Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 999
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 170
Вкъщи стана като склад с Рафаело, киндер буено и суит плюс и от никъде нищо... Слагам в черния списък и Biogaia, след мудната кореспонденция никой не се свърза с мен за спечелената награда, но здраве да е☺️
Tedi133 и при мен имаше проблем, но аз писах до централния офис на фирмата,която предлагая Biogaia,  в София и след няколко часа ми звъннаха. С агенцията е безмислено да се спори.

# 1 171
tedi133 пак добре,че още не сте омели всичко,аз участвах в буното,суит,престиж,рафаелото и тн с по доста покупки и всичко сме изяли ..срам направо.Само бирите са останали по шкафовете,че децата още не пият че и те щяха да са изпити сигурно.
Както се оплаквах че не печеля  в инстаграм за седмица спечелих цели три нежелани и неизползваеми награди ,то това по лошо и от непечеленето.Хем се зарадваш хем се ядосваш че от стотици участвали са те изтеглили за точно това което не ти трябва.Laughing

# 1 172
Току що ми се обадиха от Ера Травел. Спечелила съм награда,  но ще я получа на тяхна презентация.
Някой запознат с тази агенция!

# 1 173
  • София
Току що ми се обадиха от Ера Травел. Спечелила съм награда,  но ще я получа на тяхна презентация.
Някой запознат с тази агенция!
Да, мошеници, които зарибяват шарани за почивки в Испания. Има тема за тях в "На път в чужбина"

# 1 174
Щом има въвлечена презентация, значи са измамници. При това са нагли и агресивни (знам от познати, които са се излъгали да присъстват).

# 1 175
Някой имал ли е проблем с регистрация на код в София мел? Четим е и не виждам вариант да съм объркала някой символ, но ми изписва, че е грешен или непълен. Къде им пишете? Фейсбук или формата за контакт в страницата?

# 1 176
  • Тук и там
Виждам името си за ваучер от бисквитите,но нямам email-как да се свържа с тях

Печелившите вече получиха писма от нас! Ако откриваш името си в списъка, но още не си получил писмо - пиши ни на лично съобщение.

# 1 177
  • Велико Търново
Някой имал ли е проблем с регистрация на код в София мел? Четим е и не виждам вариант да съм объркала някой символ, но ми изписва, че е грешен или непълен. Къде им пишете? Фейсбук или формата за контакт в страницата?
Буквата "л" малко на латиница (l) да не би да го вкарвате вместо "И" голямо (I). Изглаждат еднакво.

# 1 178
  • Sofia
Някой има ли излишен код за София Мел?

# 1 179
  • Тук и там
https://www.alwayswelcome.bg/pechelivshi   нови печеливши

# 1 180
Честито на всички спечелили от суит +🍀 На мен ми върви на чаши 😁 вече имам 5 на Нести😂 Включих се в Споко, надявам се и на София Мел.

# 1 181

Аз бях абсолютно уверена в кода и им писах във фейсбук, пратих им и снимка. След това ми пратиха нов код, явно моя си е бил объркан по тяхна вина.

# 1 182
  • София
Има ли някой, който спечели детски смарт часовник, който все още не го е получил?

# 1 183
Проверете си и спам папката за бисквитите sweet +,намерих уведомителното писмо там.

# 1 184
Мисля, че някой питаше за играта на Кауфланд с регистрация в приложението им преди 12.05:
Във връзка с Вашето запитване бихме искали да Ви информираме, че имаме решение всички клиенти, които са регистрирали Kaufland Card преди 12.05. да не участват в играта, тъй като преди това лоялната програма беше в тестова фаза и не е била публично обявявана.

Ако сте направили регистрация след 12.05. Вие автоматично участвате в тегленията.

Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт