Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 51 458
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Ооо, Лин, стилето ще е някакво Blush
Ще се "въобразявам" на жена Joy

Аз имам лека обсесия към обувки на високи токове. Лека -тоест не си признавам,че я имам обаче си я знам. Днес съм с жълти обувки . Жълто ходи на тъмно синьо, но иначе тъмно синьо  бих ги комбинирала с червено. Ярко Simple Smile

# 301
На два пъти в темата днес се спомена зъболекар и се сетих, че днес съм отново.
Стилето са мнооого яки обувки. Обожавам ги. Румка, вземи 2 чифта, така и така си мълчите. Simple Smile
Моята щерка по едно време искаше да учи психология, ама защо- не можа да ми отговори. Гледам и в темата има желаещи. Децата сами ли си харесват тази специалност и ако "да" какво са ви дали като отговор?
Ренко, при косопад след раждане си трябва и побутване с добавки. Взимай мерки, че после (не е задължително, разбира се) идва и косопад в предмено.
Лино, бързо да се оправиш.
Фонсе, благодаря за споделеното.

# 302
Ние се завърнахме тази сутрин, уморени. Взехме и решение да си сменим лайфстайла, че здравословно както знаете не сме цъфтящи
ММ отиде ми взе диваните и отпраши за Варна.
Имам нужда от стиснатите ви палци утре

# 303
  • Бургас
Не вярвам да има един обобщаващ отговор защо някой би искал да е психолог. Моите преподаватели са ми казвали, че тази професия избират хора над средното ниво на интелигентност, които търсят отговорите на своите въпроси. От друга страна - като гледам как всяка втора манекенка и фолкпевица това завършиха малко се съмнявам в тази теория.

# 304
О, със сигурност не се търси обобщаващ или само един отговор. Искам да видя другите гледни точки, щото моята щерка такава въобще няма.

# 305
  • Бургас
Обикновено ги води алтруизма -да съм в помощ на хората. Но на тази възраст самите те още не са наясно със себе си. Трудно е да овладееш собствените си емоции в сесия, да останеш на дистанция. За мен това трябва да е надграждащо образование - след една бакалавърска хуманитарна. Отделно, че се учи до живот това. Минаваш няколко школи, докато усетиш коя е твоята.Постоянна супервизия трябва, за да не изгориш, да си свериш как вървиш.

# 306
При моята дъщеря водещо беше медицината като изходна точка.
Но има определени задръжки към класическата такава, обмисляше и ветеринарна медицина, но и там се разколеба.
Психологията в Германия поне има много различни клонове и насоки, така че човек се специализира тясно в това, което иска. Има страшно много възможности.
Тя харесва да наблюдава и анализира поведението на хората, а щом това може да се превърне в професия, защо не.
В БГ вече не бих учила нищо.

# 307
Аз пък врънкам голямата, но за психолог.
Чисто меркантилни са ми подбудите, я вижте как изперка народа Joy

Лин, полата е тъмносиня, блузата бяла с тюлени ръкави.
Какъв друг цвят би предложила. Иска ми се нещо шаренко, ама ще е просто ако ме грабне нещо.
Иначе сега поръчах едни, че намалени на 25 лв (останали единични бройки) цвета е идеален, за резерва Blush

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:52 от rummi_pl

# 308
  • гр.София
Малко снимки от Мюнхен:
Скрит текст:

# 309
  • Бургас
Оооо,Руми,много обичам обувки на такива цени. Много ме подлъгват Simple Smile  То затова мъжът ми си мисли,че къщата е пълна с мои обувки , Което не е точно така,защото е пълна и с чанти към тях Wink

Иначе за други предложения -много обичам някакви ярки комбинации : тъмно синьо и жълто; тъмно синьо и червено; оранжево ..обаче с тази бяла блужа пък ще станат много цветове. Не знам. Купи си няколко цвята , един два чифта шарени и пробвай на момента Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 13:24 от lina_bs

# 310
Привет и от мен с второто кафе ☕
Тренирах и сега почивам, докато стане малката хала. Бях се отпуснала няколко дена и сутринта щях да получа удар на кантара. Бухтичка го направила да показва с 5кг отгоре 😂.

Ние сме на кръщене и сватба в един ден края на май. Нямам идея какво ще обличам и обувам 🤔.

Ели, жив и здрав да е рожденикът малко на патерици ☺.

Тит, стискам палци 🤞🏻

Деси, чудни снимки 🥰

Спокойна и успешна седмица, момичета!

# 311
  • Canada
Бел, харесвам чувството за хумор на Бухтичка 😁

Руми, и бяло, и тъмно синьо са цветове, които носят цветен акцент, дерзай ❤

Ренко, на пудра ли беше твоята? Никога не съм взимала такава, винаги на капсули. И аз като Лин я взимам сутрин, вечер е абсурд, прекалено ме тонизира.

# 312
Шегаджийка е Бухтичка Grinning. Но, Бел, представи си как щеше да те зарадва, ако го беше направила да показва с 5 кг надолу Joy.

Ели, да ти е живо и здраво момчето и да има късмет в живота.

В петък, събота и неделя ще съм дежурна баба. Бръмбарчето ще остане сам с преспиване, че мама, татко и кака отиват да купонясват по София. С дядото вече сме направили програма. Дано само времето е с нас.
И едно моренце в края на юни ни очаква. Децата го организирали и само ни уведомиха, че ще сме с тях.

Спокойна, слънчева и топла седмица пожелавам.

# 313
  • Варна
Мила Боби, кураж! Част от живота е да се погрижим за нашите родители в техния залез.
Моята девойка има предложение от университета да посети Южна Корея това лято. Много иска да отиде пак там, но май ще пропусне този път, че няма ковид ваксина и при това положение трябва да се самоотглежда 7 дни под карантина там. Но пък догодина ще има обмяна с повече престой и ако все още искат ваксина, да стои първо под карантина ще е опция.

# 314
Румка, ако си смела, може да посегнеш към жълти, цикламени, зелени, лилави обувки. Точно както Лина ги е описала.
Стейси, всяко зло за добро. Може другата година да е по- добрата алтернатива от сега.
Бел, ако бях на твое място от радост, че кантарът е врътнат бих се почерпила с нещо сладко. Simple Smile Тоя стрес, дето ти го е причинил трябва да се излекува.

Общи условия

Активация на акаунт