Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 186
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 780
Вчера регистрирах една бележка във Финландия и хоп шапкааа 😃 тази година нищо не съм печелила, само от Zewa държача…. Все се успокоявам, че нещо голямо ме чака 😃 след като буено ме пропусна, предполагам sweet plus са планували да ме зарадват с айфон 😂

Не е игра, но на някой може да му свърши работа Miamante са пуснали крема за коса безплатно, 100мл. Плаща се само доставката

https://miamantehair.bg/42775347354/checkouts/301b66870b0db93b56 … 62675a4/thank_you

# 781
Не е игра, но на някой може да му свърши работа Miamante са пуснали крема за коса безплатно, 100мл. Плаща се само доставката

https://miamantehair.bg/42775347354/checkouts/301b66870b0db93b56 … 62675a4/thank_you

За жалост дава, че е изчерпан.

# 782
Пускат печелившите в КК
Ето барбекютата:

И сетовете:

Честито на печелившите, дано има от темата пак. Мен ме няма.
Ама който си има късмет, си има. Дария я изтеглиха за барбекюто, после я изтеглиха и за сетовете, но я махнаха, вероятно е била същата касова бележка, която печели барбекю.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 09:41 от ole_bole

# 783
# 784
  • Сф
Обаче какви са тия само  абв та в колата, изумявам!

# 785
Здравейте!
 Следя ви и гледам , че тук са професионалистите в игрите!
Та да питам тук...
Спечелих от игра тук в БГМАМА на ShopSector,  спазила съм изискванията да пратя данни до 2.05.
От тогава ни вест, ни кост.
Писах на лични на редактор , който беше пуснал играта тук, отговориха ми, че са предали данните и би трябвало до края на миналата седмица да пратят ваучера.
Но тя мина.
Та има ли някой  тук от другите спечелили и взеха ли нещо ?
Не мина  ли доста време?

# 786
Ще си го получите. От БГ МАМА игра не знам някой да не си е получил наградата.
Според мен, ако и утре нямате известие, пишете пак на Редактор. На мен така ми съдействаха в една игра, в която също бяха забавили да ми пратят награда, но си я получих.

# 787
Номер +358 40 198 0787 да Ви е познат?

Изписа ми Finland и реших да не отговарям

# 788
Обаче какви са тия само  абв та в колата, изумявам!

Да, притеснява ме това. Има име, като моето, мейла започва с моите букви, отговаря и на броя им, но моя не завършва на абв... Номер на касова бележка да бяха публикували или част от тел. Как уведомяват? По телефона или с мейл?
Този месец нищо от никъде до сега и надеждата ми за късмет в игрите тлее, а отчаянието ме изгаря...

# 789
С барбекю сет съм от Кока кола.Аз пък навсякъде играя с имейл.Джимейла ми е за работа

# 790
С барбекю сет съм от Кока кола.Аз пък навсякъде играя с имейл.Джимейла ми е за работа

Честито! Със здраве да се ползва! Би ли споделила как уведомяват - по телефона или с мейл?

# 791
Здравейте!
 Следя ви и гледам , че тук са професионалистите в игрите!
Та да питам тук...
Спечелих от игра тук в БГМАМА на ShopSector,  спазила съм изискванията да пратя данни до 2.05.
От тогава ни вест, ни кост.
Писах на лични на редактор , който беше пуснал играта тук, отговориха ми, че са предали данните и би трябвало до края на миналата седмица да пратят ваучера.
Но тя мина.
Та има ли някой  тук от другите спечелили и взеха ли нещо ?
Не мина  ли доста време?

И аз се чудех какво става и смятах утре да им пиша, но току-що го получих на имейла от името на Alexandar Ivanov.

# 792

Изключително доволна съм! Беше пристигнала още в Събота,но не бях в града. Днес си я взех! Уникална,голяма. Ще върши работа за дългите разходки с бебето. 🤰🤗

# 793
Разбира се.Само да се свържат с мен,и ще споделя в темата.Видях името и имейла си.

# 794
  • Сливен
Не знам как е при вас,ама в Сливен, в Кауфланд - чудо на Информация.... 😵😵😵 Заради тази нова Карта и намаленията, и играта с колата - 20човека наредени...

Общи условия

Активация на акаунт