Искам да кажа... (194) през МАЙ 2022

• 50 436
  • 1 150
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Бургас
Руми, по това време по-скоро южната част на Италия или Испания:) Октомври-ноември сме били и на двете места и времето беше чудесно. Може и чист късмет да е било.

# 1 111
  • Germany
Според съседите ни, които имат имот в южна Италия /мъжа е италианец/ и там вали октомври. Може би Гърция, но по на юг към Атина или Турция, би било добър избор.

# 1 112
Предлагам Португалия

# 1 113
Хич, не сте в тренда - Дубай 🤣

# 1 114
Елате по нашия край, Руми, топличко и приятно ще ви е;)
Ес, бих взела самърсби и бира. Твърд алкохол не бих посмяла.
Честити крачета на Бръмбито, на хубави места да го водят!
Бухтичка и майка ѝ и на мен ми липсват, да се разпишат че са добре.

# 1 115
  • Germany

Бухтичка и майка ѝ и на мен ми липсват, да се разпишат че са добре.

И Ени и Синеочка ми липсват на мен.

# 1 116
Ени само лайква, добре че е Инстаграм та да видя някоя китка и дете.

# 1 117
Ето ме! Чета ви,но от както се стопли,нямам много време. Отделно и други неща подготвям,та така. Наглеждам ви. 🤗
За пиенето-имам позната с момиче на 12. На последния рд в тях,на двора,момчетата внесли тайно бира,та имайте едно на ум. Гледам ги 6-7 клас вече пушат от модерните еднократни цигари. Ужас е!
За срам бяхме останали без подарък за утре. Одеве ходихме до тукашните магазини,ни-що! За поръчка време няма,та взехме някакъв замък с мебели и един конструктор-аквапарк. Утре ще ида до Пепко (Боби,ако искаш може да се видим за по кафе) и ще купя още нещо,ако ми хареса. Иначе приготвихме рокля за утре. Мери ги всичките налични,фръцка се.. 😆
За диети и кг не ми се говори. 🫢😂 Пред Мц съм и изяждам количества. 😓😖

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 08:28 от Anyyyone

# 1 118
  • Бургас
Добра вечер,момичета!
Дребния се прибра! Изкарали са си много яко!
Всички го похвалиха - класната,родител,шофьор – който ми е комшия и чак на посрещането го видях,че е той,екскурзоводката.
Щом класната го похвали,значи всичко е било ок! Взе да се кротва това дете!
Купил ми е страхотен магнит с Ботев,Левски и Раковски!
Отдъхнах си!
Наздраве!

П.С.
Страхотна Синеочка!
Боби и деца също!
Сивият писан на Ес,също!

# 1 119
Бубето също ми се губи.
Аз от утре ще съм в леко напрежение какви ги върши младежът на зеленото училище. Той си нагласи багажа сам, макар и не точно по списъка от класната

Скрит текст:
Stuck Out Tongue

Сестра му е опитвала червено вино в домашна обстановка. В отбора й не пият и не пушат, за да са в кондиция да бягат, но енергийните напитки не са им чужди и от време на време си говорим по темата.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 06:59 от Linofrina

# 1 120
  • дядовата ръкавичка
Хаха, Лин, това ли му е багажа? Ми, взел е най- необходимото Smile

Синеочка е прекрасна Kissing Heart

# 1 121
Много минималистичен багаж, радвам му се на детето - практично подхожда, като истински мъж.

# 1 122
Айяла, ако зависеше от него, щеше да тръгне само с този багаж, смартфон и джобни. Joy

# 1 123
  • София
В класа на дъщерята някои момиченца пушат вейп. С две от тях е в стая, казала им, че не иска да пушат в стаята, защото й се пушело и на нея, но тя си пушела само вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye, ще припадна. Днес пак е на дискотека, каза, че някои дечица носели шалчета с пендари, за да танцуват качествено. Вече много се гордее със себе си: мамо, споко, няма да се излагам тази вечер, успях да науча повечето текстове. Ако ми пее "ледена кралица" като се върне, ще се гръмна...то до петък има много време. Математиката не я схваща така бързо Confused

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 23:17 от buni

# 1 124
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Честит празник на всички деца и всички пораснали момиченца ❤️
Да сме здрави и да се случват в живота ни хубави неща.
Ени, до обяд съм в училище, кога ще сте в нашия град?
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт