Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 122 - май 2022)

• 104 896
  • 1 474
  •   1
Отговори
# 1 425
КК как не са се сетили да предложат по доза есенция на кола подобно на ваниловите... Е, винаги може и по-малко... Очаквам рекламната им агенция да го предложи скоро.... Натам е посоката, по която са поели... Като да не е хич без нищо!

# 1 426
  • Б
Здравейте, някой получавал ли е съобщение от тук? https://www.facebook.com/Hellmanns-Bulgaria-104827618918783/
нещо не ве се вижда нещо сериозно, защото никъде не можеш да се регистрираш.

# 1 427
  • София
Здравейте, някой получавал ли е съобщение от тук? https://www.facebook.com/Hellmanns-Bulgaria-104827618918783/
нещо не ве се вижда нещо сериозно, защото никъде не можеш да се регистрираш.
Страницата е създадена преди 2 дни и е с 24 последователя. За мен е нещо фалшиво. Сериозна фирма като Hellmanns си има страница от години - https://www.facebook.com/hellmannsbulgaria/

# 1 428
Фалшива е страницата, аз бях писала на официалната страница на играта и те ми казаха, че е фалшива и да не си давам данните.

# 1 429
Внимавайте и проверявайте. Вчера "печеля" от 4-5 игри, актуални за момента, с фалшиви страници. Името на страницата е друго, съдържанието същото. Явно много се хващат на въдицата и мошениците пълнят гуши. Докладвайте и блокирайте наред, макар че не виждам резултат.

# 1 430
  • Тук и там
Здравейте! Играта на цигари Мерилин активна ли е още? Ако може линк, благодаря! Simple Smile

# 1 431
# 1 432
  • Пеликания
Аз така и не разбрах кои са обектите за Мерилин Grinning

# 1 433
  • Тук и там
Vikito, благодаря! Simple Smile

# 1 434
  • Пловдив
Току-що на 70тия код ми пусна награда.

# 1 435
  • София
Аз така и не разбрах кои са обектите за Мерилин Grinning
В Аванти имаше плакат за запалки. Но от правилата не става ясно касовите бележки само от магазините с плакат ли трябва да са или отвсякъде.

# 1 436
Aperol ще имат събитие в София.
 "Първото по рода си APEROL Spritz събитие в България. ✨
Ела на 3 юни от 18:00 ч. и бъди част от най-оранжевото събитие за сезона!
Вземи си нещо оранжево, а ако нямаш, ние сме се погрижили.
Очакваме те с APEROL Spritz настроение, музика, много подаръци и още куп оранжеви изненади.
Събери #AperolSpritz компанията и бъди част от оранжевото приключение, което ще се запомни.
Това е събитието, което не искаш да пропускаш.
За да не кажеш, че не си разбрал, повтаряме: Пилоните на НДК, 3 юни, 18:00"

# 1 437
  • Сливен
Играта на бира Ариана,за определени обекти ли е?Четох правилата,ама не знам защо ми е останало в ума,че играта е само за Лидл...

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 09:54 от сикрет

# 1 438
Какво се случва с тази кола? Какви са тези бутилки и тефтери, смешна работа. И слушалките очаквах, че ще се падат на всеки, а те били 10 броя. Някой знае ли моделът, поне безжични ли са?

# 1 439
  • Варна
Печеля ваучер от Chio за Sport Depot, преди малко получих е-мейл Simple Smile
Кодовете съм ги регистрирала в началото на играта.

Общи условия

Активация на акаунт