🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 147
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 185
Промото и с неизвестните, копира това на известните, но ми допада, на мен не ми е криндж, даже го намирам за добро:

https://fb.watch/iqavRnh5Q6/

Оппа и тази година имаме участничка с тел в носа. Не мога да изгоня асоциацията с мечка от Белица.
Момчето с "мокрите обувки" много ми заприлича на Ваня Джаферович в погледа.

# 1 186
  • София
Бо от миналия сезон на Сървайвър и Любо Жечев започват поредица в ютюб за Криминални истории, ако има фенове на такива, може да погледнат.

# 1 187
Неочаквана комбинация Simple Smile Любо я избъзика още в началото, че от неговия подкаст ще има повече зрители, отколкото е имала в Сървайвър Grinning
Много по-хубава е с такава прическа.

# 1 188

последния клип на Чефо  преди да го видим във Сървайвър

# 1 189
  • в резерват
Как няма да ги обявят предваретилно? Спомяте ли си някои от Брадърите , като им обявят имената при влизане и ние тука из темите се питаме кой кой е и защо е вип. А така вече можем да вържем имената с физиономиите, като дадат старта.

Т.е. ако в началото  ги разделих на  "тези, които са известни на Златка" и тези, които са "антураж на известните на Златка" или т.н. неизвестни, вече се промъкна и приятелката на Божана,  И нали така си знаете, че  задължително  ще ги дебнем да ги видим ние  тия двете..... т.е. ангажирането на съзнанието в определена посока ще ни  накара да се загледам в епизодите. Нормална практика в маркетинга.

Нито Нора Недкова я знаех, нито фризьора и, ама на , направиха панаира в една черешка и айде и те по коловозите на форматите и ние подире им.

# 1 190
Неочаквана комбинация Simple Smile Любо я избъзика още в началото, че от неговия подкаст ще има повече зрители, отколкото е имала в Сървайвър Grinning
Много по-хубава е с такава прическа.
Може ли линк към видеото/ публикацията?
Звучи интересно. В канала на Любо Жечев ли е, защото не го намирам?
И прическата на Бо искам да видя 🙂

# 1 191
  • София
Във втория му канал е - Най-великият ппдкаст:

https://youtu.be/ezFgtJstT68

Това си е стандартната прическа на Бо, следя я в инстаграм, така си я поддържа. В Сървайвър ѝ беше зле, но просто е от жените, на които пясъка, слънцето и липсата на шампоан, им се отразява по-зле от на други.

# 1 192
Благодаря, Niya! Аз, разбира се, се шегувам за косата. Симпатяга е тя и се радвам, че я канят . Участието й в Надкаста на Неделчо и Туджаров беше готино. Ще прегледам и това, точно в стил Бо ми звучи.

# 1 193
Във втория му канал е - Най-великият ппдкаст:

https://youtu.be/ezFgtJstT68

Това си е стандартната прическа на Бо, следя я в инстаграм, така си я поддържа. В Сървайвър ѝ беше зле, но просто е от жените, на които пясъка, слънцето и липсата на шампоан, им се отразява по-зле от на други.

Благодаря и аз. Надали ще имам време да го гледам цялото, но вече изгледах 10 минути и тия двамата имат много по-голям потенциал от Дечо и Туджарката.   Много по-елегантно се допълват, докато в надкаста се усеща едно леко напрежение кой ще е "по-"

На Любчо съм фенка, но два съвета за другия път - ризата да е изгладена и без шапката моля.
Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 06:33 от Soney

# 1 194
И друг път съм го казвал - да се разкрият имената на участниците преди началото на сезона е нормално за Сървайвър.
Вчера излезнаха имената на участниците в Сървайвър 44, та нищо ненормално.
По-скоро проблемът е, че сезонът тепърва ще започне, а не е заснет вече - очевидно дори да не са знаели кой влиза вече знаят и коалициите си вървят (ако въобще има нужда от такива този сезон)

# 1 195
И друг път съм го казвал - да се разкрият имената на участниците преди началото на сезона е нормално за Сървайвър.
Вчера излезнаха имената на участниците в Сървайвър 44, та нищо ненормално.
У нас не е било така в първите сезони. Обикновено сезоните на Биг Брадър и Сървайвър стартираха в една и съща вечер и дори визитките ги излъчваха едновременно по Нова и БТВ, предварително не са обявявали в интернет.

# 1 196
Не виждам нещо чак толкова страшно да има предварителни коалиции (то и без друго никоя коалиция не е безкрайно здрава).
Явно и турският продуцент не вижда.

# 1 197
  • София
То не се знае коалициите дали изобщо биха имали значение в този нов формат.

# 1 198
  • София
Татстоунър и Татяна сериозно се подготвят за предстоящото. Татяна явно редовно си е тренирала и преди, но Татстоунър за пръв път е започнала преди 2-3 месеца, но сега тренира двуразово. Подготвя се и за плуване, както и е изгледала предишни сезони - американски, турски и румънски. Харесва ми хората да не се пускат по течението. Ясно е, че е друго да си тренирал цял живот, но поне колкото може да направи за това време, го прави.

Златомира ми се вижда много цветна. Трите с Божана и Стефи мисля, че биха се разбирали чудесно, ако стигнат до обединението.

От друга страна Едис Пала е с частен акаунт, изпратих рикуест преди два дни и не го е приел. Ако си мисли, че така е много интересен и някой ще пусне смс. Разбирам да му е личен акаунтът, но той има 50к последователи.

# 1 199
Сега четох интервю на ММ бореца Георги В. и с глас се смях.
На въпрос  "Какво мислите за Благой Георгиев?"
Нашият отговаря елементарно "Кой е този Благой Георгиев?"

Репортерката дори и с бавна мисъл да е, трябваше да го затапи с отговора - "Бившият ти приятел, заради който си поканен в Сървайвър", но къде ти?!
Дори не беше нужно да е груба с нещо от рода - "Човекът, който се ожени за жената, на която прелоджи пред цяла Бг на колене с пръстен в ръка."
Ама то в Бг сервилната журналистика е на мода и неудобни въпроси трудно се задават, ели пък в бТВ .

п.п. Всъщност май дори не се ожени за нея, само съжителстваха заедно и му роди син.
Не съм фен на Благо по никакъв начин, но и съперникът му доволно елементарен.

Общи условия

Активация на акаунт