🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 52 687
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Галифрей
Аз съм го гледала само веднъж този филм и забравих за какво се разказваше 😂  До колко помня не е лош филмът. На актьорите дали им става смешно като ги навличат в костюми,лампи и микрофони и тн?  В студиото скачат на дюшеци. 😁

# 661
“ Голата истината жигули” не беше лош филма. Гледах го само веднъж. Очаквах  повече : смешни моменти и музика. Исках готини лафове.
Музиката не беше кой знае каква. Само ми харесаха Михаил и тази кестинявата певица. Тя не пееше, само русата пееше найстина.

Скрит текст:
  Стана ми акци тъпо когато почнаха да се карат  за глупости и Аврамов оринира върху колата. За какво беше това?!
Гадно е горкият  човек им даде какво ли не, голям фен им. Искаше да му посвирят в оригинал да си припомни тръпната от младоста. А те се държат като джунгла.
Аз също очаквах повече. Макар музиката да не беше лоша, някак не беше представена добре. Иначе саундрака и сега ми звучи в главата. Готин е.
От страна на сюжета - имаше какво да се желае също, но като цяло понеже съм музикант - това са си типични музикантски номера, които видяхме. Нищо не беше преувеличено. Друг е въпросът, че можеше да го развият по много по-интересен и забавен начин.
Но и така се гледа.
Скрит текст:
Това с пикаенето върху жигулата и на мен ми дойде в повече. Можеше да измислят нещо много по-забавно с нея и не чак толкова противно.
[/quote]

# 662
И на мен ми попадна трейлърът на Аватар 2, но не се впечатлих особено. Започнах да гледам трейлърите на развалените домати по седмици и си харесах един филм Trust - модерна романтична драма за отношенията на млада двойка, която изпада в криза след напрежение и ред недоразумения. Макар и сниман в Ню Йорк и Париж, филмът не е типичната американска ром-комедия и не е тотална загуба на време да се гледа. Сценарият всъщност е интересен.
https://m.imdb.com/title/tt3986420/

# 663
  • София
Аз вчера на кинопанорамата гледах трейлъра на Аватар 2 и на големия екран беше УАУ. От рекламите много ме впечатли и трейлъра на новия филм с Брад Пит, който излиза януари, но не разбрах името на филма.
Иначе Семейство Фийбълман определено си струва гледането. Много нетипичен за Спилбърг филм, може би защото е автобиографичен и много личен. Много шашава е историята на семейството.

# 664
Гледах "Последният дуел" на Ридли Скот по действителен случай и много ми хареса. 7.4 му е рейтинга. Кастът е супер- Мат Деймън, Бен Афлек, Адам Драйвър, Джоди Комър са в главните роли. Също много ми хареса, че историята е разказана от 3те гледни точки на замесените в интригата, интересен похват, който ти позволява да видиш нещата от различен ъгъл, както и допълнителни детайли.
https://www.youtube.com/watch?v=qRouWV17ymk

# 665
И аз гледах няколко филма:

Скрит текст:
Жигули- хареса ми, очаквах повече заради рекламата, не беше нещо уау, но за разнообразие ставаше.

Uncharted- Слаб опит за филм подобен на Национално съкровище, но увлече и бързо мина времето.

Don't Worry Darling- Ей този ми хареса доста, не очаквах точно тази развръзка накрая, други предположения имах къде са. Степфорски съпруги обаче не съм гледала или поне не помня. Хари Стайлс не съм го гледала другаде, не ме впечатли с игра. Главната актриса ми хареса.
Скрит текст:
Crooked House[/b]- този ми беше най-интересен, все пак съм фен на Агата Кристи. Тъпото е, че по средата още се досетих кой е убиецът. Но беше хубаво направен с приятен актьорски състав.

Гледах и Сиянието, тъй като не помня дали съм го гледала целият, имах спомени от края му само, честно казано стори ми се смехотворен на моменти, даже леко ми доскуча.
Заради тази препоръка го гледах и също ми хареса. Бях много скептична заради лошите коментари след премиерата на филма и всички скандали около снимките, но се оказа филм по мой вкус. Споделям мнението за Хари Стайлс и за главната актриса. Развръзката ме изненада , но във финалната сцена исках да вдигнат още малко завесата. Но да- хареса ми.

# 666
  • Галифрей
Степфорски събруги е много хубав филм, гледайте го. Не е мрачен. Никол Кидман и Матю Бродерик ❤ Както и неворятната Глен Клоуз се справиха страхотно. Засяга сериозни теми но пък е смешен.

# 667
Видях, че рекламират Чуден свят. Тези дни доста се пише по сайтовете за него - очертава се като най-големият финансов провал на Дисни и Пиксар. Мисля че е загубил над 150 милиона долара.

# 668
  • Галифрей
Явно защото доста хора не се чували за него,като мен 😁 Видях само малко постърче   в метрото. Идея си нямам за какво е 😂
Рекламират  го слабо освен това напсоледък нямат големи филми,който да се помнят с години и да имат постояно мърчове като Фрозен. От последните филми на Дисни най- си обикнах “ Лятното приключение на Лука” ❤
Ама вече не ги правят  като едно време като “ Игарата на Играчките”. “ Таласъмите” “ Рататуй” “ Търсенето на Немо”

# 669
Детето го гледа с още 12 приятелчета и на всички много им харесал този "Чуден свят".

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:46 от Manique

# 670
Има вече трейлър на Супер Марио, озвучен от Крис Прат и Аня Тейлър Джой.
https://youtu.be/qevgo4sHxeQ

Като че не съм във възторг, но ще го гледам от носталгия.

# 671
  • Галифрей
Защо те двамата са почти навсякъде? 😒 Не ги харесвам, толкова ли не можаха да намерят по- добри актьори? Обичам Супер Марио 😩❤

# 672
Ще го гледам, аз гледах и филмите за Соник от носталгия. Сега съм спечелила една ретро конзола и я чакам - имам намерение и да играя Марио (нямам представа как се връзва към телевизора, надявам се да е лесно).

Всъщност, предишните филми за Марио са много зле (помня един игрален), така че този не може да е по-зле.

# 673
Игралния с огромните гумби? Бях му голям фен. Интересна интерпретация беше.

# 674
  • София
Супер Марио е легенда! Колко часове съм прекарал пред конзолата да трепя гъби и босове Grinning

Общи условия

Активация на акаунт