За килограмите- качих 10кг за цяла бременност, които свалих още в болницата. Вече съм 7-8кг под тези, на които забременях. Ще ми се да сваля още 4-5кг, ама ММ мърмори, че ще стана слаба. Опредлено съм изгубила мускулна маса и съм по-отпусната от преди. Времме за тренировки имам, ама пусти мързел. Разчитам на разходките и вдигането на дребен.
Марио спи с чувалче откакто сме се прибрали от болницата. Сега е с кауфландско, което е тънко , а в него е с боди с дълъг ръкав и широки панталонки 7/8, без чорапи. Аз спя гола само по чаршаф , а вкъщи е 23 градуса вече. Врати не се затварят целогодишно. Почнахме да отваряме през нощта вратата на терасата на хола и от там влиза хладен въздух.
Витамин Д си остава същата доза. За да се набави от слънцето, трябва да се стои с часове на слънце, гол и без слънцезащита. Едва ли някой го прави , пък за бебе абсурд.
няма да се получи със завивка. Ако не търпят чувалче, може да спят по ромпър без да ги завивате и готово.

На Вики му пробиха 2 зъбчета,чакам ги от 3 месеца,егати и зъбите. Напоследък е станал малко по-нервен, беше сууупер спокоен и усмихнат,само да е нахранен, наспан и чист. Сега като забележи,че излизам от стаята и рев моментално,като се върна и се хили пак.