Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 453
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро. Не съм наспана, но за разлика в дните, в които чакам щерката от дискотека е къде- къде по- добро положението.
Дес, беше на почивка, преяждането тогава не се брои.
Боби, много сили на теб и сестра ти.
Аз съм с потресаващи вежди, а днес съм на зъболекар.
Буб, много ми харесваш като баба. И....като свекърва. Simple Smile
Али, в темата за косопада хвалеха домашен скраб с кафе за скалпа.

# 286
  • при моите деца .....
Деси, чакам снимки от Мюнхен...
Това е един от градовете, които Марти си е избрала за следване...
Но първо трябва да пребори успешно 12 клас...

# 287
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Ели, честито ви рожденник! Здрав и успешен да е!

Вчера имах добри покупки, доволна съм, а и наследих фитнес гривна или смарт часовник от малкия, странно ми е с него, а е и скучен. Или и аз ще го ъпгрейдна или извъобще няма да нося.
Моята девойка още не е ориентирана какъв профил да избере, но и е рано де. Вече и тя е на кичури като мен. Баща й нищо не казва, след последното нашествие на тийнове, което видя в мола и, което искрено го възмути.

# 288
Добро утро и от мен,

Успях да си почина донякъде този уикенд.

Боби, не знаех че учи немски твоята щерка.

Калина засега е към Нюрнберг с психология   ама има 4години още.

# 289
  • Бургас
Понеделника след отпуска обещава да влезе като удар в зъбите Simple Smile
Довечера съм на родителска среща за бъдещи първолаци в училището,което ще е   малката

# 290
  • на Мелмак
Моята иска да учи в Германия, засега е избрала История и Философия. Да видим Simple Smile

# 291
Добро утро и успешна седмица.
Спахме спокойно, но детето се събуди с д-то нагоре,  та ме ядоса малко.
Хубав ден.

# 292
  • Canada
Добро утро!

Кратка ще е работната ми седмица, но пак не ми се сяда. В петък оставих касапница, а три дни не вдигнах глава. Каквото, такова!

Ели, живо и здраво да ви е момчето! Усмихнат и успешен!🍀

Боби, дръж се🤗

Руми, сколасахте ли?

Мари, нищо не смея да кажа вече, като започнах корена от коприва косата ми падаше повече от обичайното. Може да е съвпаднал момента с пролетния косопад. После се стабилизираха нещата. Син йод пиех преди да се разболея, спрях го и още не съм го подновила.

На всички, които имат нужда от малко помощ за справяне със стреса (и не само) препоръчвам ашваганда. С нея има опит от години и само хубави неща мога да кажа.

Бубе, казвала съм го и друг път - богата баба си ти 🥰

Деси,  пак да отидеш скоро 🤗

# 293
Добро утро и хубава седмица на всички!
Не съм писала до сега в тази тема, но се чувствам тъжна и реших , че трябва да го направя. Тъжна съм, защото както вече някои от вас разбраха, детенцето на наша съфорумка отново има нужда от нашата помощ, но средстава се събират много бавно. Става дума за Джони, който преди време спасихме с общи усилия.
Пиша ви, за да се обърна с молба за вашата помощ , кой както може - със споделяне или дори и мъничко да дари.

Това е линк към кампанията, вътре има и номер на сметка.

https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover?fbclid=IwAR1a … 0nf3C3ce9cggN429A

Благодаря от сърце на всеки отзовал се ! Heart

# 294
Фонс, добре че не се срещнахме вчера. След обиколката на главната седнахме да хапваме и си мълчахме Joy
Малката пита защо си мълчим, а баща ѝ отговаря "Щото, ако си говорим ще се скараме Mr. Green
Мдаа, все още са в пубертета, макар и на края му.

Иначе аз си купих пола, тъмно синя, сега обувки нямам Satisfied
Другите да се оправят, вдигнах ръце.

Малвина, мисля че точно в тази тема едва ли има някой, който да не е направил всичко по възможностите си за Джони.

# 295
  • Germany
Добро утро!
Аз днес се успах. Не съм си включила алармата и проспах приготвянето на закуска. Мъжа ми обаче се беше сетил, че малкият е дълъг ден и освен сладкиш, трябва да му направи и сандвич. Големият се примоли да го оставим днес вкъщи, защото има класно по немски в четвъртък, а хич не му остана време да се подготви. Супер неорганизиран е и въобще не го виждам как ще се оправя сам...
Лека седмица на всички!

# 296
Малвина, мисля че точно в тази тема едва ли има някой, който да не е направил всичко по възможностите си за Джони.
+1 ✌️
С Шефа дружно сме вкиснати.Той заради зъби,а аз покрай него.
И моят сезонен косопад започна.Още не ми се е възстановил обаче обема след раждането и другите "екстри".Почти двойно по-малка ми е станала.Обаче пък нищо специално не ѝ правя 😁
Фонс,преди години бях решила да си боря безсънието с ашваганда.Така и не успях да се спогодя с вкуса ѝ,и отиде на боклука 😬

# 297

Не се съмнявам и вярвам, че всяка от вас е помогнала с каквото може. Просто исках да споделя и да напомня отново. Опитвам се да помогна с подържането на кампанията активна.

# 298
Ренко, моята ашваганда е на капсули и няма вкус. Започнах да я пия за укрепване на имунитета и смятам, че помогна, но в никакъв сучай не е за безсъние. Приемам я сутрин и после съм кукуряк Simple Smile

Боби, ти си на предела, а си там максимум веднъж седмично за по няколко часа, в удобно за теб време?

Деси, на почивка и на празник не се брои Simple Smile

Руми, едни бели кецки? Ако нямаш, сега е моментът Simple Smile

Бубе, преди няколко години имах турски шампоан с чесън, голяма разфасовка. Не беше нищо особено.

След вчерашния хубав ден и няколко часа на открито, сега се опитвам да подсмърчам и днес ще пробвам да се пазя. Скъпа моя приятелка скоро е рожденичка и ще се разходя да й избера подарък.

Хубава седмица!

# 299
Ооо, Лин, стилето ще е някакво Blush
Ще се "въобразявам" на жена Joy

Общи условия

Активация на акаунт