🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVIII 🎬

• 53 710
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Че куку, това добре, ама мноо грозна бе...
Кой ше иде да гледа филм с нея?

# 241
Как кой - аз.

# 242
  • София
Минах и аз през киното за Джурасик Свят. Добър край на цялата поредица. Имаше страшно много препратки към първия филм. Феновете веднага ще ги разпознаят. Хареса ми събирането на великото трио Ели-Грант-Малкълм. Почти постоянно имаше някой дино, който да хапне героите Simple Smile Т-Рекс отново показа характер и се наложи над по-силен опонент. Доктор Ву получи своето изкупление и шанс да поправи всички злини. И съвсем финалните кадри как чудатите праисторически създания съжителстват с останалите животни, които познаваме.
Надявам се да не измислят някоя идиотщина и да правят нови филми, за да съсипят всичко, както правят с Междузвездни войни.
Джурасик парк от 1993 си остава най-добрия филм Simple Smile

# 243
  • Галифрей
Т-Рекс винаги ми е смешен с тези малки лапички, за какво са му незнам не ги ползва 😄 Винаги по филмите го водят,че е най-големият и страшен хишник. Имало е по свирепи динозаври от него. Като дете исках да стана палентолог след като гледах Джурасик. 😘

# 244
Тиранозаврите
Скрит текст:
сигурно са си ползвали ръчичките, за да хващат пържоли и да гризкат. Като тази джербоа, която се храни с едри насекоми (малките ръчички се подават под главата й):

# 245
  • София
Аз защо знам, че Спинозавъра е най-големият познат хищник? Във филма го дават, че е Гигантозавъра и чак тогава идва Т-Рекс.

# 246
Вулгарно за малките предни крайници
https://preview.redd.it/tr7s7cd87qj71.jpg?auto=webp&s=0e074d … a4b896f0ba4ff75e6

Гигантозавър май не е бил открит, когато е писана книгата и сниман първият филм, затова там го няма. За спинозавъра вече не знам - първите изкопани останки са 1912 според уики. Може да не са били открити по-големи кокали от тези на рекса.

# 247
  • София
Слагай червена точка или след 00:00 Grinning

Спинозавър 7-21 метра дължина. Големичък идва.

# 248
7-21 метра е три пъти. Нещо не е наред Grinning

# 249
  • София
Минимум и максимум размери. Не е уточнен колко точно расте пичагата Simple Smile

# 250
Съгласна съм, то и хората са от 1.20 до 2.40+ , но средният ръст е по средата. Тъй че нормален спино е бил горе-долу колкото рекса. Айде половин глава по-дълъг Grinning

# 251
  • София
В третата част беше по-голям от Рекса и го катурна за нула време. Оттам идва объркването Grinning Да не забравяме и, че Крал Конг пребори цели 3 накуп Grinning

# 252
  • Галифрей
Бая са глиганти хишници. Т- Рекс е чак на четвърто място

Добре,че не са им възтоноливи ДНК-то и да се излюпат отново. Представете ли си,ходите си в гората  и виждате това грамадно страшилище. 😬😂 
Майкъл Крайтън е бил гениален, пише научна фантастика и става хит.

# 253
  • В царството на игрите:)
Привет,
Да се изкажа и да споделя и аз за последните ми филмови преживявания Simple Smile
1. "Лебедова песен" - https://www.imdb.com/title/tt13207508/
различен филм, с интересен за мен казус...Мислих го доста после и ми хареса като цяло.
2. "Да бъдеш Рикардо " -  https://www.imdb.com/title/tt4995540/?ref_=nv_sr_srsg_0
Може да ми се смеете, но нищо не разбрах и се чувствах адски объркана във времето на действието. Иначе си го догледах чинно и разбрах поне какво става накрая Simple Smile Кидман и Бардем ми доставят винаги удоволстнвие,  та макар и накуцвайки вървях с тях до края Simple Smile
3. "Джурасик свят" на кино с дъщерята, след седмокласна матура. Беше много подходящо преживяване след стресов ден Simple Smile Обичам поредицата и въпреки първоначалното предположение, че филмът ще трае около 6 часа, все пак си излязохме доволни и то само след 2 и малко Simple Smile
"Стълбището" - https://www.imdb.com/title/tt11324406/ И един сериал по действителни събития с Колинн Фърт, когото в началото едва познах. Оффф, завъртяна история, която също ме остави умислена ...
Та така... Имам още за гледане и ви благодаря за препоръките Simple Smile

# 254
Да не забравяме и, че Крал Конг пребори цели 3 накуп Grinning
Това в Острова на черепа ли беше, че съм го забравила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт