много бавни със звъненето (май една и съща жена звънеше на всички).

# 156
Писах вчера на Чио да ги питам кога ще публикуват всички печеливши от 30.04 и 01.05, а те ми отговарят да им пратя снимка на кода, за да видят къде е проблемът.Без думи съм…😀

# 157
Получих си кърпата от Бургаско, много е хубава. Чинно сравняват езичета, имайте предвид, иначе награди- йок. И са прави Simple Smile

# 158
  • Бургас
Снощи бях пропуснала обаждане от Киндер. Току що пак ми звъннаха, с абонамент за Сторител съм. Изобщо не го исках, ще разменям след като изпратят...

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 11:19 от Морски бриз

# 159
  • Пловдив
И аз съм с абонамент за Сторител. На мъж ми също звъняли снощи, но не разбрал какво печели. Та, ще чакаме имейла, за да разберем, дали е от Буеното или от шоколадчетата и какво точно е спечелил Simple Smile

# 160
  • пловдив
Така го чаках това буено, ама не телефона не звъни Sad този година не съм спечелила нито една награда, а не е като да не играя Sad

# 161
  • София
Току що с първите 3 капачки на Бургаско спечелих кърпа. Разчупих малко каръка тази година. До сега беше такава суша. Ако кърпите са като миналогодишните ще сме семейно с еднакви кърпи на морето тази година.

# 162
  • При децата ми
Включвам се да кажа, че преди час и нещо имам съобщение за пратка от "Лео Експрес". Предполагам, че това е кърпата от "Бургаско". Друго не чакам.
Връщам се да ви чета.

Редактирам се: Съобщението е от "Лео Експрес", не "Спиди".

Честито на всички спечелили!!
Много се радвам, че има печеливши от темата!

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 12:21 от Hrispa76

# 163
  • София
Включвам се да кажа, че преди час и нещо имам съобщение за пратка от "Спиди". Предполагам, че това е кърпата от "Бургаско". Друго не чакам.
Връщам се да ви чета.
Бургаско май ги носят Лео Експрес.

# 164
Така го чаках това буено, ама не телефона не звъни Sad този година не съм спечелила нито една награда, а не е като да не играя Sad

Може да не са започнали да звънят днес! Прави ми впечатление, че го правят следобеда и вечерта!

Общи условия

Активация на акаунт