Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 106 186
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 810
С ваучер за Шопсектор съм от ИГ. Добро начало на седмицата. Жалко само, че няма за какво да го ползвам, нищо не можах да харесам нито за мен, нито за детето и ще го разменям.

# 811
Дано и Морени пуснат някоя игра, че често ги купувам. Но като ги зная - чакат юли - август месец, с кодове под опаковката, които се размазват...
На ShopSector ваучер от 100 лв ще е по - полезен, преди на тази сума раздаваха, но явно инфлацията и тях ги удари и намалиха на 50 лв.

# 812
А някой от тези с приложение да е пазарувал и въртял колелото? Аз мислех на обяд да отида, но ме мързи Simple Smile Доколкото разбрах е пазаруваш - въртиш, а не всеки ден да може да се върти Simple Smile
Аз го разбирам, че всеки ден ще може да се върти по веднъж, след първото пазаруване се отключва.
Днес го пробвахме и мъжа е спечелил за 1ст. Кухненска  хартия.

А ваучера  от Shop Sector дойде и вече е  изхарчен.Hug

# 813
  • Русе
А аз от половин час правя опити да се регистрирам..код не получавам, върти си се това чудо и друга няма...Моят телефон ли е стар, приложението ли е тегаво, но май ще се размина без него.

# 814
  • Стара Загора
А аз от половин час правя опити да се регистрирам..код не получавам, върти си се това чудо и друга няма...Моят телефон ли е стар, приложението ли е тегаво, но май ще се размина без него.

И при мен е така.

# 815
  • Nesebar
Как се качват снимки в приложението на кока кола за да натрупам диамантчета.
Мъжът ми е спечелил от колелото на Кауфланд кенче кола за 1стотинка

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 14:52 от ahmoreto5

# 816
Как се качват снимки в приложението на кока кола за да натрупам диамантчета.
Снимки мнооого отдавна не се качват.Трябва да се играе на игрите в приложението за диаманти.

# 817
Заявих и първите 20лв от yougov. Чудех се дали да не направя депозит в 8888, ама ще изчакам да пуснат някой бонус.

# 818
  • София/Търново
Ако важи. Иска ми се игра на Орбит...

# 819
Обаче какви са тия само  абв та в колата, изумявам!

Да, притеснява ме това. Има име, като моето, мейла започва с моите букви, отговаря и на броя им, но моя не завършва на абв... Номер на касова бележка да бяха публикували или част от тел. Как уведомяват? По телефона или с мейл?
Този месец нищо от никъде до сега и надеждата ми за късмет в игрите тлее, а отчаянието ме изгаря...

Извинете ме, моля, че се самоцитирам, но има развитие - окончанията на пощите са редактирани https://coca-cola.promo/campaigns/1/winners
Печеля комплекта Sunglasses

# 820
И аз с барбекю сет от КК и била.

# 821
  • Велико Търново
Като качихте снимката с победителите и видях инициали като моите, не смеех да се зарадвам. Вече обаче имам мейл, че печеля барбекю 😊 Играх с една бележка само

# 822
Някой регистрира ли се вече в Споко? Искат сума на касова бележка, а досега в игрите, в които съм участвала искат сума на продуктите, с които се участва. На моята касова бележка има и други покупки освен вафлите, та сега се чудя.

# 823
Играта за тениски и шапки в КК беше до вчера, а още не са ги деактивирали.

# 824
Аз регнах КБ в Споко. Само сумата на вафлите съм писала. Какво ги интересува какво друго съм купувала, че да пиша цялата сума, няма логика..

Общи условия

Активация на акаунт