🔥 Survivor Бг: В очакване на новия сезон: ''В непознати води'' 2023 🌴

• 95 152
  • 1 336
  •   1
Отговори
# 1 170
Макавеева я виждам за първи път. (Явно е играла в сериал/формат, който не съм гледал)
Разстроих се, още ли има някой, който не е гледал “Под прикритие”?

# 1 171
Нито аз, нито никой от семейството ми не го е гледал, а и от колегите ми (защото сме повдигали темата). Иначе съм гледал някои бг сериали, но не всички. А и няма нужда Wink

# 1 172
  • Sofia
Не мога да си го представя Светльо като  водещ на подобно предаване.
Сигурно ли е,че ще е той или само догадки засега?
А неговото кой ще води?

# 1 173
  • Варна
Макавеева я виждам за първи път. (Явно е играла в сериал/формат, който не съм гледал)
И аз не съм го гледала. Не ми харесва този тип филми/сериали.

# 1 174
И аз не съм го гледала. Не ми харесва този тип филми/сериали.

Като изключим аматьорската игра на Ивайло Захариев, сред другите има много силни изпълнения.
То всъщност няма никой дето да е по-зле от него.

# 1 175
При тази схема на излъчване неделя-понеделник-вторник Продукцията си оставя доста широко отворена вратичка как и какво да ни покаже от реалната седмица на участниците. Вторник-сряда-четвъртък-петък и събота влизат в монтажа както реши Продукцията, с каквито акценти решат да покажат. Залагам на гонене на участник в неделя, понеделник и вторник - игри "на живо" Simple Smile

За участниците - според мен има поне още трима до петима в запас, необявени все още. И според мен един от всички участници ще напусне формата практически още в самото му начало, за да качат напрежението още от първия епизод.

# 1 176
Мисля че въпросникът който ползвахме за оценка епизодите на Игри на Волята става и за Сървайвър. Но ако има идеи за модифициране, казвайте.

Ако в даден ден въобще няма битка, може да се дават неутралните 3 точки на въпроси 1, 2 и 3.

# 1 177
Резултатите от тази анкета са брутални. 😬😁
Съгласна съм, че от изброените Филип е най-поносим, но пак не бих подкрепяла нито един от тях. Поне на този етап.

# 1 178
Залагам на гонене на участник в неделя, понеделник и вторник - игри "на живо" Simple Smile
Не, елиминациите са точно когато е живото предаване. Поне  по турския Сървайвър е така, гледах елиминациите им миналата седима. Дъра-бъра в студиото няколко часа.  А участниците седнали около огъня се обясняваха и си защитаваха тезите, един вид "защо трябва да остана в Сървайвър". Зрителите в това време пращат СМСи. Ако имате TV8 (на Виваком примернo) хвърлете един поглед

# 1 179
Хилоу, бъдис! Ето, че ни се сбъднаха надеждите за скорошен Сървайвър в крайна сметка, ей сега се връщам да ви чета. Честно казано, лично за мен тази концепция на предаването е непозната. Звездния каст  ми е леко "meh", но ще се опитам да не се настройвам твърде и да изчакам началото на предаването. Георги Валентинов, какво симпатично момче беше по времето със Златка, изобщо не ми хареса на снимката, която мярнах тук.
По анкетата, амиии, каста по- скоро не ми харесва. На кого бих симпатизирала ми е трудно да кажа, Божана никога не ми е допадала като поведение, Макавеева е сладурана, но лигла, поне от това, което съм видяла. Благой, дори няма да коментирам. Татяна също. Филип и Стефан, са ми по- скоро симпатични. Останалите не ги познавам, май.
Толкова, отивам да видя дали сте ги разкостили вече. Grinning

# 1 180
Здравейте,
Като голям фен на оригиналния Сървайвър и аз съм скептична за новия формат. Следя темите тук от предишния сезон. Много харесвах Владо като водещ, но понеже тук се коментираше, че новият водещ ще е Светослав Иванов, може би все пак няма да е той. Ще видим. Вижте какво е побликувал в Инстаграм.

# 1 181
  • Разпиляна във въображението
И аз бих се изненадала да е той. За политически журналист и коментатор да го няма баш по време на избори.

# 1 182
При тази схема на излъчване неделя-понеделник-вторник Продукцията си оставя доста широко отворена вратичка как и какво да ни покаже от реалната седмица на участниците. Вторник-сряда-четвъртък-петък и събота влизат в монтажа както реши Продукцията, с каквито акценти решат да покажат. Залагам на гонене на участник в неделя, понеделник и вторник - игри "на живо" Simple Smile

За участниците - според мен има поне още трима до петима в запас, необявени все още. И според мен един от всички участници ще напусне формата практически още в самото му начало, за да качат напрежението още от първия епизод.

По логично ми се струва да ги гонят във вторник, а предишните дни да накаляват страстите, за да има повече гласували.

# 1 183
  • София
Промото и с неизвестните, копира това на известните, но ми допада, на мен не ми е криндж, даже го намирам за добро:

https://fb.watch/iqavRnh5Q6/

Гледам, че се стараят да постигнат хайп, но засега има много малко коментари и лайкове във фб и инстаграм. Добре действат още от сега с рекламата, да видим дали ще успеят да наберат скорост до началото.

# 1 184
Промото е супер, и двете промота всъщност. Качествено и идейно, турците са се постарали. Ако съдим по промото, сезонът ще бъде добър и изпипан.

Малко със закъснение да си кажа за анкетата - гласувах за Благой.
Той е с имидж на комедиен елемент, но преди години го гледах в черешката на тортата и тогава останах приятно изненадана от него, видях защо го харесват жените и му връзват. Не е толкова тъп, има чар и харизма, надявам се и от футбола да е запазил и хъса си за победа и спортната си злоба.

Общи условия

Активация на акаунт