🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 144
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 200
Не съм фен на Благо по никакъв начин, но и съперникът му доволно елементарен.

Не искам да обиждам никого, но от тези среди не може да очакваш изблици на интелектуална мощ.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 08:04 от Soney

# 1 201
Не съм фен на Благо по никакъв начин, но и съперникът му доволно елементарен.
Не искам да обиждам никого, но от тези среди не може да очакваш изблици на интелектуална мощ.
Изблици не, но поне проблясъци Nerd

# 1 202
И друг път съм го казвал - да се разкрият имената на участниците преди началото на сезона е нормално за Сървайвър.
Вчера излезнаха имената на участниците в Сървайвър 44, та нищо ненормално.
По-скоро проблемът е, че сезонът тепърва ще започне, а не е заснет вече - очевидно дори да не са знаели кой влиза вече знаят и коалициите си вървят (ако въобще има нужда от такива този сезон)
Странна работа. Миналият сезон доста се критикуваше тук как някои играчи се познавали от преди това.

# 1 203

https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/svjat-ot-iznenadi-v-proletn … sezon-na-btv.html
На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа приключението Survivor ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. Водещ на предаването е мъжът, чийто живот в последните години е белязан от емоцията Survivor –  носителят на титлата „Последният оцелял“ от сезон 5 - Ваня Джаферович. Той ще съпроводи участниците от двата отбора - „Известни“ и „Войни“, през най-дългото до момента в България издание на предаването. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб битки и ще играят така, че да спечелят на своя страна не само останалите участници, но и зрителите, които този сезон ще имат решаващ глас в това кой да продължи напред и да спечели големия финал. След премиерните епизоди “Survivor” 7 ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа.

# 1 204
А,значи Ваня е водещият.

# 1 205
  • София
Интересно, избързват с 1 седмица от това, което знаехме. Лошо няма, колкото по-скоро, толкова по-добре. 🙂
Само че това излъчване неделя, понеделник и вторник доста ме обърква как да процедирам.
Няма много смисъл както е традиционно новата тема да се пуска в неделя, защото тогава започва екшъна и до другата неделя ще са се случили много важни неща, а 1-ия пост трябва да е актуален, иначе е тъпо.
Може би ще се ориентирам към седмични теми от сряда до сряда. 😮

Ваня Джаферович водещ, хихи 🙄😀
Аз проблеми нямам, амаа, интересно ми е как ще реагират някои хора... 😁😉

# 1 206
  • Разпиляна във въображението

# 1 207
  • София
Ваня Джафеворич ще е водещ, той ще е там с тях, обявиха го официално.

Гарганела, става въпрос за различни неща, когато сезонът вече е заснет, казването на имената е само за зрителите, не променя хода на играта. В нашия сезон обаче ще го промени, защото това става преди започването, но както виждаме това си е ново предаване, не е Сървайвър. Въобще не се знае коалициите ще имат ли значение или изцяло публиката ще решава. Аз намирам обаче за добре това, че ги обявиха предварително, защото иначе нямаха равен старт, едни са по-известни и се познават, пък други - не. Сега поне всички могат още отсега да се наговарят.

Не ми харесва, че е така, обичам си класическия Сървайвър, в който всичко започва на плажа и гледаме как се формират отношенията им, всъщност това е от най-интересните неща. Поне всички ще се познават и това дава поле за реорганизация на коалициите и намясто.

# 1 208
  • София
Мисля, че ще се справи Ваня, да видим. 😃

# 1 209
Ех,Ваня,браво! Много си го обичам!

# 1 210
  • София
На мен Ваня ми е симпатичен, но все пак говори развален български език и два часа да коментира игра примерно ще ми е малко в повече. Харесваше ми да е ко-водещ и да си има отделна рубрика по 10 минути. Добре е, че е фен на предаването.

# 1 211
Разбира се, че трябваше да има нещо, което да ми разваля удоволствието от гледането. Точно този ли намерихте за водещ 😔

# 1 212
Радвам се за Ваня. Много дори.
Утре ще има голямо представяне на книгата му с Бърдаров и явно после тръгва.

# 1 213
На мен не ми пречи Ваня, само да изчистят постоянното - аз, аз..

# 1 214
Не съм доволна от водещия, два часа развален български и на мен са ми много...

Общи условия

Активация на акаунт