Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 906
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз все изпускам Книги за смет - имам два чувала с пластмасови опаковки в мазето и не съм в Плевен, да ги занеса Confused

# 1 321
Тук има игра с награда бебешки продукти https://www.facebook.com/HraniGanchev/

# 1 322
Юхууу и аз спечелих чаши на Шуменско. Много се радвам. Сутринта на 8888 цапнах 50лв. Може ли някой ако си е получил чашите от Шуменско да ми ги снима

# 1 323
Нескафе долче густо имат игра със скреч карти при покупка на 2 кутии. Наградите са химикали, чанта от плат, кафемашина.

# 1 324
Все още ли никой не е получил чашите на Шуменско? В правилата пише до 30 дни , но те изтичат в понеделник и вторник 🤔

# 1 325
# 1 326
На мен по телефона ми казаха 30 работни дни за Шуменско, но не съм ги смятала. Ще дойдат в последния момент, тази рекламна агенция не е от бързите.
В нашия Лайф вчера видях кутия на Прингълс - при покупка с касова бележка се участва за ключодържатели, торбички и 1 саундбар.

# 1 327
Нескафе долче густо имат игра със скреч карти при покупка на 2 кутии. Наградите са химикали, чанта от плат, кафемашина.
Къде са обектите?

# 1 328
На мен по телефона ми казаха 30 работни дни за Шуменско, но не съм ги смятала. Ще дойдат в последния момент, тази рекламна агенция не е от бързите.
В нашия Лайф вчера видях кутия на Прингълс - при покупка с касова бележка се участва за ключодържатели, торбички и 1 саундбар.
За Шуменско на мен ми казаха 30 дни и в правилата пише 30 дни , ще видим кога ще дойдат

# 1 329
Някои има ли регистрация в Tesserum? Аз някъде тук във форума го видях и се регистрирах.Само точки ми даваше,но онзи ден ми пусна 2 лв. Grinning Но сега като отворих апп-а ми беше излязло от профила,нито мога да се впиша,на забравена парола също дава грешка,та да питам някой друг има ли подобен проблем?Или им се досвидяха 2-та лв. Grinning

И друг въпрос,имате ли си албуми със спечелени награди,че вчера видях един и ми падна ченето Grinning Все още не разбирам как все едни и същи печелят..

# 1 330
Tесерума пак имат някакъв бъг. Все по-рядко регистрирам, но сега влязох да погледна и не мога да се впиша. В някакъв момент ще го оправят. Неотдавна пак беше станало така.

Аз албум с награди нямам, но напоследък е абсолютнаааа суша.

# 1 331

Нови награди на Фанта в бензиностанции OMV
Награди - 1бр. Куфар Фанта 50см. и 5бр. Плажни кърпи Фанта

Участвайте до 30 юни - https://coca-cola.promo/campaigns/5

# 1 332
Един куфар и пет кърпи?Какво ли са си казали:
-Ние сме малка компания и може да отделим 100 лв за награди  в ОМВ!Но рекламните материяли ще са за минимум 1000 лв. във всички бензиностанции. Joy

Нови награди на Фанта в бензиностанции OMV
Награди - 1бр. Куфар Фанта 50см. и 5бр. Плажни кърпи Фанта

Участвайте до 30 юни - https://coca-cola.promo/campaigns/5

# 1 333
В приложението на КК е същата работа. 60 кърпи и 20 куфара и то за период от над 4 месеца.  Бургаско раздават 50 кърпи на ден , а пък тези 3 кърпи на седмица 🧐 И даже нарочно оставиха само Фанта наградите и не пуснаха други награди за да може хората да купуват тази новата Фанта и да играят

# 1 334
Стани, изводът е един- нито купувам, нито играя. Ще даваме пари за оцветен боклук с никакъв вкус, за да спечелим плажна кърпа, как пък не. Дано като встъпват в летния сезон, да пуснат силна кампания както с оптигриловете миналата година, за да има за какво да се влиза в това приложение.

Общи условия

Активация на акаунт