Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 449
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Много ни беше хубава бургаската среща вчера 🥰
И от Бургас съм очарована, за първи път имам време да се разходя и огледам.  И пак си ядох от любимите кюфтета на изпроводяк 😆
Малко отново изгорях като първия човек, ама така е като нямам навик да мажа слънцезащита...

Руми, Фонс, днес съм на линия за нашенска среща 🙂

# 256
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Руми, добри новини Simple Smile

Селесте, честита да е майка ти още дълги години!

Бубе, чудна баба си!

Букета е.... Heart

Съни, бързо да му минава Hug
И моят малкия е с Т, кашля, запушен нос. Пфууу.

Ето една Джумая

Скрит текст:

# 257
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Добре сте се видели, ама за снимките си вземете бележка за другия път Simple Smile
Днес големият става на 22. Времето лети... Да ни е здрав, другото ще го постигне!

# 258
Ели, здрав и щастлив да е!
Голям мъж стана 😊

Отивам да будя катуна, няма да сме ние ако тръгнем на време 😆

# 259
Да е здрав, ЕлиТ. Да си следва мечтите, да ги сбъдва с лекота и да набелязва нови цели! Весел празник.
Ети, да се поправя момчето бързо.
Успях да се къносам. И вежди направих с къна, та ме е страх да не заприличам на циганайка.

# 260
  • Бургас
Добро утро!

Ети, да оздравява бързо малчо!

Съни, дано се успокои детето! Успех в това, което му предстои идната седмица! Flowers Four Leaf Clover Един хомеопатичен сироп при тревожност и стрес бяха изписали на Вики, когато цял месец ходеше с рев на училище миналата година. Пусто обаче не го откривам в шкафа, да видя името му.

ЕлиТ, да е здрав рожденикът! Да сбъдва с лекота мечтите си!

Гофретите ми са готови, а домашните още спят. Днес ще водя малкото на куклен театър, а после баба и внучка на шопинг. На едната ще избираме подарък за вчерашния празник, на другата панталон тип чарлстон. Вече няколко деца в класа имали и тя е много впечатлена от модела. Дано не намерим Joy

# 261
  • Бургас
Добре, понеже забравих да напомня за снимка трябва да направим нова среща. Ето, решихме го Hug

# 262
  • Бургас
Селесте що така пък ти за панталона?
Нека се радва детето. Вече си имат и те претенции

# 263
  • Бургас
BelleFleur, хич да не ги харесвам. Отделно не мисля, че е подходящ за фигурата 'и. Ако пък толкова се хареса, ще купувам, кво да правя. Миналата седмица сама си избра две поли, мислех, че все в клинове ще я гледам, та ще се прежаля сега за един панталон.

Лин, ей това е приказка.

# 264
Линааа 🤗

Ели, честит да е младежът! Много здрав и успешен!

Мале панталон тип чарлстон 🤐 Носила съм, не ща да се сещам 😆

Пих две кафета и сега се чудя дали да си пусна трето или да прилегна преди обяд 😆

Не знам дали ви се оплаквах, но косопадът ми се завърна със страшна сила 🥴 Не знам какво става. Поръчах си един спрей с коприва, но нещо не виждам ефект. Ще му дам още седмица и си купувам корени да си правя отварата. И май трябва да проверя ЩЖ.

# 265
Ели, здрав, щастлив и успешен да е младежът.
Селесте, Киетюд е сиропът, опирала съм до него.  Надявам се да се успокои и да отмине всичко.
Али, аз правя маслени маски със синапено масло, даже сега се измих, отделно един спрей на Напура съм взела. Казаха ми да пия и Цинк сулфат.

# 266
  • Бургас
Алечка,откакто зарязах всички модерни мазила и се мия с един медицински шампоан и балсам от ДМ за по 2 лева косата ми е супер. Капе, но колкото за дълга коса.
Селесте, ще взема да подкукоросам другите и ще направим една среща.
Да вземем  да записваме и за летния период, ли? Аз съм си по морето. Без деца цяло лято и чат пат без мъж Simple Smile
Аз съм много доволна от капките на Бах.Но, не тези които ги продават готови, а ги прави бахов терапевт.

# 267
Лина, аз не смея да сменя Билката против себорея, че скалпът ми става ужас. Сега си бях донесла от Турция някакъв шампоан, уж срещу косопад, обаче не ми понесе на кожата...

Витамини пия една шепа...

Съни, от мен глас за билковите пастили Рескю.

Ако дойда пак по Бургас ще сигнализирам пак за среща!

Женското ни море ще е във Варна тази година,  а редовното още не знам кога и къде, но сигурно пак по северното черноморие.

# 268
  • дядовата ръкавичка
Здрав и щастлив да е синът ти, Ели! Късметът да е с него!

След като се разбих от работа последните дни, днес съм при татко малко да почина.

# 269
  • Germany
Честит да е синът ти, Ели! Здраве и успехи да има!

Общи условия

Активация на акаунт