Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 450
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 270
Здрасти, Лина! Кой шампоан ползваш?
Сега директно към Али- прочети за добавката корен от коприва и друга с името син йод. Ще чакам и Фонсе да изкаже мнението си за тях, като цяло.

# 271
  • Бургас
Съни, да, точно този е. Дано не се стига до никакви помощни средства и детето само се справи бързо с тревогите си. При нас не знам дали имаше ефект сиропът, или разговорът, от който разбра, че ходенето на училище не е концерт пожелание.

Лин, заемай се с организация.

# 272
  • Бургас
Селесте, утре ви мятам Wink
Ходих пак на Флората. Половината Бургас беше там ,пак. Другата беше по заведенията. Обаче след като вчера влачих тротинетка,днес вдигнах залога и влачих 20 цолово колело. Да стане утре, да си почина малко на работа .
Слад малко отивам в Поморие.
Мариат,здрасти! Ето това използвам. Много съм доволна, скалпа спря да ме сърби и вече нямам участъци, които стават на люспи

# 273
Честит да е синът ти, Ели! Здрав, успешен и щастлив!

Прибрахме се, почва голямото пране. И за чистене имам, кратки са почивните дни;)

# 274
  • гр.София
И аз се прибрах! Реве ми се, нещо трябва да предприеме, така няма да стане!
Ели, жив и здрав да ти е младежа, пожелавам му да щастлив и успешен 🎂

# 275
E, Деси, много бързо ти. Нищо, де, пак си по- добре от мен.

# 276
  • гр.София
Да, като миг минаха, ама хич, не, че ми стига, но пак е нещо!

# 277
  • някъде ... тук ...
И ние се прибрахме Simple Smile
Къщата е в добро състояние след седмично самоотглеждане на децата, то не са и деца вече, де Simple Smile
Сега във фурната вече се пекат едни ребра, донесохме салати и разядки, а рожденикът е осигурил торта.

Благодаря за пожеланията!

# 278
  • София
Ели, здрав, щастлив и успешен да бъде младежа!

# 279
  • при моите деца .....
Ели, честит празник!
Да е здрав и с късмет в живота младежа!

# 280
Момичета, три дни пълен релакс при мен. Едва тази вечер малко като лисицата с опашката позабърсах тук там. Имам нова придобивка, корен краставички. Ще взема още за терасно отглеждане. Азалията от децата за 8-ми март изби нови листа. Плевих градинката пред кооперацията.
Навивайте алармите за утре.
Лека нощ!

# 281
  • гр.София
Добро утро ☕
Снощи рано легнах и съм наспана!
Имам много снимки от Мюнхен, по късно ще кача, че трябва да ги намалявам.
Сега кафенце, едно месо с картофки ще бутна в фурната преди работа, че всичко са изяли, даже и са си готвили с помощ от гаджето 😁
Днес съм на вода, че не ми се говори, толкова шоколад и сладолед и някакви засукани печива ядох.
Хубав и успешен ден 🤗

# 282
Добро утро!

И аз наспана. Вчера направихме едно кафепиене с разходка с дружка и съвсем зарадих батериите. Хубави почивни дни бяха ама... свършиха 😆

Спокойна да ви е седмицата, банда!

# 283
  • На брега на реката
Добро утро!

Ели, здрав, щастлив и успешен да е младежа!

Деско, ще чакам снимките с нетърпение! Пожелавам ти, скоро пак да отидеш!

Моите пиленца си отидоха вчера и ми опустя гнездото, ама такъв е живота! У дома беше като след бомба, но къща и сърце - пълни, а сега е под конец, но двустайния апартамент, ми се вижда огромен!
Довечера ще си видя тукашната кукичка, че да ми се понапълни сърцето!

Лина, добре завърнала се! Наскоро откриха ДМ в нашия град и ще се възползвам от показаните от теб Ш и Б, дано и при мен имат ефект, че и аз съм с проблемен скалп!

Али, преди време и аз ползвах един турски с чесън, но никаква файда не видях, даже май ми раздразни скапа още повече!

Хубава да ни е новата седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 08:25 от Бубoлина

# 284
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Събуди ме алармата....
Чака ме дълъг ден... Ще имаме съвет...
Уикенда ходих при кака и татко...
Емоционално и физически съм на предела... Не знам кака как издържа....
Дано седмицата е спокойна...
Хубав ден!
Щастлива седмица!

Общи условия

Активация на акаунт