Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 446
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 240
Селесте, честит празник на майка ти!

Аз съм се отдала на тотален мързел, ще чета и поспя следобедно.
Да ви покажа горското ми букетче от Монката:

# 241
  • Canada
Селесте, жива и здрава да е мама! 🥳

Тути, мн мило ❤

Руми, и аз вече съм от този вилает 😜

# 242
Ми да се срещнем случайно в МОЛ-а 😁
Не знам кога ще стигнем до там. Мисля първо да прислушаме магазините по главната.

# 243
Селесте,  здрава да р майка ти.
Ние се прибрахме, но детето се и разсополиви, та извадих инхалатора. Тази седмица му е много важна и трябва да се оправя бързо.
Тути, чудесно букетче.

# 244
  • някъде ... тук ...
И във Волос нацелихме яхтен фест, но са доста по-малко и малки яхти. Че и концерт ще има на главната...

# 245
  • Бургас
Бясна съм им и сърдита!
Значи и аз съм им сърдита, че ти провалиха срещата с нас. Другия път ги зарязваш и идваш.

Руми, Фонс, пратили сме ви Алечка по живо по здраво за среща утре Stuck Out Tongue Winking Eye

Тути, толкова любов е събрана в това букетче Heart

Благодаря ви за честитките за майчето! Почерпи ни навън, пък после минахме да си вземем туй-онуй от фризера. Мар'и, изтарикати се тя, вече в суров вариант ни се дава Simple Smile

Съни, до понеделник да няма и следа от сопол. Някое спрейче с прополис ако ти се намира, пръскай и с него.

# 246
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, здрава и щастлива да е мама!
Вечеряме всички заедно...
През нощта ММ тръгва....
Тъжно ми е, когато се прибера от при татко....
Не може да става сам, да се храни.... не винаги дори ме познава....
Толкова ми е мъчно за кака....

# 247
  • На брега на реката
Боби, гуш!

Селесте, здрава и щастлива да е мама!

Честити да са, вчерашните именици! Здрави и с късмет!

Ние сме пълна къща и нямам никакво време, чак сега ви прочетох! През деня готвя, вечер гледаме малките, а нощем съм на вахта с внука, че му никнат кучешките и въобще  не спи! Измъчи се, съкровището на баба! Cry

Ели, Деско, благодаря за снимките!

Лека вечер!

# 248
Селесте, честита да е майка ти 🤗
Може ли форумски срещи без снимково доказателство, м 🙂

Говорих с татко преди малко. Добре е, слагали му банки, няма други лекарства. Не кашля, няма темп. На курорт бил.

# 249
  • Бургас
Много си ни беше хубаво,от приказки ред за снимки не остана! А на Флората беше точно както се опасявах-пълно с хора, някакви игри имаше,микрофони....Набързо се изнесохме като се намерихме,не видях друго освен пазар.

# 250
  • Бургас
Руми, имаш честната ни дума само Simple Smile Ама вярно че ни едно фото не щракнахме. Тя Лина дава обикновено тон за снимка, днес що така не се сети и тя.

# 251
Селесте, ако визираш мен, какво имаш предвид? Hug
Напоследък само ви чета. Букетчето на Монката ме просълзи Heart

# 252
  • Бургас
Не, Лин, за бургаската Лина ставаше въпрос, която обикновено е инициатор на снимките по срещите ни Wink Мина ми през ума, че ще стане недоразумение.

# 253
Добро утро.
Трета нощ не спим, детето изкарва емоции нощем. Вярно, важна седмица ще му е, но, ако не се успокои, няма как и да оздравее и нищо важно няма да се случи. Чудя се вече какво да подхващам да му давам.
Днес трябва да почистя и да ходим за риза, че бяла искал.
Хубава неделя.

# 254
Добро утро.
Съни, сещам се за бонбоните на др. Бах, малко златно мляко преди сън.

Общи условия

Активация на акаунт